αποκλειστικό - η lady gaga στο φεστιβάλ της ΚΝΕ

1


γράφει ο Νίκος Β.

Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου θα δώσει συναυλία για πρώτη φορά στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ η lady gaga, προερχόμενη από την Τουρκία και το  Ισραήλ. Αυτή δεν είναι η μεγάλη έκπληξη, ούτε επίσης πως το εισιτήριο θα κοστίσει την διπλή τιμή σε σχέση με το ίδιο εισιτήριο στην Γερμανία λίγες ημέρες μετά...  Η μεγάλη έκπληξη είναι πως θα είναι η μυστική καλεσμένη στο φεστιβάλ νεολαίας της ΚΝΕ που θα γίνεται τις ημέρες εκείνες. Η gaga θα τραγουδήσει την επόμενη ημέρα 20 Σεπτεμβρίου στο πάρκο Τρίτση όπου οι κομμουνιστές νεολαίοι θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στην καπιταλιστική μουσική των Αμερικανών ιμπεριαλιστών. Η προσπάθεια αυτή γίνεται μετά την πρωτοβουλία της A. Παπαρήγα που γνωρίστηκε με την δημοφιλή ντίβα διά μέσου της κόρης της που σπούδασε στο αμερικάνικο κολλέγιο Αθηνών και τυγχάνει φανατική θαυμάστρια της gaga. Η αρχή έγινε στο περυσινό φεστιβάλ της ΚΝΕ όπου στην κεντρική σκηνή ράπαραν οι going through και χάρισαν στο κομμουνιστικό κοινό μία πρωτοφανή εμπειρία αμερικάνικης τέχνης.

Οι κακεντρεχείς φασίστες που σκέπτονται ομοιότητες με το προσωνύμιο των gaga-ομπίου νεολαίων του ΚΚΕ και της lady gaga, καλά θα κάνουν να βγάλουν τον σκασμό, διαφορετικά θα τσακιστούν πάραυτα από την εργατική τάξη! Οι Κνίτες θα πληρώσουν εισιτήριο μόλις 50 € αντί των 65 € που θα κοστίζει η συναυλία στο ΟΑΚΑ το προηγούμενο βράδυ. Η gaga θα εμφανιστεί μετά τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου ο οποίος είναι το μεγάλο όνομα στο φεστιβάλ νεολαίας της ΚΝΕ. Τα έσοδα από την βραδιά εκείνη θα διατεθούν αποκλειστικά προς αλληλεγγύη των αμερικάνων κομμουνιστών συντρόφων που προσπαθούν επί δεκαετίες να ιδρύσουν πολιτικό κόμμα στις ΗΠΑ και δεν τα κατάφεραν ακόμη. Η gaga θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς, όπως άλλωστε και όλοι οι Έλληνες καλλιτέχνες που θα παρουσιαστούν στο φεστιβάλ αυτό, για να πενθήσουν για την συντριβή του KKE στον Γράμμο - Βίτσι στις 31 Αυγούστου 1949. 

Ας σημειωθεί πως ο μεγάλος χορηγός της συναυλίας της lady gaga στο ΟΑΚΑ είναι η Cosmote, καθότι οι μεγάλες αγάπες του ΚΚΕ δεν κρύβονται, βλέπε ΓΕΡΜΑΝΟΣ – Cosmote

Εάν θέλετε τα πιστεύετε όλα τα παραπάνω. Είναι τόσο αληθινά όσο η θεωρία του κομμουνισμού και το πρόσωπο της lady gaga.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δώσε πόνο!

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...