οι Έλληνες εθνικιστές αγαπάνε (Έλληνες) αλλήλους

0


γράφει ο Νίκος Β. 


Τί χαρακτηρίζει τους Έλληνες εθνικιστές; Η αγάπη ή το μίσος; Μα φυσικά η αγάπη! 
Αγαπάμε και νοιαζόμαστε πρώτα τον εαυτό μας, τους γονείς και την οικογένειά μας, την οικία μας την περιουσία μας, την εργασία και τους κόπους μας. Αγαπάμε την συνοικία, τον δήμο μας, την γη που μας έθρεψε και πάνω απ’όλα την ελληνική μας πατρίδα! Δεν μισούμε όπως μας κατηγορούν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. Είμαστε Έλληνες εθνικιστές, Έλληνες πατριώτες και επιδιώκουμε να γίνουμε Έλληνες πολίτες! Ο κάθε δήμος και κατ’επέκταση ολόκληρο το έθνος πρέπει να διέπεται από τις ίδιες αρχές που διέπουν και την οικογένεια, δηλαδή την αγάπη και τον σεβασμό στην προσωπικότητα του άλλου.



Προεκλογικά ακούμε από τους δημοτικούς άρχοντες να ζητούν ξανά την ψήφο μας, ακούμε πως η επιτυχημένη αυτοδιοίκηση εξαρτάται μόνο από τα οικονομικά του δήμου, τις συνεργασίες με χορηγούς και επιχειρηματίες, την απορρόφηση των κρατικών και ευρωπαϊκών κονδυλίων, από τους οικονομικούς προϋπολογισμούς. Οι Έλληνες εθνικιστές πιστεύουμε πως μόνο τα χρήματα δίχως όμως την αγάπη για τους συνδημότες μας δεν αρκούν, είναι σαν να τρως τυρόπιτα χωρίς τυρί, ομελέτα χωρίς αυγά. Προϋπόθεση για να πετύχει ένας δήμος στην οικονομική διαχείριση, είναι η δημοτική αρχή να εμφορείται από τις αξίες της φιλοπατρίας, της δικαιοσύνης και της αγάπης για τον συνέλληνα, ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξης και κομματικής τοποθέτησης. Αγάπη και ευγνωμοσύνη για τους προγόνους του παρελθόντος, τους συμπολίτες του παρόντος, αλλά και τους απογόνους του μέλλοντος. Όλα τα παραπάνω συνοψίζονται στην ρήση: «Δεν υπάρχει δεξιά και αριστερά, υπάρχει μόνο η Ελλάς στους αιώνες Ιερά».



Όλοι ανεξαιρέτως οι Έλληνες έχουμε την υποχρέωση να ανακόψουμε την εθνοκτόνο πολιτική των πολιτικών που μας κυβερνούν τα τελευταία 40 χρόνια, προσπαθώντας να επιβάλλουν με όλους τους τρόπους τον φιλελευθερισμό, τον διεθνισμό και την παγκοσμιοποίηση με την παράνομη μετανάστευση ισλαμιστών. Κυβερνήσεις ανθελληνικές που στελεχώνονται από ελληνόφωνους πολιτικούς - υπαλλήλους των διεθνών τοκογλύφων που εξουσιάζουν την Ελλάδα. Τα όπλα των κυβερνήσεων στο "προτεκτοράτο Ελλάς" είναι ειδικά μετά το 2010, η χρεοκρατία και η ψευδοκρατία, της χούντας των εργολάβων των ΜΜΕ και των στημένων δημοσκοπήσεων.

Οι Έλληνες εθνικιστές δεν μισούν, αντιθέτως πεισμώνουν και τρέφονται από το μίσος των πολιτικών τους αντιπάλων...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...