01/11/14 αντισυγκέντρωση του κκε στην χρυσή αυγή

0
γράφει ο Νίκος Β.

Αυτό και αν είναι σύμπτωση!
Ξέρουμε όλοι πολύ καλά πως το ΠΑΜΕ διοργανώνει τα συλλαλητήριά του με τον κρατικοδίαιτο θίασό του κάθε δίμηνο περίπου, συνήθως στην πλατεία Ομονοίας. Το ΚΚΕ που κινεί τα νήματα πίσω από την σφραγίδα ΠΑΜΕ, αποφεύγει να κάνει τις συγκεντρώσεις του σε άλλη πλατεία προφανώς επειδή ο συμβολισμός της πλατείας Συντάγματος είναι πολύ "εθνικός και πατριωτικός" για το κόμμα του προλεταριάτου και του επαναστατικού μαρξισμού όπως είναι το ΚΚΕ. Άλλωστε ο σεβασμός στο Σύνταγμα της Ελλάδος και το πολίτευμά της δεν είναι από τα δυνατά σημεία του, αφού το ΚΚΕ αποφεύγει έως σήμερα να υπογράψει στον Άρειο Πάγο την τυπική συμμόρφωση με το πολίτευμα!


Το μεθεπόμενο Σάββατο 01 Νοεμβρίου ανακοινώνηκε λοιπόν ακόμα ένα συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην πλατεία Συντάγματος (μεγαλεία), με το εξής ιδεολογικό (και υλιστικό πάντοτε) στίγμα:
Δε θα αποδεχτούμε να ζούμε με τον εφιάλτη της ανεργίας!
Δε θα δεχτούμε να ζούμε σαν σύγχρονοι σκλάβοι!

με άλλα λόγια το τρίπτυχο "ψωμί, ψωμί και... περισσότερο ξεκούραστο ψωμί"!
Προσέξτε όμως την παρακάτω σύμπτωση:

Την ίδια ημέρα το απόγευμα η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας και μνήμης για την δολοφονία των δύο στελεχών της στο Νέο Ηράκλειο, ακριβώς έναν χρόνο από την εν ψυχρώ δολοφονία δύο αθώων νέων από την κομμουνιστική τρομοκρατία (απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου 2013). Παρεμβάλλω εδώ την αλάνθαστη ρήση "δεν είναι όλοι οι αριστεροί τρομοκράτες, είναι όμως όλοι οι τρομοκράτες αριστεροί", προσθέτοντας όμως πως αριστεροί μπορεί να είναι όλοι οι τρομοκράτες εκτελεστές, αλλά οι εργοδότες των τρομοκρατών ήταν πάντοτε, όπως και σήμερα, οι φιλελεύθεροι του σιωνισμού και του καπιταλισμού.

Διάβασα σήμερα εν μέσω της ακατάσχετης φημολογίας σχετικά με την εκλογή του προέδρου της  δημοκρατίας τον Μάρτιο 2015, την εικασία πως το κυβερνητικό στρατόπεδο συζητά το όνομα της Αλέκας Παπαρήγα. Εάν προταθεί λοιπόν η πρώην γενική γραμματέας και βουλευτής του ΚΚΕ είναι βέβαιο πως και οι 12 κομμουνιστές βουλευτές του ΚΚΕ θα υπερψηφίσουν την υποψηφιότητά της. Έτσι θα δώσουν ακόμα μία ώθηση στο όνειρο των φιλελεύθερων εξουσιαστών της μνημονιακής συγκυβέρνησης για παράταση ζωής της ιδιότυπης χούντας τους για άλλα δύο χρόνια περίπου.

Αυτή είναι λοιπόν η υπηρεσία του ΚΚΕ στους φιλελεύθερους ευεργέτες του. Το ευχαριστώ που τόσα χρόνια μπορεί και καταστέλλει τους εργάτες και τα δικαιολογημένα αιτήματά τους, με τον στείρο συνδικαλισμό της ξύλινης γλώσσας περασμένων δεκαετιών. Αφού δεν μπορούν να κάνουν επίσημα αντισυγκέντρωση στην εκδήλωση μνήμης του Νέου Ηρακλείου, η κυβέρνηση παραχωρεί την πλατεία Συντάγματος στο ΠΑΜΕ για την επαναστατική του γυμναστική. Έτσι θα δουλέψει και το τυπογραφείο του ΚΚΕ με χιλιάδες αφίσες, ενώ παράλληλα θα αποσπάσει την προσοχή των Αθηναίων από την ούτως ή άλλως θαμμένη από τα ΜΜΕ εκδήλωση μνήμης της Χρυσής Αυγής.

Τί να πει κανείς λοιπόν; Νέες εποχές νέα ήθη; Όχι δεν θα το έλεγα, απλώς τέτοια ήταν τα ήθη από το 1974 και εντεύθεν. Η νεκρανάσταση του ΚΚΕ τότε από την ΝΔ είχε συγκεκριμένο σκοπό και αυτός παραμένει αναλλοίωτος έως σήμερα. Ας αναφωνήσουμε όλοι λοιπόν "Greece 2015 - Aleka for president"!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...