αντίο προς το παρόν

0
γράφει ο Νίκος Β.


Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση εκ μέρους μου. Οικογενειακοί λόγοι με υποχρεώνουν να συγγράφω περισσότερο προς τους οικείους μου. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα πάψω να ασχολούμαι με τις άλλες αγάπες μου όπως η Ελλάδα, η Ιστορία, ο Αθλητισμός, ο Εθελοντισμός.

Σας ευχαριστώ που αναγνώσατε, σχολιάσατε ή κοινοποιήσατε τις σκέψεις μου τα τελευταία δύο χρόνια. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους φίλους που μοιράστηκαν μαζί μου τους ίδιους προβληματισμούς γύρω από τα εθνικά θέματα. Λυπούμαι που δεν γνώρισα όλους τους αναγνώστες των κειμένων μου εκ του σύνεγγυς. 

Κουράγιο πατριώτες και στο τέλος θα νικήσουμε. Υπομονή και η Ελλάδα σε λίγα χρόνια θα απελευθερωθεί και θα γίνει ισχυρότερη. Ψηλά τις σημαίες και μην το βάζετε κάτω. 


Μήν ξεχνάτε πως ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Σύντομα κλείνει ένας χρόνος διακυβέρνησης από την αριστεροδεξιά σαπίλα της συγκυβέρνησης. Είναι να απορεί κανείς πως χρεωκοπημένοι μαρξιστές και χρεωκοπημένοι καπιταλιστές θα αναλάβουν το χρέος της Ελλάδας. Αυτό δεν στέκει σε καμία περίπτωση και σύντομα (ελπίζω τον Ιανουάριο 2016) να καταπέσουν με θόρυβο για να "ξεφτιλιστεί το σύστημα ακόμη μια φορά".


Γνώμων στην ζωή μας πρέπει να είναι οι αληθινές μας επιθυμίες, όχι μόνο το ατομικό μας συμφέρον και ο εγωισμός. Ας μην διστάζουμε να ζητάμε συγνώμη για τα σφάλματά μας. Κανείς δεν είναι αλάθητος έτσι ώστε να δύναται να μας κατακρίνει για αυτά τα σφάλματα του παρελθόντος. Ο σώφρων άνθρωπος διδάσκεται από τα λάθη του και επανορθώνει. Ο εγωιστής άνθρωπος δεν διστάζει να αυτοκαταστραφεί σκοτώνοντας το αληθές, το δίκαιο και το όμορφο γύρω του. 

 Μπορεί να βρισκόμαστε στην απόλυτη παρακμή, όμως αυτή είναι η στιγμή που οι εθνικολαϊκές δυνάμεις αναγεννώνται μέσα στην ελληνική ψυχή.
Αρκετά πια με τους ξενομανείς πολιτικάντηδες και απατεώνες της ψευδοκρατίας. Μας κυβερνούν αλήτες επειδή δεν γίναμε ποτέ πολίτες.

ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ !






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...