μήπως ερεθίστηκες Στάθη;

0
γράφει ο Νίκος Β.

Καλημέρα Στάθη. Εάν δεν κάνω λάθος εσένα μεταξύ των "τριών" βουλευτών της Χρυσής Αυγής εννοούσε ο Σαμαράς στο ηχητικό που αποκαλύφθηκε στις 10/12/14, αναφερόμενος στους "επόμενους τρεις". Μου δημιουργήθηκε η εξής απορία Στάθη: Γιατί ψήφισες τον υποψήφιο της συγκυβέρνησης Δήμα για πρόεδρο δημοκρατίας; Δύο λογικά τινά υπάρχουν:


α) Ψήφισες τον συμπατριώτη σου Δήμα επειδή δεν άντεξες να παραμείνεις περισσότερο καιρό φυλακισμένος στην φυλακή Ναυπλίου, ενώ είχες ήδη εκτίσει την προφυλάκιση 11 μηνών. Συστρατεύτηκες με τον δήμιό σου Σαμαρά επειδή δεν άντεξες να μείνεις ακόμη 7 μήνες μακριά από την οικογένειά σου, οπότε δείλιασες ανταλάσσοντας την αξιοπρέπειά σου με την ελευθερία σου.

β) Ψήφισες τον Δήμα επειδή χρηματίστηκες από τον Σαμαρά και το παρακράτος του, που αφειδώς χρηματίζει βουλευτές εν όψει των προεδρικών εκλογών, με προεξέχουσα την περίπτωση Χαϊκάλη. Στην περίπτωση αυτή όμως Στάθη δεν έχασες μόνο την αξιοπρέπειά σου αφού την εκποίησες για "τριάκοντα αργύρια". Συμπεραίνω και κάτι ακόμα Στάθη: Πρέπει σίγουρα να "φτιάχτηκες" από την βαρβατίλα και την αποφασιστικότητα του πρωθυπουργού, αφού ευθύς αμέσως επίσπευσες την διαπραγμάτευση και την οριστική σου απόφαση. Δηλαδή να προδώσεις την πρώην παράταξή σου ενώ είχε ρητά εναντιωθεί στην παράταση της χουντικής συγκυβέρνησης, που τόσο άδικα ταλαιπωρεί τον ελληνικό λαό αλλά και τους πρώην συναγωνιστές σου. 


Στάθη, φρονώ πως η απάντηση στο ερώτημα γιατί ψήφισες τον "συμπατριώτη σου Δήμα" είναι η δεύτερη. Όμως Στάθη, πως αποκαλείται αυτός που ακούει δημοσίως την πρωτοφανή αποκάλυψη πως ο πρωθυπουργός προανήγγειλε την άδικη φυλάκισή του πριν 11 μήνες και εκείνος κατόπιν χρηματίζεται, αποφυλακίζεται και ψηφίζει τον εκλεκτό του Σαμαρά για να τον ευχαριστήσει για το γαμήσι; Eσύ Στάθη, δεν αρκέστηκες να ψηφίσεις τον Δήμα για πρόεδρο δημοκρατίας. Εσύ έδειξες υπερβάλλοντα ζήλο και καμάρωσες κιόλας για την ψήφο σου αυτή, κάνοντας υπερήφανη δήλωση, τραβώντας και φωτογραφία μαζί με τον Δήμα στο προαύλιο της βουλής. 

Μήπως πρέπει να σε αποκαλέσουμε Στάθη "ιερόδουλο" που με το χρηματικό δέλεαρ και την αποκάλυψη της αισχρής προτροπής του πρωθυπουργού "να τους γαμήσει" πρόδωσε ότι είχε ιερό και όσιο; Καταλήγω επίσης στο συμπέρασμα Στάθη πως η αισθησιακή φωνή του Σαμαρά στην ηχητική αποκάλυψη της 10/12 δρομολόγησε ραγδαία τις εξελίξεις και βάρυνε στην αλλαγή του επαγγελματικού σου προσανατολισμού σε "πολιτικό ιερόδουλο". 
Παραδέξου το Στάθη, ερεθίστηκες! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...