τα συλλαλητήρια μετά την προδοσία της Μακεδονίας - βίντεο

0
γράφει ο Νίκος Β. 

Τα συλλαλητήρια υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας δεν είναι κομματικές εκδηλώσεις επειδή δεν διοργανώνονται επισήμως από κόμματα. Αυτή είναι και η δύναμή τους αφού κανείς δεν μπορεί να τα πλήξει χρεώνοντάς τα στον μηχανισμό προπαγάνδας κάποιου κόμματος.


Πριν το προδοτικό προσύμφωνο των Πρεσπών τα συλλαλητήρια σε ολόκληρη την Ελλάδα είχαν γνωμοδοτικό χαρακτήρα και ουσιαστικά προειδοποιούσαν την εκτελεστική εξουσία να μην προβεί σε οποιαδήποτε εκχώρηση του ονόματος, της ιστορίας και της μοναδικότητας της ελληνικής Μακεδονίας στους νεόκοπους μακεδονολάτρες σλαβο - αλβανούς της γειτονικής Βαρδαρίας. Η παρουσία χορηγών και δημοφιλών ομιλητών όπως ο απόστρατος Φράγκος και ο Μίκης απετέλεσε ισχυρότατο πόλο έλξης των πολιτών που ήθελαν επίσης να ενημερωθούν σχετικά με την διαφαινόμενη προδοσία.


Η ελληνική κυβέρνηση όμως αγνόησε το μήνυμα των πανελλαδικών συλλαλητηρίων και προχώρησε στην υπογραφή του επαίσχυντου προσύμφωνου δίχως την εξουσιοδότηση των Ελλήνων. Ο ελληνικός λαός εμβρόντητος από την εκκωφαντική αγνόηση της φωνής του, δικαίως θύμωσε και τα συλλαλητήρια στην Ελλάδα άλλαξαν χαρακτήρα. 
Ο προειδοποιητικός χαρακτήρας των συλλαλητηρίων έδωσε την θέση του στον ωμό καταγγελτικό λόγο, χρωματισμένο με οργή που στη νεαρή ηλικία δεν μπορεί να παραμείνει στα λόγια, αλλά μετουσιώνεται και σε πράξεις με χαρακτηριστικά αυτοάμυνας και εκδίκησης απέναντι στον θύτη εξουσιαστή. Δεν αρκούν πλέον η εκφώνηση του Μακεδονία Ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα ή το αυτονόητο Ελλάς Ελλάς Μακεδονία. Μπορεί πλέον να μην είναι τόσο μαζικά τα συλλαλητήρια της Μακεδονίας μετά την υπογραφή του προδοτικού προσυμφώνου των Πρεσπών, διαφέρουν όμως ουσιωδώς.

Την Θεσσαλονίκη τόλμησε να επισκεφθεί εχθές 04/07/2018 ο αρχι-προδότης, υποτελής στους ξένους επικυρίαρχους, ελληνόφωνος και συνάμα ανθέλληνας πρωθυπουργός Τσίπρας, για να μιλήσει όχι βεβαίως στον απλό λαό της Μακεδονίας. Ο προδότης πρωθυπουργός προτίμησε να συναγελαστεί με ομολόγους τους πρωθυπουργούς της βαλκανικής γειτονιάς μας, αλλά και με τους Έλληνες βιομηχάνους της Βόρειας Ελλάδας. Διαβάστε, δείτε και ακούστε τα συνθήματα που πλέον ακούγονται στους δρόμους των ελληνικών πόλεων:

Εσείς που είστε έξω απ' την πορεία, ελάτε να φωνάξουμε για την Μακεδονία

                                      

Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Σκοπιανέ Σκοπιανέ



Στα όπλα στα όπλα, να πάρουμε τα Σκόπια


Αλήτες προδότες, πολιτικοί

Τσίπρα κουφάλα, έρχεται κρεμάλα

Αφήστε τις ασπίδες και τους κομιταζήδες

Αναρχικοί και μπολσεβίκοι, αυτή η γη δεν σας ανήκει

Πίπα κώλο εναλλάξ, σ' όλα τα ορφανά του Μαρξ

Αντεπίθεση, εθνική αντίσταση

Ελλάς Ελλάς, ή ταν ή επί τας

Σημειώστε πως στην "υποανάπτυκτη ΠΓΔΜ" των σλαβόφωνων μακεδονολάτρων, η εκτελεστική εξουσία δίνει την δυνατότητα στον λαό της να αποφασίσει για το προσύμφωνο Πρεσπών. Οι ξένοι επικυρίαρχοι προφανώς το επιτρέπουν επειδή γνωρίζουν εκ προοιμίου πως θα υπερψηφιστεί από τους πολίτες της Βαρδαρίας. 

Αντίθετα στην Ελλάδα την "γενέτειρα της δημοκρατίας" οι πολίτες δεν θα ερωτηθούν ποτέ για αυτό το μεγαλειώδες δίλημμα, ήτοι της εκχώρησης της ιστορίας και του πολιτισμού του ελληνικού γένους στους σφετεριστές βόρειους γείτονες. Ακριβώς επειδή οι ξένοι ιδιοκτήτες της πατρίδος μας ΕΕ και ΝΑΤΟ γνωρίζουν άριστα πως αυτή η προδοσία δεν θα νομιμοποιηθεί από τους Έλληνες, ούτε καν με ανταλλάγματα οικονομικής φύσεως. Το μεγαλείο κάθε πατριώτη παγκοσμίως, έτσι και του Έλληνα πατριώτη, είναι να θέτει την αξιοπρέπεια την δικαιοσύνη και τις ιστορικές του παρακαταθήκες, υψηλότερα από οποιαδήποτε υπόσχεση ή οικονομικό αντάλλαγμα. Και αυτό μολονότι η πλειοψηφία των πολιτών πένεται από τα μνημόνια που η ΕΕ και το ΝΑΤΟ επέβαλλαν και υπέγραψαν οι υποτακτικοί τους αριστεροδεξιοί πολιτικοί υπάλληλοι. Αυτό είναι και το μεγαλείο του Έλληνα πατριώτη και εθνικιστή!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...