κραυγή αγωνίας του Έλληνα γονέα

0

γράφει ο Νίκος Β.

Έχουμε οι περισσότεροι γίνει κοινωνοί ή και αυτόπτες μάρτυρες των αγώνων που δίνουν οι Έλληνες γονείς στα μέρη όπου έχουν την δυστυχία να φιλοξενούν καταυλισμούς λαθρομεταναστών. Γονείς που νιώθουν τον ουσιώδη κίνδυνο της διατάραξης της υγείας των παιδιών τους από την αλόγιστη συνύπαρξη με παιδιά ανεξέλεγκτων υγειονομικά χωρών. Γονείς που έρχονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της εκπαιδευτικής υποβάθμισης των παιδιών τους χάριν στην υποχρεωτική συμφοίτηση με παιδιά που δεν γνωρίζουν λέξη ελληνικής γλώσσας. Τους γονείς αυτούς που είναι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων γονέων και τους οποίους το υπουργείο με την φασιστική και δόλια πρακτική του, τους έφερε προ τετελεσμένων, τώρα τους καταδιώκει δικαστικά ξανά εντός του νομικού πλαισίου του περιβόητου αντιρατσιστικού νόμου - λάστιχο. Το υπουργείο παιδείας όμως έχει σχέδιο διπλής δράσης: Αφενός ωθεί τα ελληνόπουλα στην αποεθνικοποίηση εκριζώνοντάς τα από τα αρχαία ελληνικά, την ιστορία τους και την θρησκεία τους. Αφετέρου επιτυγχάνει με τον κατάπτυστο νόμο περί ιθαγένειας, λες και μπορείς να γίνεις Έλληνας δίχως ελληνικό γένος, να πολιτογραφήσει Έλληνες τα μεταναστόπουλα που θα φοιτήσουν επί 9 έτη σε ελληνικό σχολείο της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δίχως να έχουν γεννηθεί καν στην Ελλάδα. 


Τα μεταναστόπουλα από την Συρία είναι μόνο ένα μέρος των τέκνων μεταναστών, επειδή δεν προέρχονται όλες οι οικογένειες αυτές από την Συρία. Στην πλειοψηφία τους οι λαθρομετανάστες προέρχονται από περιοχές στις οποίες δεν συμβαίνει πολεμική σύρραξη που να τους υποχρεώνει να φύγουν από την πατρίδα τους για λόγους ασφαλείας. Επίσης όλοι ανεξαιρέτως οι λαθρομετανάστες είναι μουσουλμάνοι και επ’ ουδενί Χριστιανοί. Εξαιρετικό σχέδιο! Η Νέα Τάξη Πραγμάτων βασιζόμενη στον ψευδεπίγραφο ανθρωπισμό και ιδιαίτερα στην παιδική αθωότητα των μεταναστών μαθητών, επιχειρεί με αντιδημοκρατικό και αυταρχικό τρόπο να ενσωματώσει τα παιδιά αυτά στο ελληνικό σχολείο που πληρώνουν οι ελληνικές οικογένειες με δυσβάστακτους φόρους. Ο απώτερος σκοπός δεν είναι η ελληνική εκπαίδευση των μουσουλμάνων, αφού εάν αυτό ήταν το μέλημα του υπουργείου θα το έπραττε στους κατά τόπους καταυλισμούς με έξοδα των κρατικοδίαιτων ΜΚΟ και μεγαλύτερη προσέλευση μαθητών. Ούτε ακόμα και η ισλαμική εκπαίδευση των μαθητών που συμβαίνει ήδη σε πολλά χοτσπότ. Το μυστικό σχέδιο του έκνομου υπουργείου είναι η εξαναγκαστική φοίτηση των παιδιών των λαθρομεταναστών σε ελληνικό σχολείο έτσι ώστε να αποκτήσουν οι οικογένειες τους τις προϋποθέσεις για το δικαίωμα ψήφου, σύμφωνα με τον πρόσφατο πρωτοφανή νόμο περί ιθαγένειας. Παράλληλα με την επίφαση του αντιρατσιστικού νόμου περιορισμού της ελεύθερης έκφρασης, της κυβέρνησης ΣαμαροΒενιζέλου , θα αφελληνιστεί ειδικά το δημοτικό σχολείο, αφού αυτό καλείται να αναλάβει το βάρος της φιλοξενίας αλλοδαπών Ασιατών, Αράβων και Αφρικανών μαθητών που δεν γνωρίζουν το παραμικρό ως προς την γλώσσα και τον πολιτισμό της Ελλάδος. Μοιραία λοιπόν θα αλλάξει ριζικά ο προσανατολισμός της παιδείας, ή οποία από ελληνική θα μετατραπεί αυτομάτως σε ελληνόφωνη και ακολούθως σε παιδεία χαμηλών ταχυτήτων και ταχείας ισλαμοποίησης, χάριν της "ουδετερόθρησκης" πολιτείας που εντελώς αυταρχικά και απροκάλυπτα μας επιβάλλεται από το υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων.

