και το νέο όνομα αυτής Χοτσποτλαντ

2
γράφει ο Νίκος Β. 

Όπως έγραψε ένας σχολιαστής στο διαδίκτυο η νέα τουριστική ονομασία της Ελλάδος θα έπρεπε να είναι Χοτσποτλαντ. Απείρως πιο εμπορικό όνομα, γιατί να μπερδευόμαστε με το Γκρις και Ελλάς ;

Τον Νοέμβριο του 2014 στην Γερμανία πρωτοάνοιξαν οι πύλες για το αναμενόμενο τσουνάμι λαθρομετανάστευσης. Ακολούθησαν οι εξής ευρωπαϊκές χώρες με την ακόλουθη σειρά: 

-Αυστρία Ιανουάριος 2015, και κατόπιν ομαδικά οι χώρες: 
-Ελλάς Οκτώβριος 2015 (εξού και η αναγκαία νωπή εντολή στην συγκυβέρνηση της ανωμαλίας), 
-Πορτογαλία Οκτώβριος 2015, 
-Ισπανία Οκτώβριος 2015, 
-Σουηδία Οκτώβριος 2015, 
-Ολλανδία Οκτώβριος 2015, 
-Πολωνία Οκτώβριος 2015, 
-Ιταλία Νοέμβριος 2015 και υπερατλαντικά 
-ο Καναδάς τον Φεβρουάριο του 2016. 
Όσο για την Γαλλία και Ηνωμένο Βασίλειο, εκεί ήδη η κατάσταση είναι πολυπολιτισμικά αφόρητη, οπότε για να μην αποκτήσουν τα εθνικιστικά κόμματα (Λεπέν, Φάρατζ) ακόμη μεγαλύτερη εκλογική δύναμη οι κυβερνήσεις τους "ποιούν την νήσσαν" προς το παρόν. 


Από εκεί και μετά κάπου η παγκοσμιοποίηση κάνει μία στάση και προσπαθεί να ανασυντάξει τις δυνάμεις της για περισσότερες "ανοικτές θύρες" και σε άλλες χώρες του κόσμου, ιδιαίτερα της Ευρώπης και ειδικά της ΕΕ. Οι μη εξαγορασμένες και μη εθελότυφλες κυβερνήσεις ζορίζονται να ανοίξουν τις θύρες των κρατών τους. Έτσι είτε τις κλείνουν για να αποφύγουν την λαϊκή κατακραυγή όπως τα Σκόπια, η Αλβανία, εκτός ΕΕ, είτε θέτουν το ζήτημα προς δημοψήφισμα σίγουροι πως θα καταψηφιστεί η πολιτική των ανοικτών συνόρων όπως η Ουγγαρία, εντός της ΕΕ. Όσο για την Γερμανία, τα σοβαρά προβλήματα που έφερε η αθρώα υποδοχή της πλημμυρίδας των λαθρομεταναστών και τα ειδεχθή εγκλήματα που έγιναν από "ευπαθείς μουσουλμάνους" ανάγκασαν την Μέρκελ να αναθεωρήσει. 

Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει το ανέκδοτο με την δωρεάν είσοδο και την έξοδο επί πληρωμή. Έτσι επιτρέπουμε σε κάθε καρυδιάς καρύδι, απατημένο από τα κυκλώματα της παγκοσμιοποίησης λαθρομετανάστη, να εισέλθει δωρεάν στην Χοτσποτλαντ και τον λογαριασμό καλείται να τον πληρώσει ο γηγενής παλαιοέλληνας φορολογούμενος. Συντόμως θα πρέπει εάν θέλουμε να σώσουμε την ιδιοκτησία μας από τις ανακεφαλαιοποιημένες - αδηφάγες τράπεζες και τα κόκκινα δάνεια που αφειδώς μας φόρτωσαν, να την παραχωρήσουμε σε "προσφυγικές οικογένειες" όπως έγραψε πρόσφατα εβδομαδιαία εφημερίδα. Σαν να μην φθάνει αυτό οι επαγγελματίες αριστεριστές "ανθρωπιστές" έχουν επαγγελματικό οίστρο, προσπαθώντας να αρμέξουν όλες τις κρατικές επιχορηγήσεις μέσω ΜΚΟ και όλες τις αρπαχτές που μπορούν να σκαρφιστούν! Κατά επίσημη δήλωση του ΥΕΘΑ ο αριθμός των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται μόνο στα νησιά και ασχολούνται με την αρωγή των "προσφύγων - μεταναστών" είναι 180 εκ των οποίων 20 είναι απροσδιορίστου προέλευσης και ανύπαρκτης κρατικής αδειοδότησης! 

