ευαίσθητη Θράκη, αναίσθητοι πολιτικοί - βίντεο

0
επιμελείται ο Νίκος Β. 

Σταχυολογώ παρακάτω τα κύρια σημεία της άκρως αφυπνιστικής συνέντευξης του πασίγνωστου δημιουργού της 7ης τέχνης Δημήτρη Κολλάτου, στον εξαιρετικό ερευνητή - δημοσιογράφο Γιώργο Λεκάκη, με τίτλο Ευαίσθητη Θράκη – Αναίσθητοι πολιτικοί:




Για το κοράνι: Το κοράνι γράφει πως δεν πρέπει ο Μωαμεθανός να κάνει φίλο Χριστιανό, δεν πρέπει να ερωτευτεί Χριστιανό και πως η γυναίκα είναι κατώτερη από τον άνδρα. Γράφει επίσης πως ευλογία για τον μωαμεθανό είναι η γέννηση πολλών παιδιών.

Για την υπογεννητικότητα: Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής την δεκαετία του '50 νομιμοποίησε την πολυκατοικία και έτσι σκότωσε την ελληνική οικογένεια αφού αποχωρίστηκε το ζευγάρι από την γιαγιά και τον παππού, οι οποίοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν κυριολεκτικώς και αξιακώς στην ανατροφή των παιδιών.Ο Σαμαράς με την σειρά του φορολόγησε την οικογένεια για την απόκτηση παιδιών! Επίσης κατήργησαν τα επιδόματα των Παιδιών ΜΕΑ. Υπάρχει μία πρόβλεψη πως το 2075 δεν θα γεννηθεί πλέον Έλληνας αφού οι γάμοι είναι περισσότερο μικτοί, οι γεννήσεις μειώνονται και γίνονται και εκτός Ελλάδος και το έθνος μας γηράσκει ολοταχώς. Το πρώτο και το τρίτο παιδί λείπει από την ελληνική οικογένεια, ενώ το δεύτερο έρχεται ευκολότερα.

Για τους Έλληνες πολιτικούς και τις ευθύνες τους στην Θράκη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε προδότης, όπως ο Χριστός γεννήθηκε προφήτης. Ο Τσίπρας έγινε προδότης όπως ο Μωάμεθ έγινε προφήτης.Ο Παπαθεμελής ορθώς είχε ιδρύσει την σχολή αστυνομίας στην Θράκη. Ο Αρσένης καλώς είχε καταργήσει την μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας στα Πομακοχώρια.

Μίλησε επίσης για το σχέδιο του πρώην Γάλλου προέδρου Ζισκάρ Ντεστέν για την δημιουργία μίας τριεθνικής Θράκης (Ελλάς, Τουρκία, Βουλγαρία), έτσι ώστε εισέλθει έμμεσα η Τουρκία στην ΕΕ χωρίς να χρειαστεί να γίνει μέλος. Είπε επίσης πως οι Ρώσοι αγαπούν την Βουλγαρία και πρέπει να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με τους Βουλγάρους, ούτως ώστε ενωθούμε έμμεσα και με τους Ρώσους. 
Ελλοχεύει ο κίνδυνος να πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα στην Θράκη προκειμένου να χρησιμοποιηθεί η τουρκική γλώσσα σε υπηρεσίες και πινακίδες όπως στην Κύπρο παλαιότερα. Αυτομάτως οι Έλληνες μικρασιάτες πρόσφυγες θα πανικοβληθούν και θα εγκαταλείψουν την Θράκη. 
Υπάρχει επίσης ο κίνδυνος να αποφασιστεί συμμετοχή με ποσόστωση των μουσουλμάνων στην ελληνική αστυνομία της Θράκης. όπως είχε υπογραφεί στο πρωτόκολλο της Κέρκυρας το 1914 για την Β. Ήπειρο (δεν εφαρμόστηκε ποτέ) και αυτό θα είναι καταστροφικό. Εάν εισβάλλουν οι Τούρκοι από Βουλγαρία θα εγκαταλείψει την Θράκη ο ελληνικός στρατός και θα οπισθοχωρήσει στην γραμμή Καβάλας, αφού θα είναι μάταιη η διαφύλαξη του ποταμού Έβρου στα ανατολικά σύνορα. 
Το Παπίκιον όρος στην Ροδόπη είναι το ανατολικότερο βουνό της οροσειράς και ήταν γεμάτο χριστιανικές μονές, γύρω στις 200. Ο Κολλάτος είχε προτείνει στον Χριστόδουλο να ενεργοποιήσει τις μονές και να αναγεννήσει τον θρησκευτικό τουρισμό στην Θράκη, εκείνος το είχε δει θετικά πριν πεθάνει. 

Ακολουθεί τo τρέϊλερ της απαγορευμένης ταινίας του Δ. Κολλάτου "Αλέξανδρος & Αϊσέ" του 2002 με πρωταγωνιστές τους Λ. Καλέργη, Αγγελική Αντωνοπούλου, Γιώργο Μούτσιο. Η ταινία πραγματεύεται την θρακική πραγματικότητα. 



Ο Δημήτρης Κολλάτος καταλήγει πως επιθυμεί να πεθάνει για την πατρίδα του αντί να πεθάνει κλινήρης και ανήμπορος, ακριβώς όπως και ο στρατιωτικός πατέρας του που πέθανε 27 ετών πολεμώντας. Όταν φοβάσαι το μοιραίο πριν συμβεί είναι καλό επειδή μπορείς να πάρεις μέτρα, μετά ο φόβος είναι άχρηστος επειδή είναι ήδη αργά. Για τα κοινοβουλευτικά κόμματα είπως πως πρόκειται για συμμορίες με κρατική επιδότηση.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...