επιστολή στους αγέννητους Έλληνες, μία ευχή για το μέλλον

0
γράφει ο Γιώργος Β.



Εμείς της ιστάμενης και της τρίτης ηλικίας πρόγονοι σας, γράφουμε αυτό το γράμμα από καρδιάς αλλά και γνώση, με βάση αναλύσεις διαπρεπών ειδικών τόσο των πολιτικών όσο και των οικονομικών επιστημών. Το γράμμα μας αυτό είναι σαν μια εξομολόγηση αμαρτιών της γενιάς μας. Είμαστε όλοι απόγονοι των Ελλήνων που είτε ως φιλόσοφοι είτε ως ήρωες δόξασαν το Γένος και κληροδότησαν στον κόσμο τις έννοιες κι’ αρχές της Δημοκρατίας. Διαπιστώνουμε εν τούτοις, ότι ο «ελεύθερος κόσμος» που κατ’ εξοχήν ενσωμάτωσε την Φιλοσοφία και Λόγο των προγόνων μας, διατείνεται δε ότι και κληρονόμησε των Ελλήνων τον Λόγο, αυτός ο κόσμος άγεται και φέρεται με τρόπο που όχι μόνο δεν τιμά την κληρονομιά του, αλλά και εχθρικός προς εμάς είναι. Οι πολιτικές και πρακτικές του αυτές έχουν μάλιστα όλα τα χαρακτηριστικά λεηλασίας, ιδιαίτερα δε του πλούτου της Ανατολής και γενικότερα όλης της περιοχής όπου έζησαν οι Έλληνες, στην Ιωνία, Ευρασία και Μέση Ανατολή.


Μια λεηλασία που άρχισε το 1204, όταν με πρόφαση την απελευθέρωση των Αγίων Τόπων, οι Δυτικοί Ευρωπαίοι κατέλαβαν και λεηλάτησαν την Κωνσταντινούπολη, επιφέροντας καίριο πλήγμα κατά της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, η οποία έκτοτε δεν μπόρεσε ποτέ να ανανήψει, έμεινε αδύναμη, συρρικνώθηκε και τελικά καταλήφθηκε από τους Οθωμανούς 2 αιώνες αργότερα. Έκτοτε οι δυτικοί, με διάφορους τρόπους και προφάσεις, συνέχισαν την λεηλασία του υλικού και πνευματικού πλούτου σε όλο τον πολιτιστικά Ελληνικό χώρο όπως παραπάνω ορίστηκε, με πρόσφατα παραδείγματα την Συρία, τον Λίβανο, την Αίγυπτο, την Λιβύη, αλλά και στην Ευρασία ίπλα μας, την Γιουγκοσλαβία. Παράλληλα στις εσχατιές του χώρου απειλούν και την Περσία, ενώ στην Ελλάδα και Κύπρο εφαρμόζουν ύπουλη γενοκτονία με μέσα οικονομικά, δηλαδή την Χρεοκρατία. Μόνιμος πλέον στόχος των Δυτικών είναι η εκμηδένιση της πολιτιστικής ταυτότητας των κατοίκων αυτής της χώρας, ώστε να εξουδετερωθεί κάθε αντίσταση στην επίθεση των οικονομικών δολοφόνων. Δολοφόνων ενορχηστρωμένων από την Ε.Ε. των Βρυξελλών.


Έλληνες που ακόμη είστε αγέννητοι, εμείς οι μαχητές της Δημοκρατίας παλεύουμε για την συνέχεια του Γένους και προσδοκάμε αυτό το γράμμα μας όρθιους να σας εύρει στην Ελλάδα και όχι στην ξενιτειά. Όλα τα στοιχεία και οι αναλύσεις μας κάνουν να πιστεύομε στα παρακάτω για μας μελλούμενα, όμως για σας ιστορία. Παλεύοντας, εμείς οι πρόγονοι σας, να φωτίσουμε τον νου όσων από τους συμπολίτες μας καλόπιστα πιστεύουν ότι οι χρεοκράτες που προκάλεσαν την κρίση, οι ίδιοι και θα την λύσουν. Ότι δηλαδή η ΕΕ των Βρυξελλών θα μας σώσει, μια όμως «Ένωση» με ναζιστικές καταβολές που αδιάσειστα ντοκουμέντα τ’ αποδεικνύουν. Επειδή αυτοί οι συμπολίτες μας τυχαίνει και να έχουν κάποιες αποταμιεύσεις, πιστεύουν ότι τις εξασφάλισαν με το ευρώ, πολλοί δε απ’ αυτούς τους δύσμοιρους, τις έστειλαν και στην Γερμανία. Ένα νόμισμα, που για πρώτη φορά στην ιστορία, δεν είναι οικονομικό εργαλείο ως θα όφειλε, ούτε Έθνους, ούτε Κράτους, μα ούτε και κάποιας πολιτικής υπέρ της Κοινωνίας. 



Εσείς θα γνωρίζετε βέβαια τι συνέβη το 2015, όταν η ανυπαρξία πολιτικής πίσω απ’ αυτό το «νόμισμα» οδήγησε στην εγκατάλειψη του, με αποτέλεσμα οι αφελείς συμπολίτες μας όπως και εκατομμύρια άλλοι στην Ευρώπη, να χάσουν τα λεφτά τους. Η καταστροφή βέβαια δεν έπληξε την «ελίτ» που είχε οργανώσει τον οικονομικό καταναγκασμό και την Χρεοκρατία με εργαλείο το ευρώ, διότι γνωρίζοντας την κατάληξη είχε πάρει έγκαιρα τα μέτρα της, πάντα για ίδιον όφελος βέβαια. Φανταζόμαστε ότι στα μάτια σας, όσο εύκολα έπεσε η αυτοκρατορία της Σοβιετικής Ένωσης το 1990, άλλο τόσο θα φαντάζει ότι εύκολα έπεσε και η αυτοκρατορία του Ευρώ το 2015. Όπως ξέρετε βέβαια με την επαναφορά του Εθνικού πραγματικού πλέον νομίσματος, την ανατροπή της Ολιγαρχίας και εγκαθίδρυση Δημοκρατίας στην χώρα, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη, η παραγωγική δομή της χώρας μπόρεσε να αναδιοργανωθεί και να αποδώσει σε όφελος των πολιτών και σας των παιδιών κι’ εγγόνων μας. Μιας χώρας που στην εποχή σας είναι η «Δημοκρατία της Ελλάδος», ένα πολίτευμα με βάση τις αρχές της Δημοκρατίας όπως αυτή γεννήθηκε στην Ελλάδα. Μιας σύγχρονης Δημοκρατίας όπου οι Δυνάμεις της Κοινωνίας εκφράζονται και η Κοινωνία είναι πλέον θεσμός. 


Παλέψαμε για την απελευθέρωση και ένα καλλίτερο μέλλον για σας, παιδιά μας. Ήταν ένα γράμμα γραμμένο σε περίοδο κρίσιμη, με μια Κοινωνία σε απόγνωση, με τις δυνάμεις της κομματιασμένες από την σημερινή κομματοκρατία, παράλληλα όμως και ένα γράμμα αγωνιστικής ελπίδας. Πάνω απ’ όλα όμως είναι μια προσευχή στον Θεό τον παντοδύναμο, να ευλογήσει τον αγώνα μας.


Θεός σώζοι Έλληνες.

Γένοιτο !

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...