εύσημα στους συντελεστές του υπερμαραθωνίου

0
Ο απόηχος του αγήματος ίσως να ξεθύμανε, όπως και η γλυκιά κόπωση που άφησε σε πολλούς από μας πρωτόγνωρες εμπειρίες. Όμως θεωρούμε σαν ελάχιστο φόρο τιμής, να ευχαριστήσουμε όλους τους δρομείς, - ιδίως τα παιδιά και τις γυναίκες, - που έτρεξαν δίπλα μας από 1 έως και 65 χιλιόμετρα, επειδή για εμάς σημασία είχε η συμπαράσταση στην έμπνευσή μας. Ευχαριστούμε τους εθελοντές που εργάστηκαν πολύ περισσότερες ώρες από όσο τρέξαμε εμείς, για την προετοιμασία και την άψογη διεξαγωγή του υπερμαραθωνίου της περασμένης Κυριακής. Ευχαριστούμε τους επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και αυτούς που παρακολούθησαν την πρoσπάθειά μας από το διαδίκτυο. Ευχαριστούμε και τιμούμε όλους τους συνέλληνες, απανταχού της γαίας, των οποίων δεν εξαντλήθηκαν οι ψυχικές και σωματικές τους δυνάμεις, αλλά έδιωξαν τον φόβο και αναθάρρησαν. Προπάντων ευχαριστούμε τους Έλληνες που έχουν ψηλά την ελληνική σημαία και δεν καταθέτουν τα όπλα!


Το εγχείρημά μας ήταν η ειρηνική διαμαρτυρία για την κατάντια της πατρίδας μας σε οικονομικό, πολιτιστικό αλλά και πνευματικό επίπεδο. Κατηγορούμε ευθέως για την παρακμή αυτή τα πολιτικά κόμματα και τους κυβερνήτες σε όλες τις βαθμίδες της εξουσίας και διοίκησης: εκτελεστικής και νομοθετικής, δικαστικής και στρατιωτικής, εκκλησιαστικής και εκπαιδευτικής.

Δεν διαμαρτυρόμαστε στείρα αλλά συνάμα οραματιζόμαστε το κράτος της εθνικής αντίστασης ενάντια στις επεκτατικές βλέψεις των γειτόνων μας.
Οραματιζόμαστε το κράτος που θα διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο στα θέματα ζωτικής σημασίας για την πατρίδα, όπως η ενέργεια, οι επικοινωνίες, οι μεταφορές, το περιβάλλον, η στρατιωτική οργάνωση και η παραγωγή των οπλικών συστημάτων.
Οραματιζόμαστε τον δημόσιο τομέα που θα αξιοποιεί τον ορυκτό πλούτο και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας της πατρίδας μας, και θα αμείβει, δεν θα αμείβεται από τους πολίτες.
Οραματιζόμαστε το κράτος που θα εξασφαλίζει την ισονομία έτσι ώστε οι νόμοι του κράτους να αποκτήσουν επιτέλους το απαραίτητο κύρος και να εφαρμόζονται αδιαμαρτύρητα από τους πολίτες.
Οραματιζόμαστε το κράτος που θα απαλλάξει τους Έλληνες από την κατάρα του κομματισμού και της διχόνοιας εις όφελος των επικυρίαρχων.
Οραματιζόμαστε το κράτος που θα θεραπεύσει τον ελληνικό λαό εμβολιάζοντάς τον με φιλοπατρία και εντιμότητα.

Μπορεί σήμερα να μας λείπουν τα χρήματα που με ανεργία και φόρους μας αφαίρεσαν τα μνημόνια της υποταγής. Έτσι όμως είναι καλύτερα επειδή αισθανόμαστε περισσότερο ελεύθεροι, περισσότερο αδέσμευτοι. Το νεοελληνικό κράτος του “αντιφασισμού και ειρηνισμού" ενοχλείται από τους έφεδρους πολίτες που δηλώνουμε πρόθυμοι να κρατήσουμε το όπλο της ελληνικής τιμής. Εμείς τιμούμε τον όρκο του στρατιώτη που δώσαμε αρκετά χρόνια πριν, σε αντίθεση με τους πολιτικούς μας ταγούς, μερικοί από τους οποίους είναι φυγόστρατοι ή εξαγόρασαν την στρατιωτική τους θητεία. Έλαχε λοιπόν σε εμάς τους έφεδρους πολίτες να είμαστε οι ωφέλιμοι και μάχιμοι υπερασπιστές στην εποχή της νέας συρρίκνωσης της Ελλάδας.

Εις το επανιδείν.  Έρρωσθε και ευδαιμονείτε.

Μετά τιμής 
Ομάδα ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΦΕΔΡΩΝ, ομάδα ΟΔΕΥΩ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...