scarface chef και ξερό ψωμί

0
γράφει ο Νίκος Β.

Άρτος και θεάματα για χρεωμένους Έλληνες που αρκούνται στο θέαμα για να ξεχάσουν τον άρτο που τους λείπει. Με άλλα λόγια τα συσσίτια των τηλεοπτικών καναλιών είναι αποκλειστικά και μόνο εικονικά (virtual food)! Όπως είχε πει και ο λοχαγός Ανδρέας Πετρόπουλος όταν γεμίζει το στομάχι του Έλληνα βουλώνουν τα αυτιά του. Επειδή όμως πλέον τα στομάχια των Ελλήνων αδειάζουν με ρυθμό ανάλογο του αδειάσματος του πορτοφολιού τους, οι επικυρίαρχοι καναλάρχες - ολιγάρχες σκέφτηκαν άλλον τρόπο για να κάνουν τους χαχόλους τηλεθεατές να βουλώσουν τα αυτιά τους στην άνοστη και σκληρή πραγματικότητα των μνημονίων: Τηλεμαγειρική 24 ώρες το 24ωρο!


Σκαρμούτσος o Scarface chef 
Φυσικά το θέαμα δεν μπορεί να είναι μόνο το αχνιστό φαγητό ή το λαχταριστό γλυκό. Η απαραίτητη έμφαση δίδεται με την εμφάνιση του αρχιμάγειρα, δηλαδή ολίγον συμπαθής, ή ολίγον έως πολύ προκλητικός. Στην πρώτη κατηγορία συγκαταλέγεται ο Μαμαλάκης και η Βέφα. Στην δεύτερη κατηγορία συγκαταλέγεται και ο Σκαρμούτσος ή αλλιώς Scarface, ο σημαδεμένος, της ελληνικής tv - κουζίνας. Ο ανυπότακτος μαγειρικός αστέρας που διαμαρτύρεται για την κλήση του προς εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων. Πριν δύο χρόνια είχε εκνευριστεί επειδή η στρατολογία τον καλούσε να παρουσιαστεί μετά από διαρκείς αναβολές και τεχνάσματα ανυποταγής στο καθήκον του.

Είναι πράγματι κρίμα κε Σκαρμούτσο που θα διακόψετε την τηλεοπτική σας σταδιοδρομία υπονομεύοντας την καριέρα σας. Θα γινόσασταν όμως εξαιρετικός μάγειρας στρατοπέδου και σίγουρα θα διευρύνατε το κύκλο των ανδρών θαυμαστών σας. Επειδή θα σας λείψει ο τηλεοπτικός φακός, προτείνω να συνεχίσετε να κινηματογραφείτε την εργασία σας στο μαγειρείο του στρατοπέδου, βάζοντας τον φαντάρο βοηθό σας να σας τραβάει με το κινητό του εν ώρα δράσης. Αυτά τα βίντεο θα γίνουν σίγουρα ανάρπαστα dvd στις εφημερίδες με τις οποίες συνεργάζεστε.


Σκαρμούτσαινα το νέο αίμα
Εάν τώρα η καριέρα σας πληγεί σε τέτοιο βαθμό και οι καναλάρχες αναζητήσουν άλλους chef της δικής σας εμβέλειας ικανότητας και εμφάνισης, είμαι βέβαιος πως θα βρουν επάξιους αντικαταστάτες σας. Εγώ μετά από σχετική έρευνα ανακάλυψα την νέα scarface chef με φουλ τατουάζ και πολλές άλλες αισθητικές παρεμβάσεις. Η chef που θα αφήσει με το στόμα ανοικτό, σίγουρα και το στομάχι νηστικό, τις Ελληνίδες νοικοκυρές από τον Έβρο έως την Κρήτη. Κυρίες και κύριοι υποδεχθείτε την scarface Σκαρμούτσαινα και καλή σας όρεξη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...