"κοινωνία" - "ελλάς ορθοδοξία", αποτέλεσμα 0-0

0
Το γνωστό σε πολλούς κίνημα "Κοινωνία" έλαβε μέρος και στις ευρωεκλογές του 2014.


Σωτηρόπουλος Δημήτριος του Ηρώδη!
Ο κος Σωτηρόπουλος Δημήτρης γνωστός από το ιστολόγιο "Ελλάς Ορθοδοξία", κατέβηκε  για πρώτη φορά υποψήφιος με την "Κοινωνία". Έως εδώ όλα εντάξει.
Το πατρώνυμο του Ηρώδης με αφήνει όμως έκπληκτο! Υπάρχει άραγε χριστιανικό όνομα Ηρώδης; Και εάν ναι, τότε πρόκειται για "διαβολική σύμπτωση"! Ο πατήρ του υπέρμαχου της ορθοδοξίας Δημήτριου  Σωτηρόπουλου ονομάζεται όπως και ο Άραβας βασιλιάς των Ιουδαίων της Παλαιστίνης, ο οποίος έμεινε στην ιστορία επειδή ήθελε να σκοτώσει τον νεογέννητο Ιησού! Μήπως ο Δημήτριος Σωτηρόπουλος έγινε υπέρμαχος και αυτόκλητος προστάτης της ορθοδοξίας στο διαδίκτυο, προσπαθώντας να εξιλεωθεί για το πατρώνυμό του; 

Εικάζω πως ο κος Δ. Σωτηρόπουλος πρέπει να πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια προσπαθώντας να αποδείξει στο σχολικό του περιβάλλον πως η οικογένειά του ασπάζεται πλήρως την χριστιανική θρησκεία και ουδεμία σχέση έχει με τον αείμνηστο Ηρώδη της Ιουδαίας, που καταγράφηκε στην ιστορία ως ο πρώτος πολέμιος του θεανθρώπου. Δεν θέλει και πολύ κάποιος να μετατραπεί σε φανατικό, όταν ο περίγυρός του ασκεί πίεση και εκείνος προβάλει αντίσταση. Ας μην ξεχνάμε το παράδειγμα των κομμουνιστών κατά τις δεκαετίες '50 και '60 όταν υπέστησαν διώξεις από τα κεντροδεξιά καθεστώτα στην Ελλάδα, μετά τον συμμοριτοπόλεμο. Οι άνθρωποι αυτοί όχι μόνο δεν άλλαξαν μυαλά, αντιθέτως παρέμειναν πιστοί κομμουνιστές και γαλούχησαν και τους απογόνους τους με την παρωχημένη αυτή ιδεολογία. 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...