η νεολαία και τα άκρα της

0

 

γράφει ο Νίκος Β.

Η νεολαία αγάπα και μισεί με πάθος.


Υπάρχει όμως μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα 2 άκρα της νεολαίας, την μαρξιστική αντι-εθνικιστική και την χριστιανική εθνικιστική:

Η μαρξιστική νεολαία δεν φημίζεται για την αγάπη της. Δεν αγαπά συνήθως την ίδια της την οικογένεια, επειδή δεν έχει ούτε χριστιανικό ιερό ούτε ηθικό όσιο. Ιδιαίτερα οι "antifa" στρατιώτες της παγκοσμιοποίησης φλερτάρουν απροκάλυπτα με τον Διάβολο υιοθετώντας δοξασίες και σύμβολά του, προσδοκώντας την έλευση του Αντιχρίστου. Για να εξιλεωθεί η μαρξιστική νεολαία αγαπά επιλεκτικά τους αλλοεθνείς τυχοδιώκτες (αδελφούς λαθρομετανάστες powered by Soros), τους λοιπούς "αντιφασίστες" συντρόφους τους, ανώμαλους ακτιβιστές και τους πάσης φύσης ποινικούς εγκληματίες. Την χριστιανική λέξη αγάπη την έχει αντικαταστήσει με την λέξη αλληλεγγύη.

Το ποιους μισεί η μαρξιστική νεολαία δεν χρειάζεται να σας πω εγώ, το αφισοκολλούν και το γράφουν μόνοι τους: Τους πλούσιους, τα αφεντικά, τους ιερείς, τους καθηγητές, τους στρατιωτικούς, τους αστυνομικούς, τους πατριαρχικούς, τους ξενοφοφικούς, τους ομοφοβικούς, τους οικογενειάρχες, τους εργατικούς, τους συντηρητικούς, τους εθνικιστές, δηλαδή συλλήβδην τους φυσιολογικούς ανθρώπους, ήτοι την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας.

Στον αντίποδα η χριστιανική εθνικιστική νεολαία αγαπά όλα αυτά που μισεί η μαρξιστική αντι-εθνικιστική νεολαία (έθνος, πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια). Επιπροσθέτως η χριστιανική - εθνικιστική νεολαία μαθαίνει να αγαπά αλλήλους, ακόμη και τον εχθρό της (ναι καλά μαντέψατε) την μαρξιστική νεολαία. Ο χριστιανός εθνικιστής το επιδιώκει αυτό προσευχόμενος να μετανοήσει ο αναρχοκομμουνιστής νεολαίος, δημιουργώντας την οικογένειά του, αποκτώντας την πρώτη του εργασία και την πρώτη του αγάπη, δηλαδή μια δημιουργική ισορροπημένη σώματι και πνεύματι ζωή. Η εθνικιστική νεολαία αντιστέκεται στην παγκοσμιοποίηση, τον ισοπεδωτικό κομμουνισμό και τους επιβουλείς του έθνους της. Δεν μισεί τα άλλα έθνη, αγωνίζεται όμως για τα ιδεώδη και την ευημερία του δικού της (ελληνικού) έθνους. 

Φυσικά υπάρχουν και εκτροπές του παραπάνω κανόνα όταν εθνικιστές νεολαίοι δίχως χριστιανική παιδεία, μισούν τους ιδεολογικούς τους αντιπάλους, τους εθνομηδενιστές και τους αλλοφύλους λαθρομετανάστες. Παραφράζοντας την περικοπή του Αποστόλου Παύλου στην επιστολή του προς Ρωμαίους 1.25. "σεβάστηκαν και λάτρεψαν την κτίση κι όχι τον κτίστη της" οι παραβάτες εθνικιστές νεολαίοι παρασύρονται από τον ακτιβισμό. Μισούν και στρέφονται κατά των ειδώλων (δηλαδή των αναρχοκομμουνιστών και των λαθρομεταναστών) επειδή δεν δύνανται να στραφούν κατά του δημιουργού αυτών. Αυτή δυστυχώς η δράση της εθνικιστικής νεολαίας χρησιμοποιείται ή και ενθαρρύνεται από το επικρατών μεγαλοδύναμο καθεστώς της παγκοσμιοποίησης, προκειμένου να σκιαγραφήσει την βίαια εικόνα του φασιστικού άκρου, στα μάτια του αμέτοχου πολίτη και της κοινής γνώμης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...