προεόρτια της 17 Νοεμβρίου, ο κύκλος ζωής της αριστεράς

0
γράφει ο Νίκος Β.

 
Οι Αριστεροί έλεγαν το 1973: 
"ψωμί, παιδεία, ελευθερία", όμως δεν το εννοούσαν και τόσο... 

Οι Αριστεροί λένε το 2014: 
"τζαμί, αργία, καφετερία", μάλλον όμως το εννοούν!



Θα προσπαθήσω να αναλύσω τον κύκλο ζωής της Αριστεράς* στην ελληνική κοινωνία εν έτει 2014:
*(ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Αναρχικοί - Αντιφασίστες και λοιπές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις).


-Οι σύγχρονοι Αριστεροί είναι κατά κανόνα άτομα που χαρακτηρίζονται από οκνηρία, δειλία και σύμπλεγμα κατωτερότητας. Μέσα στο μυαλό τους η Αριστερά καλλιέργησε τον φθόνο και το μίσος για τους ευπορότερους συμπολίτες τους. Οι υποστηρικτές των Αριστερών κομμάτων και σχηματισμών διαμαρτύρονται με πάγιο αντικείμενο τις οικονομικές διεκδικήσεις τους. Οι περισσότεροι ανήκουν στον δημόσιο τομέα ως εκ τούτου η διαμαρτυρία τους θυμίζει τον θαμώνα του πρακτορείου ΠΡΟΠΟ που ποντάρει ένα μικρό ποσό ελπίζοντας να γίνει πλούσιος εύκολα και χωρίς κινδύνους. Οι Αριστεροί δημόσιοι υπάλληλοι είναι κοινώς μάγκες εκ του ασφαλούς αφού το εργασιακό καθεστώς τους προφυλάσσει από απολύσεις ή άλλες επιπτώσεις. Διαβάστε και την παλαιότερη ανάρτηση του ιστολογίου οι ατρόμητοι δημόσιοι υπάλληλοι. Άλλη κατηγορία υποστηρικτών της Αριστεράς είναι οι εύποροι που εκδηλώνουν τον ανθρωπισμό με το Αριστερό προσωπείο, εξιλεώνοντας έτσι τις τύψεις τους για την δυστυχία που επικρατεί γύρω τους.

-Οι σύγχρονοι Αριστεροί προβαίνουν σε παράνομη αφισοκόλληση, ανάρτηση πανώ και αναγραφή συνθημάτων, πάντοτε με την ανοχή και την ατιμωρησία του φιλελεύθερου καθεστώτος και της αστυνομίας. Το κράτος κλείνει τα μάτια στην παρανομία της Αριστεράς, ακόμη και όταν αυτή αγγίζει την εκληματική δράση με προπηλακισμούς, ακόμα και δολοφονίες "αντιφρονούντων φασιστών" όπως έγινε στο Ν.Ηράκλειο πριν ένα χρόνο. Την παραγωγή των υλικών προπαγάνδας και όλων των ειδών των αφισών την αναλαμβάνουν αποκλειστικά τα ιδιόκτητα τυπογραφεία και οι επιχειρήσεις της Αριστεράς. Η Αριστερή προπαγάνδα καλεί τους συντρόφους σε συλλαλητήρια ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με αποκλειστικό αντικείμενο τις οικονομικές διεκδικήσεις που προαναφέρθηκαν. Έτσι επιτυγχάνεται η εκτόνωση της επαναστατικότητάς τους και η συσπείρωσή τους. Ένας άγραφος κανόνας είναι πως οι Αριστεροί δεν αντιπαρατίθενται σχεδόν ποτέ σε δημοκρατικό διάλογο κατά μόνας με υποστηρικτή αντίθετων απόψεων. Καλύπτονται μέσα στην μάζα και πάντοτε λειτουργούν οχλαγωγικά, συστηματικά φωνασκούν για να εκμηδενίσουν τον πολιτικό τους αντίπαλο με την δημιουργία εντυπώσεων.

