αραβικό ηλιοβασίλεμα στον Λυκαβηττό - βίντεο

1
γράφει ο Νίκος Β. 

Αθήνα Λυκαβηττός, Μάρτιος 2016. Ειδυλλιακή η θέα της Αθήνας με παρασκήνιο τον Παρθενώνα και το Παναθηναϊκό στάδιο. Αυτό το σημείο επέλεξε μία αραβική οικογένεια για να εορτάσει την άφιξή της στην Χοτσποτλαντ, την γη της ευρωπαϊκής επαγγελίας των οκνηρών και παραπλανημένων επήλυδων ισλαμιστών εξ' ανατολών. 

Δείτε το βίντεο και αναρωτηθείτε τι κοινό μπορούν να έχουν οι Έλληνες με τους Άραβες, οι Χριστιανοί με τους Μουσουλμάνους, πολιτιστικά και αισθητικά, εκτός από τον ανατολίτικο ρυθμό της μουσικής. Μήπως για αυτό η Ευρώπη μαζί με την Τουρκία αποφάσισαν να σταθμεύσουν τους Άραβες λαθρομετανάστες στην χώρα μας; Λέτε να ευθύνεται για αυτό η προτίμηση των Ελλήνων στο τσιφτετέλι; Καλώς τους δεχτήκαμε ή μήπως όχι; Πολύ φοβούμαι πως η χαρά των νέων "λαθροπολιτών" ισούται με μαθηματική ακρίβεια με την απελπισία των γηγενών Ελλήνων. Κατά την γνώμη μου δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες, αλλά τα παγκόσμια κέντρα που υποκινούν τον εποικισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης για να εξασφαλίσουν φθηνά εργατικά χέρια και σε βάθος χρόνου να αλλοιώσουν την φυλετική ομοιομορφία των ευρωπαϊκών εθνών. 

Στην πορεία μου για την κορυφή του λόφου ξεκόλλησα αρκετά αυτοκόλλητα "αναρχικών" ομάδων που καλωσόριζαν τους "πρόσφυγες" και τις οικογένειές τους στα αγγλικά. Διαπίστωσα πως οι "αντιφά" ομάδες αυτές δεν ήταν ντόπιες αλλά ξένες, "αναρχικοί τουρίστες" από την Ευρώπη και αλλού που επισκέπτονται τους μήνες αυτούς την Ελλάδα. Προφανώς πρόκειται για μέλη ξένων ΜΚΟ που επισκέφτηκαν τον Λυκαβηττό κάνοντας διάλειμμα από την αλληλεγγύη και την ανθρωπιστική τους προσφορά στα Χοτσποτ της πρώτης φορά αριστεράς. Η μάχη είναι χαμένη για τους Έλληνες αφού έχει προδοθεί εκ των έσω. Ας ελπίσουμε πως θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να κερδίσουμε τον πόλεμο.

1 σχόλια:

Kyprianos Christodoulides είπε...

Σύγχρονοι "Νταβέληδες"

Αυτοί χορεύουν, τραγουδούν και χαίρονται, επειδή θα ζουν σε βάρος των ληστευόμενων κορόιδων-ιθαγενών Ελλήνων. Οι Νταβέληδες του "Πρωτη-φορα-Αριστερά" (ΠφΑ) εφορμούν εκ νέου από αριστερά και μας βάζουν πάλι να πληρώσουμε τα δικά τους τα σπασμένα.

Αλλά δεν φτάνει αυτό, φορολογούν τους συνταξιούχους όχι με βάση αυτά που τους έχουν απομείνει - φόροι κοινωνικής αλληλεγγύης κλπ. - αλλά βασει του αρχικά και νόμιμα καταβληθέντος ακαθάριστου ποσού σύνταξης, που πλέον υπολείπεται περισσότερο και από το μισό, που έπαιρναν όταν βγήκαν στη σύνταξη.

΄Ερχονται λοιπόν οι σύγχρονοι "Νταβέληδες" και αγνοούν το ετήσιο συνταξιοδοτικό εισόδημα, που μας έχει απομείνει και, όπως έγραψα, βρίσκεται ακόμη πιο κάτω από το αρχικά λαμβανόμενο, και μας φορολογούν για το υποθετικά εισπραττόμενο και ουσιαστικά μη λαμβανόμενο. Παράδειγμα, ενώ με φορολογούσαν για ετήσιο εισόδημα 45.000 ευρώ το χρόνο, σήμερα, και ενώ το ετήσιο καθαρό εισπρακτέο εισόδημα φθάνει τις 25.000 ευρώ, με φορολογούν με βάσει το ακαθάριστο εισόδημα λες και εισπράττω τις 45 χιλιάδες.

Με άλλα λόγια, οι νέες φορολογικές επιβαρύνσεις γίνονται επί τη βάσει του ακαθάριστου ποσού της αρχικής σύνταξης, δηλ. του μη λαμβανόμενου ποσού, και όχι με βάση το τελικό ποσό που έχει απομείνει μετά από την φοροκαταιγίδα των σύγχρονων ΠφΑ "Νταβέληδων". Μετά από αυτά, πώς να μην χαίρονται οι δωρεάν σιστιζόμενοι και μη εργαζόμενοι λαθροπρόσφυγες και λαθρομετανάστες ;

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...