η ψευδο-θρησκεία της Αποκάλυψης είναι η ψευδο-ιατρική των φαρμακευτικών

0

γράφει ο Νίκος Β. 

Ιδού τα 3 βήματα του σατανικού σχεδίου των φαρμακευτικών εταιρειών για την αλλοτρίωση της ιατρικής από επιστήμη σε ψευδο-επιστήμη και τελικά σε ψευδο-θρησκεία.



1ο βήμα: Πριν λίγα χρόνια οι φαρμακευτικές εταιρείες βάπτισαν τους πωλητές φαρμάκων "ιατρικούς" επισκέπτες. Αντιθέτως μετέτρεψαν τους ιατρούς σε "πωλητικούς" επισκέπτες (πωλητές φαρμάκων και εμβολίων).

2ο βήμα: Πέρυσι οι φαρμακευτικές εταιρείες κατοχύρωσαν τα πνευματικά δικαιώματα ενός τρομακτικού ιού, ενώ τον προανήγγειλαν με την άσκηση πανδημίας Event 201. Ύστερα επέβαλλαν στις κρατικές εξουσίες την αναστολή της θρησκευτικής λατρείας και την κατάργηση της σχολικής προσευχής "δια τον φόβο του ιού". Συγχρόνως εξεβίασαν την θρησκευτική ηγεσία να υιοθετήσει το εκκλησιαστικό σχίσμα (ματαίωση εορτασμών, περιστολή εκκλησιασμών, περιορισμοί χωρητικότητας ναών, φίμωση πιστών, αλλαγή ωραρίου Ανάστασης) προσεχώς και την αλλοίωση εορτολογίου και μυστηρίων (Θεία Κοινωνία).

3ο βήμα: Πρόσφατα οι φαρμακευτικές εταιρείες χρημάτισαν τις κρατικές εξουσίες για να νομοθετήσουν την νομική ασυλία των επίορκων ιατρών. Αυτή η κοσμική ασυλία δηλαδή το νομικό ακαταδίωκτο των επίορκων πολιτικών, επίορκων ιατρών και επίορκων ιερέων, καταρρέει πλέον μόνον εμπρός στην φοβερή κρίση του Θεού Χριστού. 

Ήδη ο ψευδο-προφήτης της ψευδο-θρησκείας ζει ανάμεσά μας είναι ο κεφαλαιοκράτης Bill Gates και σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννου προαναγγέλλει και προετοιμάζει την έλευση του Αντιχρίστου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...