100ή ανάρτηση του ιστολογίου vinyl-djs

0
γράφει ο Νίκος Β.

Εκ μέρους των Ελλήνων εθνικιστών και εξ' αφορμής της 100ης ανάρτησης του ιστολογίου μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κάτωθι "άσπονδους φίλους της Ελλάδας" για την συνεισφορά τους στον επιτυχημένο αγώνα μας:


-Αντωνοβαγγέλα Σαμαροβενιζέλο (ή το αντίστροφο), πρόεδρο της ελλαδικής κυβερνήσεως. Χωρίς την παιδαριώδη εμπάθειά τους έναντι στην Χρυσή Αυγή και τις ανυπόστατες διώξεις που έστησαν, δεν θα μπορούσε ο εθνικισμός να γίνει ευρέως αγαπητός από άκρη σε άκρη της πατρίδος μας. Δίχως την αντιλαϊκή οικονομική πολιτική που εφήρμοσαν πριν ακόμα από το 2012, αλλά κυρίως χάριν της προδοτικής ψευδοκρατίας που επέβαλαν, ο Έλληνας θα πίστευε πως ζει ακόμα στην εποχή του ΓΑΠ, ο οποίος "παλεύει να γλυτώσει την χώρα από την χρεωκοπία". Εύφημη μνεία αξίζει οπωσδήποτε και στους Μάκη Βορίδη και Νίκο Δένδια για το σατανικό πλην παιδαριώδες σχέδιο της "εγκληματικής οργάνωσης" που επινόησαν.
Αντώνης για πρόεδρος

Βαγγέλης για αντιπρόεδρος
-Μαρία Ρεπούση, βουλευτή Πειραιώς και έγκριτη ιστορικό (που λέει ο λόγος). Χάρις στην υψηλού ανθελληνικού επιπέδου ρητορική της επί παντός ιστορικού επιστητού, έμαθαν οι νέοι και θυμήθηκαν οι γέροι την πραγματική ελληνική ιστορία. Απόδειξη η αύξηση πωλήσεων των ιστορικών βιβλίων όλων των ιστορικών περιόδων. Μαρία προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα!
Master Chef της ιστορίας με τα κατάλληλα ξόρκια
-Πέτρος Κωνσταντίνου, προαγωγός της πακιστανικής κοινότητας Ελλάδος και επικεφαλής του αποκόμματος Ανταρσύα. Δίχως τις συστηματικές αλλά και κωμικές του υπερπαραγωγές κυρίως στο κέντρο της Αθήνας με μόνιμο θέμα τον αντιρατσισμό - ανθελληνισμό και αχώριστο όργανο την ντουντούκα ανά χείρας, οι Έλληνες θα πίστευαν πως όποιος αυτοπροσδιορίζεται αντιρατσιστής πρέπει υποχρεωτικά να είναι υποψήφιος άγιος του Χριστιανισμού. Ο Κωνσταντίνου κατέρριψε αυτόν τον μύθο και έσπρωξε χιλιάδες Αθηναίους στα συλαλλητήρια της Χρυσής Αυγής, περισσότερο για να διαμαρτυρηθούν για την απίστευτη ταλαιπωρία που δημιουργούσε ο Ανταρσύα με τα πακιστανικά και αφρικανικά συλαλλητήρια σχεδόν κάθε μήνα στο Σύνταγμα.
Π. Κωνσταντίνου, οι φίλοι με λένε και Χασάν

-Τζορτζ Σόρος, με την ιστοσελίδα indymedia, τις χρηματοδοτούμενες από αυτόν antifa οργανώσεις, τα ιδρύματα Οpen Society ανά τον κόσμο. Ο φανερός πακτωλός χρημάτων προς τους προστατευόμενους δημάρχους του, Καμίνη και Μπουτάρη, η άκομψη μεταμφίεση των δεκάδων antifa οργανώσεών του στην Ελλάδα, η εμετική αφισοκόλληση των χρηματιζόμενων αντιρατσιστών ιδιαίτερα έξω από τα σχολεία, έφεραν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Οι Έλληνες απεχθάνονται την πλουτοκρατία και τον συγκαλυμμένο ανθρωπισμό που μοναδικό σκοπό έχει να αλλοιώσει την εθνολογική καθαρότητα της πατρίδας μας, αλλά και να ρίξει τα μεροκάματα με την λαθρομετανάστευση, εις όφελος των ντόπιων και ξένων μεγαλο-εργολάβων. Ακόμα και οι ευεργεσίες του μεγιστάνα Σόρος, όπως και των εν Ελλάδι αντιγραφέων του, Λάτση και Βαρδινογιάννη, δεν είναι τίποτα άλλο από τον εξωραϊσμό της εικόνας τους, προβάλλοντας κοινωνική ευθύνη σε διάφορες χορηγίες και ιδρύματα, ενώ την ίδια στιγμή από πίσω οφελούνται πολλαπλά από σκανδαλώδεις χαριστικές διατάξεις και τροπολογίες. Δίνουν λίγα για να πάρουν πολλά!
antifa...φτου κα κα...

-Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο και την Αμερικανο-εβραϊκή επιτροπή (βλέπε Δαυίδ Χάρις) που νυχθημερόν γκαρίζουν εναντίον των κακών ναζί στην Ελλάδα, ενώ συγχρόνως επιβραβεύουν τους επίγονους των αυθεντικών SS στην Ουκρανία. Το νέο δόγμα των Σιωνιστών, αντικατοπτρίζεται άψογα στο απόφθεγμα που διάβασα εχθές: Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι ναζί. Εάν είναι μαζί μας ας είναι και ναζί! Μία μετριοπαθής απάντηση ενός σώφρωνος Έλληνα εθνικιστή θα ήταν: Μας λέτε ναζί επειδή είστε χαζοί! Εβραϊκής έμπνευσης και η πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής. Αναρωτιέται κανείς γιατί φοβούνται τόσο πολύ οι εβραίοι στην Ελλάδα; Φοβούνται μήπως η Χρυσή Αυγή θα ανοίξει τους φούρνους των στρατοπέδων συγκέντρωσης και τους σαπωνοποιήσει; Μήπως θα τους δημεύσει την περιουσία τους και τους εκδιώξει από την χώρα; Όχι φυσικά, αυτό θα ήταν ανόητο μόνο να το σκεφτεί κάποιος σήμερα. Ο περιούσιος λαός το μόνο που φοβάται είναι να χάσει τα προνόμιά του που έκτισαν με «κόπο και τρόπο» τόσες δεκαετίες στην Ελλάδα. Πρόκειται για την κραυγαλέα αδικία του αφορολόγητου του ΚΙΣ στο οποίο εμπίπτουν όλες οι εβραϊκές εταιρείες. Η επικείμενη άρση της αδικίας αυτής από την Χρυσή Αυγή αρκεί, για να κηρύξουν οι εβραίοι τον πόλεμο στους Έλληνες εθνικιστές.

Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Για όποιους δεν ενθυμούνται, αυτή η ανήκουστη εξαίρεση φορολογίας των εβραϊκών φυσικών προσώπων και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα υπεγράφη από τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου μόλις ανέλαβε την εξουσία το 1944 και μάλιστα με πλαστογραφημένα ΦΕΚ. Φυσικά είχε προηγηθεί ο άλλος εβραίος "εθνάρχης" Ελευθέριος Βενιζέλος που το 1920 είχε καταστήσει το ΚΙΣ νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου δηλαδή μία off shore εταιρεία εντός των συνόρων, ο Γ. Παπανδρέου απλώς «αναβάθμισε» το ΚΙΣ εκμεταλλευόμενος την συμπάθεια της κοινής γνώμης μετά τους διωγμούς των εβραίων από το Γ’ Ράϊχ. Το ΚΙΣ ως ανεξάρτητη οντότητα στην Ελλάδα δηλώνει απροκάλυπτα την εξάρτηση των απανταχού Εβραίων (Ισραηλιτών) από το παγκόσμιο οικονομικό ιερατείο. Το ίδιο ιερατείο που χρησιμοποιώντας το διεθνές τραπεζικό σύστημα που δανείζει τα κράτη και κόβει νομίσματα στην Αμερική, Ευρώπη και αλλού, ελέγχει τους ηγέτες των χωρών παγκοσμίως και ουσιαστικά χαρίζει φορολογική ατέλεια στους Εβραίους οπουδήποτε και αυτοί διαβιούν.


Με αυτά και με αυτά, η Χρυσή Αυγή είναι πρώτο κόμμα στις αληθινές (και κρυφές) δημοσκοπήσεις και εξασφάλισε την συμπάθεια και την αποδοχή της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Η ηγεσία των εθνικιστών θα πρέπει να καθιερώσει μία ημέρα εθνικής μνήμης στους απανταχού ανθέλληνες, μισαλλόδοξους και υπερόπτες αντίπαλούς της, εντός και εκτός Ελλάδος. Χωρίς τους παραπάνω άσπονδους φίλους της δεν θα τα κατάφερνε, οι δε συμπατριώτες μας θα πίστευαν πως μόνο το ΚΚΕ, η Λιάνα Κανέλη και η αριστερά, μάχεται για τον λαό, την δημοκρατία, την εργατική τάξη και την ισονομία στην πατρίδα μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...