αν-αρχία όπως λέμε α-φασία

2
γράφει ο Νίκος Β.

Είναι μόδα; Είναι λαϊκό κίνημα; Είναι επανάσταση; Είναι καταπιεσμένη ανάγκη έκφρασης; Εάν ναι, ποιοί αισθάνονται την ανάγκη να εκφρασθούν με τους παρακάτω τρόπους;

παιδική χαρά, μία εβδομάδα μετά τα δεκεμβριανά του 2008



συμπαράσταση στον κατηγορούμενο για τον "τραγικό" εμπρησμό της Μαρφίν το 2010
συμπαράσταση στον "θεολόγο" ληστή και δολοφόνο της Πάρου το 2012







τηλεφωνική επικοινωνία με τους φυλακισμένους των ΣΠΟ μέσα σε αίθουσα του Πολυτεχνείου!


άλλο ένα ίνδαλμα της ελλαδικής αναρχίας, τον απελευθέρωσαν επειδή απείλησε πως δεν θα ξαναφάει μουσακά...





διαχρονικά μηνύματα ανθρωπιάς και εθνικής ομοψυχίας
οι νέοι φιλότουρκοι ή νεο-γενίτσαροι

η αναρχία πάντοτε στην υπηρεσία της πατρίδας και του συνόλου
Εκατοντάδες διαφορετικές αναρχικές αφίσες έχουν τυπωθεί και τυπώνονται αφειδώς για 20 σχεδόν χρόνια στην Ελλάδα, ξεκινώντας εντατικά από την ταπεινωτική κρίση των Ιμίων το 1996. Φημολογείται πως πίσω από τις δεκάδες αναρχικές οργανώσεις βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, άλλοι μιλούν για ΜΚΟ που παίρνουν επίσημη κρατική επιχορήγηση.  Προσωπικά πιστεύω πως πίσω από την αναρχία, τον αντιφασισμό, ή αλλιώς τον νεο-κομμουνισμό της παγκοσμιοποίησης, κρύβονται πολύ μεγαλύτερα καπιταλιστικά συμφέροντα της παγκόσμιας πλουτοκρατίας που κτυπά την εθνική ομοιογένεια των ευρωπαϊκών χωρών. Φανερός σκοπός της είναι η νομιμοποίηση της λαθρομετανάστευσης και η προώθηση του ισλαμισμού, με πρόσχημα την δημοκρατία και τον φιλειρηνισμό. Ο Τζωρτζ Σόρος είναι απροκάλυπτα ο χρηματοδότης πολλών "ανοικτών ιδρυμάτων" σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, ουσιαστικά όμως είναι ο σάκος του μποξ - οικιοθελής στόχος της πολεμικής όλων των πατριωτικών κινημάτων στην Ευρώπη. 

Οι αφίσες αυτές επικολλούνται πάντοτε βράδυ δίχως κανείς και ποτέ να έχει συλληφθεί για παράνομη αφισοκόλληση. Η δημιουργική εκτόνωση των αναρχικών που χαϊδευτικά αποκαλούνται από τα ΜΜΕ "αντεξουσιαστές" δεν περιορίζεται βέβαια στην αφισοκόλληση ή την ανάρτηση πανώ σε κάγκελα και αερογέφυρες. Με σπρέϊ και πινέλα ασύδοτα λερώνουν τοίχους, κοινόχρηστους ή ιδιωτικούς, κυρίως σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και σταθμούς μετρό οι οποίοι υποτίθεται πως αστυνομεύονται. Και στην περίπτωση αυτή δεν έχει συλληφθεί κανείς και ποτέ για την καταστροφή της δημόσιας περιουσίας. 
Κάποιες άλλες δραστηριότητές τους: 
Σε τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνουν (παράνομες) αντισυγκεντρώσεις τρομοκρατώντας τους "κακούς φασίστες" που θέλουν να συμμετάσχουν σε πατριωτικές εκδηλώσεις ή ομιλίες. 
Συχνά επιτίθενται στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων για να εκπαιδευτούν στην ρίψη εμπρηστικών βομβών, στα πλαίσια της επαναστατικής γυμναστικής. 
Διοργανώνουν μοτοπορείες τρομοκράτησης των Ελλήνων πολιτών στον Άγιο Παντελεήμονα και αλλού, απειλώντας τους πως πρέπει να αφομοιώσουν τους λαθρομετανάστες εποίκους. 
Καίνε ΙΧ αυτοκίνητα στα Εξάρχεια που τους φαίνονται φασιστικά ή ιδιαίτερα πολυτελή.

