25η Μαρτίου 2017 εθνεγέρθειτω !

1
γράφει ο Νίκος Β.



Tί βρίσκεται εδώ; Η αρχαιότερη οδός στον κόσμο! Ένας ακήρυκτος αρχαιολογικός χώρος που υποβαθμίζεται διαχρονικά από τις κρατικές υπηρεσίες. Δείτε ακριβώς απέναντι από την είσοδο του πρώην ναυτικού οχυρού της Ιεράς Οδού 114 την κρατική ανασκαφή του αποθέτη του ιερού των 4 θεών. Διαβάστε στην αρχαιολογική γραμματεία πως ερείπια αυτού του ναού σωζόντουσαν έως και το 1864, τότε που ο Γάλλος φιλέλληνας Λενορμάν έγραψε την λεπτομερή μονογραφία της Ιεράς Οδού. Αυτός ο αποθέτης των λατρευτικών αντικειμένων του ιερού αυτού, μεταφέρθηκε μετά την ανασκαφή του αττικού μετρό και φυλάσσεται σε άγνωστο μέρος. Το ίδιο έγινε και θα συνεχίσει να γίνεται με τα ερείπια του ιερού των 4 θεών και της Ιεράς Συκής της θεάς Δήμητρας, δίπλα στο πηγάδι που σώζεται έως σήμερα και βρίσκεται εντός του ναυτικού οχυρού!
Τι κτίζεται εδώ αντ΄ αυτού; Το σουνιτικό τζαμί / τέμενος της θρησκείας / ιδεολογίας / εφαρμοσμένου τρόπου ζωής που λέγεται Ισλάμ που αιματοκυλεί και σήμερα την Μέση Ανατολή και Ευρώπη, όπως έκανε στο παρελθόν και αλλοίμονο, στο μέλλον. Η ανέγερση του κρατικού σουνιτικού τεμένους αυτομάτως θα νομιμοποιήσει το Ισλάμ στην Ελλάδα. Θα νομιμοποιήσει δηλαδή την θρησκευτική μειονότητα της αδιαλλαξίας και του μίσους, θα επικροτήσει τον βίαιο εποικισμό και εξισλαμισμό της ελευθερόφρονης και χριστιανικής Ελλάδας. Το γεγονός πως σε απόσταση λίγων μέτρων στην οδό Αγίου Πολυκάρπου μεταφέρθηκαν χιλιάδες ισλαμιστές λαθρομετανάστες από τα τουρκικά παράλια, καθώς και η αναδοχή του μικρού αυτού σχετικά έργου από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες / κολοσσούς δημοσίων έργων, αποκαλύπτει τον εξής μυστικό και δόλιο σχεδιασμό: Η ανέγερση του τζαμιού αποτελεί τον προάγγελο της κατασκευής μιας ισλαμούπολης στην ευρύτερη υποβαθμισμένη περιοχή του Ελαιώνα Βοτανικού και την μεταφορά των λαθρομεταναστών του καταυλισμού της οδού Αγίου Πολυκάρπου σε επιδοτούμενες κατοικίες. Οι κατοικίες αυτές θα κατασκευαστούν από τους μεγαλοεργολάβους της κοινοπραξίας, με το υστέρημα του Έλληνα φορολογούμενου που χρωστά σε τράπεζες, εφορία και ασφαλιστικά ταμεία δυσθεώρητα ποσά και κινδυνεύει να χάσει τις δικές του κατοικίες!
Ποιοι είμαστε εμείς; Έλληνες ιθαγενείς που διαμαρτύρονται για την εναντίον τους ρατσιστική συμπεριφορά των κυβερνήσεων που προέτρεψαν και γιγάντωσαν τις ροές της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα. Έλληνες φορολογούμενοι / θύματα εμπαιγμού και ψευδολογίας του καθεστώτος που αδιαφορεί για την ευημερία μας και την ειρηνική διαβίωση στην γη των προγόνων μας, αλλά και των απογόνων μας που καλούνται να εγκαταλείψουν την Ελλάδα προς αναζήτηση επαγγελματικού μέλλοντος στην ξενιτιά. Έλληνες πατριώτες που βλέπουμε πως χάνουμε καθημερινά την πατρίδα μας και την αποζητούμε με αγανάκτηση πίσω. Έλληνες νοσταλγοί της εθνολογικής καθαρότητας της πατρίδας μας που έως και την κρατική απογραφή του 1961 αποτελούντο από 97,48% Έλληνες Χριστιανούς και δη 96,87% Χριστιανούς Ορθοδόξους. Έλληνες πολίτες που αγωνιούν να μην εξανδραποδιστεί το ελληνικό έθνος από την Ελλάδα!
Αιδώς στο ελλαδικό κράτος που εμπαίζει τους Έλληνες και αψηφά την λαϊκή βούληση και δίνει δικαίωμα ψήφου και ιθαγένεια σε αλλοεθνείς λαθρομετανάστες!
Αιδώς στους μεγαλοεργολάβους της κοινοπραξίας ανέγερσης του τωρινού ισλαμικού τεμένους και της μελλοντικής ισλαμούπολης του Βοτανικού!
Αιδώς στην ηγεσία του ελληνικού στρατού που φροντίζει τους εποικιστές «νεοέλληνες αντικαταστάτες των παλαιοελλήνων που λιγοστεύουν»!
Αιδώς στους κρατικούς λειτουργούς του υπουργείου πολιτισμού που κωφεύουν στο μπάζωμα του αρχαιολογικού χώρου της Ιεράς Οδού 114!
Αιδώς στην ελλαδική εκκλησία που κλείνει τους οφθαλμούς της στο ανουσιούργημα του ισλαμικού τεμένους και σύντομα θα κλείνει τα ώτα της στην φωνή του μουεζίνη από το σουνιτικό τζαμί του Ελαιώνα Βοτανικού!
Αλληλεγγύη στον Έλληνα ιθαγενή!
Ζήτω το ελληνικό έθνος!
Όλοι το Σάββατο 25 Μαρτίου στις μία το μεσημέρι...
Στον σταθμό μετρό του Ελαιώνα Βοτανικού...
Στην επέτειο της ελληνικής επανάστασης εναντίον των Τούρκων κατακτητών...
Για να διαμαρτυρηθούμε εναντίον του βίαιου εξισλαμισμού της πατρίδας μας...

1 σχόλια:

Stathis V είπε...

ΑΝΤΕ ΘΥΜΑ.. ΑΝΤΕ ΨΩΝΙΟ.. ΑΝΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ... ΒΡΙΖΟΥΝ..ΚΑΙ ΟΛΟ ΞΕΣΠΑΘΟΝΟΥΝ? ΤΟΥ ISIS ΤΑ ΦΟΥΣΤΡΩΝΙΑ? ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ! ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥΣ? (Ντέιβιντ Ροκφέλερ) ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΓΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ!! ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? Ο ΕΛΛΗΝΑΣ..ΝΑ ΚΟΨΕΙ.. ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΤΟΥΣ!(ΝΤΟΝΑΛΝΤ Τ.Ρ.Α.Μ.Π) ΦΟΒΑΣΤΑΙ? ΤΡΕΜΕΤΑΙ ΠΑΛΙΟΣΚΟΥΛΙΚΙΑ? ΘΑ ΧΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΧΑΜΑΛΙΚΙΑ!! ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ? Ο ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΣ ΚΩΛΟΣ? ΑΝ ΘΑ ΤΡΩΗ ΓΑΤΕΣ? ΣΚΥΛΟΥΣ? ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΤΩΡΑ Η ΠΑΝΟΥΚΛΑ? ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.. ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΟΝΕΣΗ!!😤

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...