κομματική προπαγάνδα (ξανά) σε δημοτικό σχολείο

2
γράφει ο Νίκος Β. 

περάστε κόσμε...
Διαβάστε τί ανήρτησαν σήμερα οι θρασείς κουκουέδες στον τοίχο ανακοινώσεων του δημοτικού σχολείου! Πού αλλού βεβαίως, στην Ηλιούπολη: "...κλιμάκιο θα περιοδεύσει στο 11ο δημοτικό σχολείο..."

Η κομματική πρόσκληση για τον περιοδεύοντα αυτό θίασο αναρτήθηκε με την ανοχή του εξωφρενικού συλλόγου γονέων που επί χρόνια προπαγανδίζει υπέρ του ΚΚΕ. Η παράσταση θα δοθεί μάλιστα εντός της αίθουσας σχολικών εκδηλώσεων, όπως μου είπε η διευθύντρια του σχολείου, την ώρα του σχολικού διαλείμματος. Διευκρίνησε πως η ενημέρωση αφορά μόνο τους δασκάλους και όχι άλλους εξωσχολικούς, η διάρκεια προφανώς θα υπερβεί το πεντάλεπτο διάλλειμα!


Δυστυχώς ασχολούμαστε εκ νέου με τον σύλλογο γονέων του σχολείου αυτού, επειδή βοά ο κόσμος της Ηλιούπολης για τον βίο και πολιτεία του. Δημοσιεύουμε τι αλιεύσαμε για την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και το κομματικό της βίο στο ΚΚΕ. Αρκεί μία διαδικτυακή αναζήτηση στο όνομα Βιολέτα Λάτση για να διαπιστώσει κανείς πως το όνομα της φιγουράρει στην ιστοσελίδα με τα κομματικά μνημόσυνα του ΚΚΕ.

  























Η κα Λάτση έχει κάθε δικαίωμα να δώσει 300€ από το πορτοφόλι της στο «τιμημένο ΚΚΕ» ως στεφάνι μνήμης του πατρός της, όμως δεν έχει το δικαίωμα να καλεί ανεξαιρέτως τους γονείς αλλά και εξωσχολικούς πολίτες στην κομματική ενημέρωση των δασκάλων. Ενημέρωση που θα γίνει εντός του σχολείου και μάλιστα εν ώρα λειτουργίας, με τα παιδιά να παίζουν στο διάλειμμα δίπλα, ίσως και εντός της αίθουσας αυτής!

Η διευθύντρια του σχολείου όταν ερωτήθηκε για την αφίσα αυτή, δήλωσε άγνοια για το κάλεσμα αυτό, ενώ εξήγησε πως κομματικές ενημερώσεις γίνονται από όλες τις κομματικές παρατάξεις αλλά αποκλειστικά στους δασκάλους - δημόσιους λειτουργούς του σχολείου. Αυτό επαναλαμβάνεται μάλιστα σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες και τόνισε πως ποτέ δεν έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εξωσχολικοί πολίτες ή έστω γονείς στις ενημερώσεις αυτές. 


Απευθύνομαι προς τους νεομπολσεβίκους του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ): Κατάλληλοι χώροι για αυτές τις εκδηλώσεις είναι ίσως οι τοπικές σας οργανώσεις και οι ιδιωτικές αίθουσες. Ο ιερός χώρος του σχολείου δεν προσφέρεται για κομματική προπαγάνδα τελειωμένων κομμάτων, απολιθωμάτων χωρίς πλέον έρισμα στην ελληνική κοινωνία. Εάν θέλετε να διαφημιστείτε καλέστε κόσμο σε ένα κλειστό στάδιο, μία πλατεία, έναν κινηματογράφο, φυσικά επί πληρωμή και όχι λαθραία όπως επιχειρείτε να εκμεταλλευτείτε αυτό το δημοτικό σχολείο. Εάν δεν έχετε πλέον τοπικές οργανώσεις ή δεν θέλετε να μισθώσετε ιδιωτικούς χώρους ή ακόμα εάν δεν σας συμφέρει να εκτεθείτε σε ανοικτές συναρθροίσεις, καλέστε τους πολίτες στον Περισσό σύντροφοι! Η εποχή του παιδομαζώματος του εμφυλίου πολέμου έχει περάσει οριστικά, κάτω τα χέρια από τα ελληνόπουλα!

Η δωρεάν παρασιτική προπαγάνδα με τα λεπτά του φορολογούμενου Έλληνα, εις βάρος της Ελλάδος δεν θα ταίριαζε σε κανένα άλλο κόμμα, παρά στο σπαγγοραμένο ΚΚΕ που απολύει υπαλλήλους, κάνει αγοραπωλησίες και "καπιταλίζει" σε μόνιμη βάση.

Περισσότερα για τον σύλλογο γονέων του εν λόγω δημοτικού σχολείου στην παλαιότερη ανάρτηση του ιστολογίου μας: 

11ο δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης

Κλείνουμε με ένα απόσπασμα από το πρόγραμμα του ΚΚΕ για τους δημόσιους υπαλλήλους συμπεριλαμβανομένων του εκπαιδευτικού προσωπικού, που με τόση στοργή θέλει να νουθετήσει:

Η σοσιαλιστική εξουσία που παραλαμβάνει από τον καπιταλισμό ως κληρονομιά μεγάλο αριθμό μισθωτών, που προέρχονται από τις διοικητικές υπηρεσίες του καπιταλισμού (κρατικούς υπαλλήλους, από το διοικητικό μηχανισμό στις επιχειρήσεις), επιδιώκει την πολιτική και πολιτιστική προσαρμογή και εργασιακή ένταξή τους στις σοσιαλιστικές παραγωγικές μονάδες και τις κοινωνικές υπηρεσίες.

Με άλλα λόγια ετοιμαστείτε καθηγητές και δάσκαλοι για αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού με το ζόρι όταν έρθει το ΚΚΕ στην εξουσία... από το αυτί και στο χωράφι!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

So, if it's not in greek we canot comment, is that what you are saying?

vinyl-djs είπε...

Γράφω "παρακαλώ", εάν δεν γνωρίζεις γραφή το παρακάμπτουμε.

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...