Δείτε τώρα ένα παράδειγμα επαγγελματικού ανθρωπισμού από την διαβόητη οικογένεια Ψαρά (δημοσιογραφική ομάδα Ιός - Ελευθεροτυπία / Εφημερίδα Συντακτών, ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ). Η ΜΚΟ Τζαστ είναι μέλος του ομώνυμου διεθνούς δικτύου ΜΚΟ που εδρεύει φυσικά στο Βερολίνο. Η διασύνδεση της κυβερνητικής πολιτικής της Μέρκελ με την οικογένεια Ψαρά γίνεται για ακόμη μια φορά φανερή χωρίς προσχήματα: Προηγήθηκε η επίσημη χρηματοδότηση του γερμανικού υπουργείου εξωτερικών για την έκδοση του βιβλίου του Δημήτρη Ψαρά εναντίον της Χρυσής Αυγής, υπό την αιγίδα του ιδρύματος Ρ. Λούξεμπουργκ κατά την διάρκεια των προφυλακίσεων των βουλευτών και στελεχών του κόμματος. Επειδή καθώς λέγεται "η πουτάνα θέλει να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει", πρόεδρος του ελληνικού παραρτήματος της ΜΚΟ Τζαστ είναι η Χριστίνα Ψαρά, μέλος της γνωστής οικογενείας! Απολαύστε την φωτογραφίες της ιδίας και μίας "ξαναμένης για ανθρωπισμό" συντρόφου της. 
Χριστίνα Ψαρά η πρόεδρος της ΜΚΟ Τζαστ

Ελληνίδα ξαναμμένη ανθρωπίστρια της Τζαστ


Δείτε  τώρα και την φωτογραφία της Γερμανίδας συντρόφου του γερμανικού παραρτήματος της ΜΚΟ Τζαστ: 
Γερμανίδα ξαναμμένη ανθρωπίστρια της Τζαστ
Παρατηρήσεις: 
-Οι Ελληνίδες "ανθρωπίστριες" υπερβάλλουν εαυτόν κρατώντας και τα σχετικά πλακάτ, ενώ η Γερμανίδα προβάλλει απλά το πρόσωπό της.
-Ω ποία αδικία! Χάθηκε να προσλάβουν και στην Ελλάδα οι επαγγελματίες ανθρωπιστές την ανάλογη αιθέρια ύπαρξη; Οι "εμπαθείς πρόσφυγες" που μπουκάρουν στην Ελλάδα θα πρέπει να αισθάνονται αδικημένοι, δεν είναι σωστό...

2 σχόλια:

Αγανακτισμένος πολίτης είπε...

Συγχαρητήρια, αγαπητέ διαχειριστά, για την φοβερή αποκάλυψη που έκανες. Εύγε, χίλια μπράβο, που ξεμασκαρεύεις όλη αυτήν την θολοκουλτούρα.
Όπως ίσως θα είδες, και ο Λαϊκος Σύνδεσμος Χρυσή ΑΥγή εκτίμησε πολύ τη δουλειά σου, και αναδημοσίευσε την αποκάλυψή σου, επίσημα στην επίσημη ιστοσελίδα της εφημερίδας του:

- Η Οικογένεια Ψαρά συμμετέχει στο τσιμπούσι των ΜΚΟ που θα χρηματοδοτηθούν για τους λαθρομετανάστες! Κατηγορούν νυχθημερόν την Χρυσή Αυγή γιατί θα τους κόψει την μάσα
http://xryshaygh.blogspot.gr/2016/03/blog-post_3.html

Ηθελα να ρωτήσω μόνο (αν επιτρέπεται):
Πιστεύω ότι έχεις αποδείξεις ότι πρόκειται «της γνωστής οικογενείας», σωστά;
Μήπως θα μπορούσες να τις παραθέσεις;
Οχι τίποτε άλλο, αλλά για να κλείσουμε κάποια απύλωτα στόματα που λένε πως οι μεν γράφονται με δύο ρο (Ψαρρά) και η δε γράφεται με ένα ρο (Ψαρά), και άρα δεν πρόκειται για συγγενείς.
Οτι, δηλαδή (λένε οι απαράδεκτοι 'αλληλέγγυοι' στους λαθροεισβολείς) ότι απλά είδες αυτό το σχετικά κοινό επώνυμο, και χωρίς καθόλου έρευνα, έκανες την υπόθεση πως είναι συγγενείς και το έγραψες. Και μετά το αναδημοσίευσαν πολλοί, μέχρι τον ίδιο τον Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΑ.
Ακου πράγματα τώρα, που πάνε και σκέφτονται, αν είναι δυνατόν.

Οπότε καλό θα ήταν, αν μπορείς να παραθέσεις τις αποδείξεις σου, διότι (όχι τίποτε άλλο, αλλά) υπάρχει κι εκείνο το ρητό, πιστεύω το έχεις ακούσει, που λέει πως του τεκμηριωμένου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ, ξέρεις τώρα.

Καλή συνέχεια και συγχαρητήρια στη δημοσιογραφική σας ποιοτική δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

Και σε άλλη ακόμη μία ΜΙΚΟ διευθύντρια η Χριστίνα Ψαρρά, "τους γιατρούς χωρίς σύνορα". Δεν χορταίνουν οι θολοκουλτουριάρηδες με τίποτα.

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...