αναμνήσεις από το χορευτικό παρελθόν # 29

0
Παραμένουμε 16 χρόνια πριν και παρουσιάζουμε μιξαρισμένο minidisc 74 λεπτών. Μουσική goa και uplifting trance,  γραμμένο περισσότερο από cd και λιγότερο από δίσκους βινυλίου. Γράφτηκε με cd player Παϊονίρ, πικάπ ΜΚ2, μίκτη Βέσταξ, minidisc player Σόνι, το φθινόπωρο του 1998.


Αφιερώνεται στους δολοφονηθέντες άμαχους Έλληνες πριν 70 χρόνια στον Μελιγαλά, από τους κρεμλινοκίνητους κομμουνιστές και τους Εγγλέζους συνοδοιπόρους τους έως την εποχή εκείνη.


Αφιερώνεται επίσης στο πολιτικό κόμμα "της φυλακής" που διώκεται (επισήμως) έναν χρόνο μετά την ανίερη σκευωρία του Κερατσινίου, την μεγαλύτερη που συνέλαβε ποτέ ελληνικός νους. Φυσικά δεν την συνέλαβε ελληνικός νους, απλά εκτελέστηκε από ελληνικές μαριονέτες του μνημονίου και της σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Όχι φυλακές για τους εθνικιστές!


Ευχαριστώ τους καλλιτέχνες: 





Cyan – Tomahawk
MFG – A new kind of world
Mystica –
Nemessis – Snake dance
Hollyman –
Stripper – Not now I’ve got a plain to catch
Xerox – Greek orchestra
Sheyba – A good thing
Hyperion – Mickey mouse
Hux flux –
Solaris – Out there
Darshan – Tranceformation
Shidapu – Young wisdom

Επειδή βαριέμαι να ανατρέξω στα cd πριν 16 χρόνια και να βρω τους τίτλους των κομματιών που λείπουν, βοηθήστε μας να θυμηθούμε τα κομμάτια. Ο νικητής κερδίζει την απεριόριστη εκτίμησή μου, καθώς και το πρόγραμμα goa trance 21 σε μορφή mp3, για να το ακούει παντού χωρίς να χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο!

Καλή ακρόαση από το mixcloud. Κάντε κλικ παρακάτω:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...