τρομο-δια-κρατική σύμπτωση ή συνεργασία;

0
Ακόμα ένας ήρωας της αριστεράς

γράφει ο Νίκος Β.

Ο Χ. Ξηρός πήρε επανελλειμένως άδειες από τις ελλαδικές φυλακές και τελικά την κοπάνησε. Ο Σ. Φάτος, αλβανός συνεργός του Κόλα και Κούπα αφέθηκε αδικαιολόγητα ελεύθερος από τις αλβανικές αρχές λίγες ημέρες πριν! Είχε προηγηθεί η τυχαία σύλληψή του στην Αλβανία καθώς και η ανάκρισή του από κλιμάκιο της ελληνικής αστυνομίας επί τόπου. Σημειωτέον πως συνελήφθη εκεί μετά την διαφυγή του από την μεγάλη επιχείρηση των διωκτικών αρχών από τα Τρίκαλα έως την Θεσπρωτία μαζί με τους συνεργάτες του Μ.Κόλα και Ι.Κούπα. Ο συνωμοτικός μου εγκέφαλος επεξεργάζεται δύο τεινά: 

Φάτος: "το όνειρό μου είναι να μοιάσω στον σύντροφο Ξηρό"
Ξηρός: "το δικό μου όνειρό είναι να γίνω ένας σκληρός Αλβανός"
1) Ο Φάτος θα επιστρέψει για να συνεχίσει τις ληστείες στην ελληνική επικράτεια, αφού τόσο καλά γνωρίζει τα κατατόπια και έχει διαπρέψει στο αγώνισμα. Κατόπιν θα ακολουθήσει και ο Κούπα που θα διαφύγει και αυτός από τις αλβανικές φυλακές, η ισχύς εν τη ενώσει!
2) Υπάρχει σχέδιο να συνεργαστούν το συντομότερο οι δύο συνάδελφοι εγκληματίες Φάτος μαζί με τον Ξηρό (ίσως και με τον Κούπα). Τελευταία η αλβανική κυβέρνηση άρχισε να διαδίδει το ενδεχόμενο υποκίνησης αποσχιστικών ενεργειών στην Βόρειο Ήπειρο από αντάρτικες ελληνικές ομάδες, κατά το πρότυπο της ρωσόψυχης Κριμαίας στην Ουκρανία! Οι δύο εγκληματίες συνάδελφοι και επαγγελματίες τρομοκράτες Ξηρός και Φάτος θα μπορούσαν κάλλιστα να επιστρατεύσουν μισθοφόρους προβοκάτορες του ευρύτερου αναρχικού - εγκληματικού χώρου, ενθεν κακείθεν, για να υλοποιήσουν την επιχείρηση εξανδραποδισμού των Ελλήνων βορειοηπειρωτών από την νότια αλβανική επικράτεια.


Είμαστε μία ωραία προβοκατόρικη παρέα!
Διαχρονικά η τρομοκρατία στην Ελλάδα υποδύεται τον ρόλο του υπερασπιστή των αδυνάμων, που απονέμει λαϊκή δικαιοσύνη αυστηρά με αριστερή ιδεολογική προκάλυψη. Η προκύρηξη για την έκρηξη στην τράπεζα της Ελλάδος καταφέρεται εναντίον του ΔΝΤ. Εάν ήθελαν να πλήξουν την τράπεζα της Ελλάδος (που μόνο της Ελλάδος δεν είναι), θα μπορούσαν να είχαν πετύχει καταστροφικά αποτελέσματα με 70 ολόκληρα κιλά εκρηκτικών, φυσικά σε ανύποπτη χρονική στιγμή χωρίς προειδοποίηση και χωρίς παράπλευρες απώλειες. Το τρομοκρατικό αυτό κτύπημα είχε έντονο άρωμα Ξηρού, ήταν καθαρά επικοινωνιακό με σκοπό να ανυψώσει την καταρακωμένη "εθνική αξιοπρέπεια" της αριστεράς που άτυπα ο Ξηρός εκπροσωπεί. Έτσι δίνει την ευκαιρία και στον Τσίπρα να καταδικάσει την τρομοκρατία και να αποστασιοποιηθεί από τον υπ'αριθμόν 1 δημόσιο κίνδυνο. Αυτό απαιτούσαν οι περιστάσεις ιδιαίτερα μετά τις πρόσφατες εξευτελιστικές αποκαλύψεις για υπόγειες διασυνδέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με το εβραϊκό λόμπι και το τουρκικό προξενείο στην Θράκη. Το ίδιο σκεπτικό είχαν και οι πυροβολισμοί στην οικία του Γερμανού πρέσβη στην Αθήνα, ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Η τρομοκρατία πάντοτε στην Ελλάδα, δηλαδή το παρακράτος, εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του καθεστώτος, δολοφονώντας κυρίως τους ενοχλητικούς, αλλά και τους αναρμόδιους, τους ανεύθυνους και εν τέλει τους αθώους ανθρώπους. Αμέτρητα παραδείγματα ζήσαμε στην διάρκεια της μεταπολίτευσης. Φρονώ πως η τρομοκρατία θα εξαφανιστεί όταν τα εγκληματικά κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ διαδεχόμενα στην εξουσία εναλλάξ ή και μαζί, καταποντιστούν εκλογικά και διαγραφούν από το πολιτικό σκηνικό. Δυστυχώς στην σειρά ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τις συνιστώσες του. Μας απομένει να υποστούμε και αυτό το καθεστωτικό μόρφωμα που προαλείφεται να κυβερνήσει προφανώς με την "δημοκρατική" στήριξη της ΝΔ φυσικά, γιατί διαφορετικά δεν τους βγαίνουν τα κουκιά! Όπως είχε πει και ο Ν. Μιχαλολιάκος τον περασμένο Ιούνιο στην επετειακή συγκέντρωση της εισόδου στην βουλή, "είναι μακρύς ο δρόμος έως ότου αναλάβει την αρχή μία εθνική κυβέρνηση, θα πρέπει να ματώσουμε έως ότου έρθει εκείνη η ημέρα".
















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...