δώστε πόνο στην ryanair

0

Αυτή είναι η κονσέρβα - απάντηση του τμήματος πελατών της Ryanair μετά από εύλογο παράπονό του ιστολογίου μας για την διχαστική προπαγάνδα της αεροπορικής εταιρείας εις βάρος της Ελλάδας, με πρόσχημα την ενεργοποίηση των πτήσεων στην Κρήτη:


Dear Customer,


Thank you for contacting Ryanair.

Please accept our apologies. We have raised this issue with the third party company who made the advertisement for us and it is being changed. The amended version will be uploaded to the Ryanair TV section of our website shortly.

Yours sincerely,
Miki
The Customer Service Team

For and on Behalf of
RYANAIR LIMITED 


Πράγματι το επίμαχο βίντεο κατέβηκε, εάν όχι άμεσα, πάντως σήμερα δεν υπάρχει στο επίσημο κανάλι της εταιρείας στο youtube.

Ρωτώ ο ιθαγενής, εσύ Μiki δεν υποψιάστηκες την σκοπιμότητα του διαφημιστή όταν το zoom στην βαλίτσα διαρκεί επί 6 ολόκληρα δευτερόλεπτα, δεδομένου πως όλο το διαφημιστικό διαρκεί 60 δευτερόλεπτα (το 10% του διαφημιστικού χρόνου); 

Γιατί Miki δεν μας αποκαλύπτεις το ονοματάκι του συνεργάτη σου διαφημιστή; Μήπως συμπίπτει με τον διαφημιστή της Vodafone που προέβαλε, μάλιστα σε ελληνική διαφήμιση, την παμπάλαια σημαία της αυτόνομης Κρήτης; Εικάζω πως ναι, συμπίπτει απολύτως!


Σε παλαιότερη συζήτησή με πωλητή της Vodafone σχετικά με το επίμαχο διαφημιστικό, ο τυπάκος τόλμησε να μου δηλώσει, μετά την διαμαρτυρία μου, πως πολλοί κρητικοί χάρηκαν με την συκοφαντική αυτή διαφήμιση! Ευθύς αμέσως του έδειξα την πόρτα του γραφείου και τον ξαπέστειλα. Με τον ίδιο τρόπο ξαποστέλνω έκτοτε όλους τους ενοχλητικούς της Vodafone που μου τηλεφωνούν για συνεργασία. 

Έτσι ακριβώς πρέπει να κάνουμε και με την Ryanair συνέλληνες, όσο φθηνές να είναι οι υπηρεσίες τους, αν ο μη γένοιτο χρειαστεί να πετάξουμε, επιλέξτε οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία, ευτυχώς υπάρχουν και άλλες χαμηλού κόστους. 

Φόλα και πόνο λοιπόν στην Ryanair όπως ακριβώς και στην Vodafone. Ώσπου να πάρουν τα μπογαλάκια τους οι εταιρείες αυτές και να ξεκουμπιστούν από την πατρίδα μας και μαζί τους οι βρωμόψυχοι εβραίοι που στηρίζουν και στήριζαν τους τουρκόσπορους, κρυφά αλλά και φανερά. Τί καλύτερο από μία ανεξάρτητη Κρήτη, με ανεξάρτητη κυβέρνηση, με ανεξάρτητη ΑΟΖ και φυσικά ανεξάρτητα πετρελαϊκά κοιτάσματα. Χαράς ευαγγέλλια λοιπόν για τις όμορες ΑΟΖ της Τουρκίας και Κύπρου (δηλαδή Ισραήλ). Θα δείτε στην περίπτωση αυτή πως αποχαρακτηρίζεται αυτοστιγμή το Καστελόριζο από γκρίζα ζώνη σε κρητική ΑΟΖ!

Συνυπεύθυνες λοιπόν οι εταιρείες Vodafone & Ryanair με τον διαφημιστή τους!
Καμιά συγχώρεση στις "αθώες πολυεθνικές" που με πρόσχημα την προσέλκυση αγοραστικού κοινού, προετοιμάζουν την κοινή γνώμη, διαμορφώνοντας αναίσχυντα την ιστορία κατά τα μέτρα των παγκόσμιων αφεντικών και κατ'ουσίαν και δικών τους αφεντικών. 
Γιατί ας μην ξεχνάμε αυτός που δανείζει χρήματα σε όλες τις επιχειρήσεις, αυτός που ανοιγοκλείνει την ροή χρήματος ακόμα και στην πιο μεγάλη και φαινομενικά υγιή επιχείρηση, δεν είναι άλλος από τον παγκόσμιο τραπεζίτη, την Ουσούρα, τον Μαμμωνά, τον σιωνιστή εβραίο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...