η λάσπη τρώγεται καλύτερα ζεστή

0
γράφει ο Νίκος Β.



Η πλουτοκρατία είναι ο ορκισμένος εχθρός του εθνικισμού και τούμπαλιν

Πάρτε το νοστιμότερο ψωμί, ζεστό και λαχταριστό. Τώρα δοκιμάστε να το βρέξετε και βάλτε το στο στόμα σας για να το φάτε. Το αποτέλεσμα θα σας απογοητεύσει τόσο πολύ που θα το φτύσετε! Έτσι συμβαίνει με την αλήθεια και με την προπαγάνδα. Ενώ πεινά τόσο πολύ ο λαός να ακούσει την αλήθεια την οποία έχει πραγματικά ανάγκη, το καθεστώς της πλουτοκρατίας και του υλισμού φροντίζει να καταβρέξει με θολό νερό, κοινώς λάσπη, τον δίκαιο και σωτήριο λόγο του εθνικισμού.
Αποτέλεσμα της μεθοδικής αυτής δολιοφθοράς είναι να κάνει την κοσμοθεωρία του εθνικισμού αποκρουστική στην μεγάλη πλειοψηφία των λαών. Η στοχοποίηση των πατριωτών ως ναζιστών, φασιστών και εγκληματιών γίνεται ανεξαιρέτως από τα δεξιά, τα κεντρώα και τα αριστερά κόμματα. Οι λίγες ανεξάρτητες φωνές των πολιτικών αντιπάλων που τολμούν να ψελλίσουν το αυτονόητο και το δίκαιο που φωνάζει από μόνο του, απομονώνονται και καταχωρούνται στους συμπαθούντες τα «αυγά του φιδιού και τους λοιπούς δράκους». Μόνο οι πολιτικώς ορθοί προοδευτικοί και αριστεροί επιπλέουν στην δημοσιότητα της τραβεστί, multi-culti Ευρώπης, και του επιδοτούμενου ανθρωπισμού των ΜΚΟ.
ο εθνικισμός είναι ζόρικο φίδι με κόκαλα, κατά το γάτα με πέταλα 

Παρακολούθησα εχθές μία συζήτηση στο πάρκο της γειτονιάς μου μεταξύ τριών ανδρών. Δεν τους γνώριζα προσωπικά, ηλικιακά ήταν κοντά στα 40 όλοι τους και φαινομενικά εργαζόμενοι ακόμα. Σκόπιμα δεν συμμετείχα στην συζήτησή τους, άκουγα όμως εκ του σύνεγγυς. Και οι τρεις συμφωνούσαν πως οι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας είναι τα κόμματα της μεταπολίτευσης που διαδοχικά διοικούσαν αμελώς, ασύδοτα και προδοτικά την πατρίδα μας. Εξ΄αφορμής της διακαναλικής συνέντευξης τύπου εχθές και οι τρεις συνηγορούσαν πως η Χρυσή Αυγή ομιλεί σωστά την πολιτική διάλεκτο της αλήθειας και του δικαίου που απουσιάζει τόσα χρόνια από την επικαιρότητα και ο Έλληνας διψά να ακούσει. Και οι τρεις παραδέχτηκαν επίσης πως η σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι προσχεδιασμένη με την συμμετοχή πολιτικών και δικαστικών. Ο ένας όμως από αυτούς αντιλόγησε πως ακόμα και η Χρυσή Αυγή τελικά είναι «κατευθυνόμενη». Εναγωνίως περίμενα να ακούσω να ακούσω από ποιόν πιθανολογεί πως κατευθύνεται η Χρυσή Αυγή. Επί πέντε λεπτά όμως δεν εκστόμισε κανένα επιχείρημα ή κάποια πληροφορία που να οδηγεί στο συμπέρασμα αυτό. Προφανώς ήμουν μάρτυρας ακόμα ενός αντιλόγου που στερούταν επιχειρημάτων, ενώ είναι φανερό πως τα λόγια του ομιλούντος ήταν ο αντίλαλος της πολεμικής των συστημικών κομμάτων ή καλύτερα της λάσπης από την ανυπαρξία των επιχειρημάτων τους ενάντια στην Χρυσή Αυγή. Ένας κενός αντίλογος εμπνευσμένος από τις αστήρικτες ψευδομαρτυρίες για οπλοστάσια, σφαγεία, τανκς, αλλά και μυστική χρηματοδότηση των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, εφοπλιστών και…εξωγήινων!

δημοσιογράφος του κώλου
Οι δημοσκοπήσεις επέβαλαν τους εκλεκτούς υποψηφίους των μνημονίων Καμίνη και Μπουτάρη χάρις στην διαρκή προβολή τους από τα χαζοκούτια των ΜΜΕ. Έτσι διαμορφώνεται και η κοινή γνώμη σε όλα τα πολιτικά ζητήματα, πόσο μάλλον σε αυτά που αφορούν την διαχείριση δημοσίου χρήματος και ανάθεση εργολαβιών δημοσίων έργων. Τα ΜΜΕ χειραγωγούν τον θεατή και επιβάλλουν μαζική ύπνωση στην πλειοψηφία του λαού, ακόμα και στους αντικειμενικά έξυπνους και ενεργούς πολίτες. 

ιστορικό φύλλο, το καμάρι του Μπόμπολα
Ας μην ξεχνάμε όμως πως η λάσπη είναι πιάτο που τρώγεται ζεστό! Άπαξ και κρυώσει, στεγνώσει και ξεραθεί, δεν είναι καθόλου εύπεπτο. Το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στον αποστολέα του σε μορφή σκληρών τεμαχίων, κοινώς τούβλων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...