-Οι αφισοκολλητές είναι αμοιβόμενοι σύντροφοι, αφού οι ιδεολόγοι Αριστεροί ελαττώθηκαν δραματικά μετά από την νομιμοποίηση του ΚΚΕ το 1974. Άλλοι συνήθως μεγάλης ηλικίας υπηρετούν την Αριστερά ανελλιπώς ως εκλογικοί αντιπρόσωποι. Οι δύο αυτές κατηγορίες συντρόφων αφισοκολλητές και εκλογικοί αντιπρόσωποι, αποτελούν την εξασφαλισμένη εκλογική πελατεία για την κοινοβουλευτική Αριστερά, όντας ψηφοφόροι που αναλώνονται πιστοί έως το τέλος της ζωής τους. Με τον τρόπο αυτό διαιωνίζεται η κοινοβουλευτική παρουσία της Αριστεράς με το επωφελές επακόλουθό της, την γενναία κομματική επιχορήγηση. Με αυτήν επιβιώνουν οι τοπικές οργανώσεις των Αριστερών κομμάτων και ενισχύεται η πανίσχυρη, ομολογουμένως συνδικαλιστική παρουσία τους. Με αυτήν την επιχορήγηση "αιμοδοτούνται" και οι επιχειρήσεις εκδόσεων και τυπογραφείων, που λειτουργούν επίσης και ως ακραιφνώς καπιταλιστικές εταιρείες που "χτυπούν" δουλειές με εκδόσεις εφημερίδων, ακόμα και περιοδικών lifestyle!

-Όμως ο κύκλος ζωής της Αριστεράς που περιγράψαμε έως εδώ, μοιραία θα ανέλωνε τους παλαίμαχους συντρόφους και νομοτελειακά θα διακόπτετο δίχως την μετάγγιση με "νέο αίμα". Η στρατολογήση νέων υποστηρικτών είναι το κρίσιμο κομμάτι και δεν μπορεί να γίνει αλλού εκτός από τα παιδαγωγικά φυτώρια, τα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα. Με εκπληκτικό και τρόπο η Αριστερά δεν αντλεί συντρόφους μόνο από την τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά φροντίζει με συγκαλυμένες οργανώσεις της, να νουθετεί τη νεολαία σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης ακόμα και στα δημοτικά σχολεία! Οι "σοφοί λαϊκοί επίτροποι" έχουν φροντίσει να τρυπώσουν σαν κατσαρίδες σε συλλόγους γονέων, καθητητών, "λαϊκά φροντιστήρια" και επιτροπές κατοίκων. Διαβάστε και την παλαιότερη ανάρτηση του ιστολογίου συνδικαλίσου και εσύ, μπορείς. Η επικουρία της Αριστεράς από το μεταπολιτευτικό φιλελεύθερο καθεστώς είναι έως και σήμερα σκανδαλώδης στον χώρο της εκπαίδευσης. Οι υποκινούμενες Αριστερές καταλήψεις στα σχολεία, καθώς και οι φοιτητικές εκλογές στα πανεπιστήμια έχουν κοινό παρονομαστή την επιβολή της Αριστερής άποψης με την βία και την τρομοκρατία. Η ατιμωρησία των προστατευόμενων ανήλικων επαναστατών στα σχολεία σε συνδυασμό με τους "παντοδύναμους" Αριστερούς εκπαιδευτικούς τροφοδοτεί εύκολα με νέο αίμα την Αριστερά. Ανάλογα η ασυλία των Αριστερών ενηλίκων φοιτητών στα πανεπιστήμια ματαιώνει οποιαδήποτε προσπάθεια εξυγίανσης της εκπαίδευσης. Στο τέλος η πεινασμένη Αριστερά κατασπαράζει τα απροστάτευτα Ελληνόπουλα των προβληματικών οικογενειών, όπως όταν η αλεπού παρεισφρύσει στο ξέφραγο κοτέτσι.


Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε όμως. Μπορεί το καθεστώς να είναι άδικο και ναρκωτικό για την πατρίδα, όμως όλο και περισσότεροι Έλληνες αποκωδικοποιούν την αποκρουστική δομή του και αποφασίζουν να αντισταθούν. Ο μόνος τρόπος τρόπος να νικήσεις το ψέμα είναι η αλήθεια. Η Αριστερή ιδεολογία υπήρξε δεκανίκι του καθεστώτος επί 40 χρόνια, από αφέλεια ή από σκοπιμότητα. Το αδύνατο σημείο της ιδεολογίας αυτής είναι πως βασίζεται στο ψεύδος και στην διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας. Γι' αυτόν τον λόγο η Αριστερή ιδεολογία είναι καταδικασμένη να ηττηθεί από την Πατριωτική Αλήθεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...