Η ατιμωρησία των αποθρασυμένων αναρχικών προκαλεί αφού απαντάται σε δεκάδες καταλήψεις στις ελληνικές πόλεις κρατικών κτιρίων. Τα δημόσια αυτά κτίρια ενώ έχουν εγκαταλειφθεί από το κράτος, συνεχίζουν να τροφοδοτούνται με ρεύμα και νερό σκανδαλωδώς. Ποιός δεν γνωρίζει την βίλα Αμαλίας και το σήριαλ κατάληψης, εκκένωσης, ανακατάληψης, επανεκκένωσης πριν ένα χρόνο; Φυσικά κανένας δεν τιμωρήθηκε για την κλοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, την παρασκευή εμπρηστικών βομβών και προετοιμασία "αντάρτικου πόλης". Είναι γνωστό στους πάντες το πολυετές άβατο όλων των αναρχικών καταλήψεων, κατά το πρότυπο του πανεπιστημιακού ασύλου που εκτρέφει τον ακτιβιστή νέο-ανθ-έλληνα στο προνομιακό περιβάλλον της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της επιστημονικής έρευνας. Στα Εξάρχεια, στο διαβόητο γκέτο της διανόησης των προοδευτικών εγκεφάλων δεν πλησιάζει πεζός ή εποχούμενος αστυνομικός, προκειμένου να μην διαταράξει τις "κοινωνικές ισορροπίες". 


και τις Απόκριες 2014 θα φορεθεί πολύ η "Συνωμοσία των Κηφήνων της Μαμάς"

Οποιοσδήποτε θέλει να ληστέψει ή και παρεμπιπτόντως να σκοτώσει (παράπλευρη απώλεια) δηλώνει αναρχικός αντιεξουσιαστής. Αυτομάτως εξασφαλίζει νομική κάλυψη από πλειάδα δικηγόρων αφοσιωμένων στην υπεράσπιση του αναρχοκομμουνιστικού ιδεώδους. Μερικοί από αυτούς είναι συγκοινωνούντα δοχεία με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είτε πρόκειται για στελέχη του.  Άλλωστε τουλάχιστον τρεις φορές βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσαν υπερασπίστηκαν τους αναρχικούς υιούς τους, είτε δήλωσαν οι ίδιο αναρχικοί. Σε κάθε σύλληψη ή προσαγωγή ενός τρομοκράτη, το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τον περιβάλλει με αλληλεγγύη και συμπόνοια. Κλέψε και εσύ μία τράπεζα λοιπόν, "απαλλοτρίωσε" ένα σούπερ μάρκετ. Εάν τυχόν συλληφθείς αρκεί να δηλώσεις αντιεξουσιαστής και αντάρτης πόλης! Δεν έχεις παρά να επιλέξεις ανάμεσα σε μία από τις οργανώσεις "Σέχτες, Πυρήνες, Αντιφά, Αυτόνομους, Λαϊκοί Αγώνες, Μέλο, Ομοφυλόφιλη Υπερηφάνεια" για να εξαγνιστείς. Και εάν στην περίπτωση που δεν έχεις το τηλέφωνο της Κουμουνδούρου πρόχειρο μαζί σου, τότε μην ανησυχείς: οι παρανοϊκοί εβραιόπληκτοι συντάκτες του indymedia σίγουρα έχουν μιά καλή λέξη να πουν για εσένα, ιδιαίτερα εάν είσαι κατσαπλιάς λαθρομετανάστης. Όπως δηλώνει και μία ανώνυμη "ακτιβίστρια συντάκτης του indy-βόθρου": 

"...ας μην ξεχνάμε ότι οι έλληνες ήταν πάντοτε γεμάτοι με εθνικιστικά και αντισημιτικά σκατά...
για εμάς τους αντιφά η υπεράσπιση του δικαιώματος ύπαρξης του Ισραήλ είναι ένα ζήτημα προτεραιότητας στον αγώνα μας ενάντια στον ελληνικό αντισημιτισμό. Αυτή η θέση μας συμπεριλαμβάνεται στο ανθελληνικό μανιφέστο..."

Αμφιβάλλει κανείς για την πατρότητα αυτών των "κινημάτων";



Ας αναφωνήσουμε λοιπόν χωρίς περιστροφές τα ελληνικά λαϊκά συνθήματα:

Καπιταλισμός και κομμουνισμός 
είναι τα αδέλφια, μπαμπάς ο σιωνισμός

Πίπα κώλο εναλλάξ
Σ’όλα τα ορφανά του Μαρξ

Μαζί με τους λαθραίους, ισλάμ, αλλοδαπούς
Διώξτε τους συριζαίους και τους αναρχικούς


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έγραψες πάλι !

Γιώργος Ελ. Χατζιδάκης είπε...

Εξαιρετικό!!! Καλή δουλειά και επιτόπια έρευνα!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...