ο ευεργέτης της αριστεράς λέγεται Αντώνης Σαμαράς (φωτογραφία - βίντεο)

0
γράφει ο Νίκος Β. 

Ακολουθεί η φωτογραφική απόδειξη για το ποιος προστατεύει τον πρωθυπουργό Σαμαρά από τον διασυρμό του μετά τα οπτικοακουστικά ντοκουμέντα που βλέπουν την δημοσιότητα:

Ποιοί μουτζουρώνουν και αφισοκολλούν ανεξέλεγκτοι τους τοίχους δεκαετίες τώρα στην Ελλάδα; 
Μα φυσικά η αριστερά και οι παραφυάδες της! 

Ποιός τόλμησε να γράψει τα τελευταία 2 χρόνια σε τοίχο κάποιο σύνθημα, εκτός από τους αριστερούς; 
Κάποιοι παράτολμοι "φασίστες χρυσαυγίτες", μολονότι τα συνθήματά τους κουκουλώνονται εντός 24ώρου από τα "αεικίνητα" νιάτα της αριστεράς και της αναρχίας!

Δείτε τώρα τί ενοχλεί περισσότερο τους αριστερούς όταν οι χρυσαυγίτες διαμαρτύρονται για την "χούντα του Σαμαρά" και την αστοιχείωτη φυλάκιση των βουλευτών της: 
Μα φυσικά η δυσφήμιση του ευεργέτη τους Αντώνη Σαμαρά.

ο συνεπής αριστερός προστατεύει τον ευεργέτη του

Κάτι τέτοιο άλλωστε έγινε και στην βουλή την περασμένη εβδομάδα με την αποσιώπηση της αποκάλυψης από τον Κασιδιάρη για την ωμή παρέμβαση του πρωθυπουργού στην δικαιοσύνη με την ρήση "Πες στον ψηλό τον παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει"! Μόνο η Κωνσταντοπούλου κράτησε τα προσχήματα λίγες ημέρες μετά. Ανδριάντα λοιπόν πρέπει να φιλοτεχνήσει η ελλαδική αριστερά στον Αντώνη Σαμαρά που δικαίωσε τους αριστερούς "τσακίζοντας τους φασίστες" βάζοντάς τους στην φυλακή χωρίς καν να άρει την βουλευτική τους ασυλία!



Επειδή πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και έχουμε ανάγκη την διασκέδαση, προτείνουμε την παρωδία του κλασικού τραγουδιού του Μηλιώκα "γκρέκο μασκαρά" σε σύγχρονη ιλαρή διασκευή. Καλή διασκέδαση!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...