μνημείο δημοσιογραφικής αλητείας

0
γράφει ο Νίκος Β.


Ο Χατζηνικολάου εχθές το βράδυ των εκλογών δεν δίστασε να διώξει από την ζωντανή εμπομπή του, τον βουλευτή Μαριά των ΑΝΕΛ. Ο Μαριάς δεν συνηγόρησε με τον σχολιασμό του δημοσιογράφου πως οι ΑΝΕΛ υπέστησαν βαριά εκλογική ήττα και σε ουδεμία περίπτωση έπιασαν τους εκλογικούς τους στόχους εκλέγοντας 1 ευρωβουλευτή. Στην αντίδραση του βουλευτή Μαριά ο υπέρτατος δημοσιογράφος ανταπάντησε πως "εγώ φταίω που σε κάλεσα και προεκλογικά στην εκπομπή μου για να σε διαφημίσω"! Χαρακτήρισε τον καλεσμένο πολιτικό και το κόμμα του "ψεκασμένους" αφού ο Μαριάς είχε σηκωθεί και αποχωρήσει από το τηλεοπτικό στούντιο διαμαρτυρόμενος για την φίμωσή του!


Ω ποία ηθική κατάπτωση της δημοσιογραφίας και μάλιστα on air...Ο υπέρτατος δικαστής των πάντων Χατζηνικολάου καταρακώνει τον πολιτικό που φιλοξενεί στην ζωντανή εκπομπή του, μόνο και μόνο επειδή έχει τις κακές του και δεν αντέχει την αντίθετη άποψη. Ασφαλώς ο Χατζηνικολάου γνωρίζει πως όλοι οι πολιτικοί επιδιώκουν να εμφανίσουν οποιοδήποτε εκλογικό αποτέλεσμα ως νίκη προκειμένου να εμψυχώσουν τους οπαδούς τους. Αυτό όμως που ο μέγιστος δημοσιογράφος δεν ανέχεται είναι ο υποτελής πολιτικάντης να αντιμιλά στην τέταρτη εξουσία του και να "αυθαδιάζει απέναντι στον προϊστάμενό του" ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της ανάλυσης των εκλογικών αποτελεσμάτων! Ας τα βλέπουν οι χάνοι ή αλλιώς γίδια - τηλεθεατές των καναλιών και της δήθεν αντικειμενικής ενημέρωσης που αυτά "αφιλοκερδώς" προσφέρουν στους Έλληνες τις τελευταίες δεκαετίες. Αναλογιστείτε πως ο Χατζηνικολάου διατηρεί την φήμη του έμπειρου, ανεξάρτητου και αδέκαστου σχολιαστή της πολιτικής επικαιαρότητας, μία αυθεντία στο είδος του! Φανταστείτε τους υπόλοιπους δημοσιο-κάφρους των τηλεοπτικών καναλιών που δεν διαθέτουν την ωριμότητά του!

Απόψή μου είναι πως το υπουργείο εσωτερικών και το ΕΣΡ θα έπρεπε δια νόμου να απαγορεύσει τις ενημερωτικέςς εκπομπές από τα όλα τα βοθροκάναλα της διαπλοκής ανεξαιρέτως! Αλλά επειδή η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει όσο περνούν οι ημέρες, η πρότασή μου αυτή εξηγείται ως όνειρο θερινής νυκτός...άσε που κινδυνεύω να περάσω από την δημοκρατική ιερά εξέταση!

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο, κάντοντας κλικ παρακάτω:
Μαριάς - Χατζηνικολάου Ευρωεκλογές

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...