Έτυχε και συζήτησα με αλληλέγγυο που προσέφερε τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς σε καταυλισμό. Τον ρώτησα εάν οι "πρόσφυγες" επιθυμούν τα παιδιά τους να φοιτήσουν σε ελληνικό σχολείο. Μου απάντησε πως αδιαφορούν για την ελληνική παιδεία, ενδιαφέρονται μόνο να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην πλούσια Ευρώπη. Το εγχείρημα του υπουργείου μαζί με τους εξωσχολικούς αλληλέγγυους που συνοδεύουν τους λαθρομαθητές στα σχολεία των παιδιών μας, είναι εκτός από εξοργιστικό και αντιπαιδαγωγικό! Αντιπαιδαγωγικό επειδή δεν προάγει την μόρφωση και την εκπαίδευση καμμιάς εθνοτικής ομάδας. Τουναντίον καλλιεργεί με μαθηματική ακρίβεια τον αμοιβαίο ρατσισμό και το μίσος στις αγνές παιδικές ψυχές, επειδή η πολιτιστική αφομοίωση Χριστιανών και Μουσουλμάνων σε καμμιά γωνιά του κόσμου δεν έγινε εφικτή. Αντ' αυτού μπορεί να συνυπάρξουν απλώς οι πολιτισμοί αυτοί, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό και εμπορικό τομέα, κάτι που το δηλώνω εκ πείρας.


ελληνικό σχολείο λίγο πριν το έπος του 1940
Συχνά ακούμε για την δωρεάν δημόσια παιδεία που είναι δημόσιο αγαθό και ανήκει σε όλους τους Έλληνες. Αυτή όμως είναι σκόπιμη πλάνη όλων των κυβερνήσεων που ξεχνούν να θυμίσουν στους πολίτες πως η παιδεία δεν είναι δωρεάν αφού την πληρώνουν με τους φόρους τους οι Έλληνες φορολογούμενοι. Έτσι λοιπόν οι ελληνικές οικογένειες ως πελάτες του υπουργείου παιδείας αφού εκείνες το πληρώνουν, αξιώνουν να διατηρηθεί ο χαρακτήρας και ο προορισμός του ελληνικού σχολείου, δηλαδή όπως ακριβώς έγραφε το απολυτήριο νηπιαγωγείου που πήρα το 1976 
...Η νηπιαγωγός σου και οι μικροί σου φίλοι προσφέρουμε αυτή την αφιέρωση σαν πρώτο ενθύμιο αλλά και τόσο πολύτιμο τίτλο σπουδών που θα σου θυμίζει την μικρή αγαπητή κοινωνία από την οποία ξεκίνησες για να γνωρίσεις τον άνθρωπο, τη Θρησκεία σου, την Ελληνική σου καταγωγή και για να πάρης τα πρώτα σου φώτα στην κατανόηση της ζωής...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...