200ή επέτειος εθνεγερσίας - ο δωδεκάλογος της μεταπολίτευσης

0

Γράφει ο Νίκος Β.

Πέρασαν 200 χρόνια μετά την εθνεγερσία και 71 χρόνια μετά την στερνή ένοπλη εθνική αντίσταση. Σήμερα οι Έλληνες Ιθαγενείς ως σκιά του ενδόξου παρελθόντος τους, ζουν φιμωμένοι και παγιδευμένοι υπό τον πρωτοφανή ζυγό του καθεστώτος. Το καθεστώς αυτό ονομάζεται κοινοβουλευτική δημοκρατία και μετά την παρένθεση της στρατιωτικής επταετίας επανήλθε δριμύτερο με τον θριαμβευτικό όρο "μεταπολίτευση". Ακολουθεί ο δωδεκάλογος της μεταπολίτευσης 200 χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821:

1) Η μεταπολίτευση δεν επιθυμεί τους αποδοτικούς Δημόσιους λειτουργούς. Διαθέτει καλοταϊσμένους εκλογικούς πελάτες που εκτρέφουν με την σειρά τους την κομματοκρατία.
2) Η μεταπολίτευση δεν επιθυμεί το Εθνικό προϊόν. Διαθέτει τα φθηνότερα εισαγόμενα προϊόντα, αφού φρόντισε να καταργήσει τα σύνορα που προστάτευαν την παραγωγή στον αγροτικό και τον βιομηχανικό τομέα.
3) Η μεταπολίτευση δεν επιθυμεί τους έντιμους Δικαστές. Διαθέτει επίλεκτους επίορκους εκτελεστές στις καίριες θέσεις της δικαιοσύνης.
4) Η μεταπολίτευση δεν επιθυμεί τους γνήσιους Δασκάλους. Διαθέτει τους εθνοφοβικούς μαρξιστές και αδειολάγνους ωραριολάτρες.
5) Η μεταπολίτευση δεν επιθυμεί τους ζηλωτές Ιερείς. Διαθέτει τους ριζο-σπάστες ρασοφόρους και τους οικουμενιστές αιρεσιάρχες.
6) Η μεταπολίτευση δεν επιθυμεί τους Στρατηγούς του χρέους. Διαθέτει τους ενστόλους καριερίστες, υποψηφίους θιασώτες της Βουλής.
7) Η μεταπολίτευση δεν επιθυμεί τα Ηρωικά πρότυπα. Διαθέτει φυγόστρατους, κουφοντίνες, πρε-ζάκηδες, μισαλλόδοξους καλλιτέχνες, κίναιδους και τηλεαστέρες της μαγειρικής και της κλειδαρότρυπας.
8) Η μεταπολίτευση δεν επιθυμεί τα κλασικά πρότυπα Αθλητών. Διαθέτει  τον μαυρο - Γιάννη του ΝΒΑ που φωτογραφίζεται με την εθνική φανέλα στα διαλείμματα των διαφημιστικών του συμβολαίων.
9) Η μεταπολίτευση δεν επιθυμεί τους Ιατρούς της τιμής. Διαθέτει τους γιατρούς χωρίς σύνορα και χωρίς όριο στις μίζες από τις φαρμακευτικές.
10) Η μεταπολίτευση δεν επιθυμεί τους αδέσμευτους Δημοσιογράφους. Διαθέτει τους κουρδισμένους εκφωνητές των ειδήσεων που συγγράφουν οι μεγαλο-εργολάβοι της επικαιρότητας.
11) Η μεταπολίτευση δεν επιθυμεί τους Γνήσιους επαναστάτες. Διαθέτει τους δικούς του αντιεξουσιαστές των ΜΚΟ και των εργατικών συνδικάτων.
12) Η μεταπολίτευση δεν επιθυμεί τους γνήσιους Έλληνες Ιθαγενείς. Αποδίδει την ιθαγένεια σε ανεξάντλητους αλλοεθνείς αντικαταστάτες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...