κα-η-μένε Πάνο

0
γράφει ο Νίκος Β.

Προηγήθηκαν οι βαρυσήμαντες δηλώσεις του κα-η-μένου Πάνου στο Κόντρα τον Ιούλιο:
"η Χρυσή Αυγή χρηματοδοτείται από την τρόϊκα"
"η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει δημοσκοπικά προβάλλεται σκανδαλωδώς από όλα τα κανάλια, πώς άλλωστε νομίζετε πως βρίσκεται στην πρώτη...(!)... εννοώ στην κυρίαρχη θέση των δημοσκοπήσεων χωρίς την συνεχή προβολή των ΜΜΕ;" 

"τί θα συμβεί εάν ο Κασιδιάρης σκίσει ένα κοράνι (!) εμπρός από τον νεοαναγερθέν τζαμί του Βοτανικού; αναμφίβολα ένας εμφύλιος (!) πόλεμος"

Εχθές το βράδυ της δολοφονίας των 2 νέων Ελλήνων,  στην τηλεόραση του Σκάϊ, ο μεγάλος Πάνος επανέλαβε πως η παρόλο που Χρυσή Αυγή είναι παράνομο (!) και νεοναζιστικό (πουλάει ο όρος ακόμα) κόμμα, οι Ανελ καταδικάζουν την δολοφονία των 2 νέων, επειδή το παρακράτος μας επιδιώκει να μας σπρώξει στον εμφύλιο πόλεμο.
Πρόσθεσε επίσης πως η ημέρα της δολοφονίας στο Ν. Ηράκλειο συνέπεσε με την αίτηση της άρσης ασυλίας του ιδίου (μετριόφρων ο μεγάλος Πάνος πάνω απ'όλα), καθώς και στην έρευνα στο σπίτι του Καρχιμάκη! Τέλος το έσωσε κάπως καταγγέλοντας τον αποπροσανατολισμό του λαού από τα νέα μέτρα των κατασχέσεων κατοικιών.
Περιμένουμε να παρευρεθεί ο δημοκράταρος Πάνος στο τρισάγιο του Γιώργου και του Μάνου στις 7:00 μμ απόψε στην λεωφόρο Ηρακλείου, όπως συμμετείχε και στο Κερατσίνι για την μνήμη Killah. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο τηλεπρόεδρας και αφισοπρόεδρας Πάνος. 
Του υποσχόμαστε πως οι Έλληνες εθνικιστές θα περιφρουρήσουν την περιοχή από τους άσπονδους φίλους του, τους αναρχοκομμουνιστές, οι οποίοι του επεφύλαξαν αποκαλυπτική υποδοχή στο Κερατσίνι, παρολίγο ξεβρακώνοντάς τον, λίγο πριν του σπάσουν το κεφάλι. 
Τελικά κα-η-μένε Πάνο ο ρόλος του εκλογικού μαξιλαριού ανάσχεσης των Ελλήνων πατριωτών προς την Χρυσή Αυγή πίσω στην Νουδούλα, δεν είναι και τόσο "μαλακός" όπως ήταν για τον Καρατζαφέρη πριν από εσένα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...