11ο δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης

2

Όπως βλέπετε παραπάνω, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να συντάξει ανακοίνωση κατά του «φασισμού» της Χρυσής Αυγής που αντιπροσωπεύει ο δράστης του φόνου του Φύσα στο Κερατσίνι και του κίνδυνου που ελλοχεύει για τα παιδιά μας. Αντίθετα καμία ανακοίνωση δεν ακολούθησε την «αντιφασιστική» δολοφονία των Καπελώνη, Φουντούλη και τον σοβαρό τραυματισμό Γέροντα στο Ν. Ηράκλειο. Θα μου πείτε εδώ ο ίδιος ο πρόεδρος δημοκρατίας Παπούλιας δεν άνοιξε το στόμα του εδώ και 4 μήνες από την εν ψυχρώ δολοφονία, όλα από τον έρμο τον σύλλογο γονέων 11ου δημοτικού Ηλιούπολης τα περιμένεις; 


Παρατήρησα όμως πως ο σύλλογος γονέων έχει και μία ανεξήγητη δυσπραγία να αποκαταστήσει την κατεστραμμένη ελληνική σημαία που μαραζώνει επί σειρά ετών τυλιγμένη στον ιστό της στο προαύλιο μπροστά από τα μάτια των μικρών μαθητών. Η επιλεκτική ευαισθησία του συλλόγου και της προέδρου του έχει κάνει ξεκάθαρα την επιλογή της: εθνομηδενισμός και εθνοφοβία (ελληνική βεβαίως), σε σημείο που ίσως να φαντασιώνεται στην θέση της πληγωμένης ελληνικής σημαίας, ποιος ξέρει, την σημαία της ευρωπαϊκής ένωσης, ίσως και της Αλβανίας αφού φοιτούν ουκ ολίγοι Αλβανοί μαθητές και στο σχολείο αυτό. 

Ανανέωση είδησης 03/02/14: 


Μετά την διαμαρτυρία του ιστολογίου μας και εν αγνοία του συλλόγου γονέων, το σύνολο των δασκάλων μαζί με έναν γονέα ανέλαβαν να αποκαταστήσουν την ελληνική σημαία, αντικαθιστώντας την με μία ολοκαίνουργια! Συγχαίρουμε την ανιδιοτελή πρωτοβουλία των δασκάλων και επισημαίνουμε πως έπρεπε να ευαισθητοποιηθούν νωρίτερα. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε από το κράτος, τον δήμο, ή τον σύλλογο γονέων για πράξουμε το αυτονόητο. Ας αφήσουμε τον αδιάφορο συλλογο με την συνδικαλιστική νοοτροπία να τα περιμένει όλα από το κράτος... Οι πραγματικοί Πολίτες είτε γονείς είτε δημόσιοι λειτουργοί, οφείλουν να διαφυλάττουν τα αυτονόητα όπως η ασφάλεια των μαθητών κατά τις διδακτικές ώρες, η καθαριότητα και η ασφάλεια του σχολικού χώρου καθ'όλο το 24ωρο. Ακόμα και τους χαλεπούς καιρούς του μνημονίου πάση θυσία πρέπει να προβάλουμε και να συντηρούμε τα εθνικά σύμβολα που ιδιαίτερα την εποχή της παγκοσμιοποίησης βάλλονται πανταχώθεν.


Εμείς θα προκαλέσουμε ακόμα μια φορά τον "αντιφασιστικό" σύλλογο γονέων να φροντίσει να αποκαταστήσει την περίφραξη του σχολείου, σβήνοντας το εικονιζόμενο εμετικό σύνθημα που κάποιο εξωσχολικό ορφανό του Μαρξ έγραψε προ ολίγων ημερών. Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για τους "ενεργούς" γονείς του 11ου δημοτικού σχολείου: Δείξτε το έμπρακτο ενδιαφέρον σας για την προστασία των παιδικών ψυχών και βάψτε με λίγη μπογιά τον τοίχο της ντροπής. Μην περιμένετε φυσικά τον δήμαρχο για να εγκρίνει το κονδύλι, ο Βαλασόπουλος είναι ο ίδιος που φιλοξενεί αφιλοκερδώς τους αναρχοάπλυτους του Σόρος στο μουσείο εθνικής αντίστασης, για να κάνουν την προπαγάνδα τους. Ο πρώην πασόκος δήμαρχος που πρότινος πήρε το χρίσμα  των εκλογών από τον ΣΥΡΙΖΑ, εκστασιάζεται από τον αντιφασισμό και δεν πρόκειται να δώσει ούτε ένα κουβαδάκι μπογιά για να καθαρίσει ο σχολικός τοίχος, όπως και κανένας δημόσιος χώρος που βανδαλίστηκε από τους προστατευόμενούς του συριζοφασίστες.

Θυμηθείτε την παρακάτω ανάρτηση:

δήμος Ηλιούπολης Αττικής, ο αναρχικός δήμος

2 σχόλια:

gvam44 είπε...

Συγχαρητήρια στον Γονιό που πήρε την πρωτοβουλία να κινητοποιήσει τους δασκάλους.
Παλιά είχαμε ένα μάθημα, την πατριδογνωσία.
Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη. Αν ναι, για ποια πατρίδα θα μιλούσαν οι δάσκαλοι στα παιδιά με μια σημαία-κουρέλι στον ιστό του σχολειού τους ?

gvam44 είπε...

Όσο για τον Φασισμό, ας δούνε λίγο καλλίτερα οι γονείς τον ζωντανό καθημερινό Φασισμό της κατοχικής κυβέρνησης και την γενοκτονία σε βάρος όλων μας, κι' ας φωτιστεί η σκέψη τους από τον Ελληνιστή Ισπανό Πέδρο Ολάγια που ήλθε να ζήσει στην Ελλάδα που λατρεύει. Δείτε μια συνέντευξη του στο Σκάι και ένα νοκυμαντέρ πραγματική διαφήμιση για την πατρίδα μας.
http://youtu.be/nQ74jKZYDLo
Το ντοκυμαντέρ http://youtu.be/U9NeWHJ3yw8

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...