αποκάλυψη: οι αντιφασίστες είναι τουρκικής καταγωγής

2
γράφει ο Νίκος Β. 

Οι αναρχοκομουνιστές στην Ελλάδα είναι αναμφίβολα τουρκικής καταγωγής! Ακολουθούν παρακάτω οι ατράνταχτες αποδείξεις: 

1) το κόκκινο χρώμα κυριαρχεί στη σημαία τους.2) Μισούν την ελληνική σημαία και ερεθίζονται όταν την καίνε. 


3) μισούν τον ελληνικό στρατό (όπως και όλοι οι Τούρκοι πατριώτες) και φυσιολογικά αρνούνται την στράτευση. Μισούν επίσης τους Έλληνες στρατιώτες και ενίοτε τους ξυλοκοπούν (εκτός στρατοπέδων φυσικά).


4) μάχονται τους εθνικιστές Έλληνες όπως και οι πρόγονοί τους Οθωμανοί, επιδιώκοντας την ίδια συντριπτική αριθμητική υπεροχή (τριάντα εναντίον ενός).5) αρνούνται τα ολοκαυτώματα των Ποντίων (πολιτική γραμμή Ρεπούσ(τ)η, Μπουτάρογλου, Νταβούτογλου).


6) υποστηρίζουν ένθερμα την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα.7) στις τάξεις τους υπηρετούν Τούρκοι υπήκοοι, κατ'ευφημισμό πολιτικοί πρόσφυγες (λέγε με πράκτορα Σελτζούκ).

8) μισούν τους χριστιανούς με πάθος.

Ας μου πει τώρα κάποιος πως δεν διέγνωσα με επιστημονικά και παραστατικά επιχειρήματα την "τουρκοσπορίαση" που μαστίζει την ελλαδική αναρχία. 

Η θεραπεία φοβούμαι της τουρκοσπορίασης είναι μία και ιστορικά αποδεδειγμένη: 
Εργασιοθεραπεία διαρκείας στα παραθαλάσσια θέρετρα της Γυάρου, Μακρονήσου. 

Φυσικά τα έξοδα διαμονής θα τα αναλάβει το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή, καθώς και τα κόμματα της ελληνικής βουλής που φιλοξενούν τουρκόψυχους μουσουλμάνους στα ψηφοδέλτιά τους! 
Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λίγα λόγια για τα τούρκικα σήριαλ!
Παλιογκιαούρη.

Türkiye'yi çok seviyorum!

Ανώνυμος είπε...

Είσαι πολύ μπροστά. Το σενάριο για τη γλώσσα ομολογώ πως δεν το είχα σκεφτεί, αλλά σίγουρα είναι κάτι που θα οφείλει να υπάρχει στην ατζέντα των διεθνών εθνο-(δολοφόνων)-σωτήρων. Αν μη τι άλλο σε σχέση με την ελληνική κυβέρνηση αυτοί έχουν και πλάνο και όραμα για τον ολοκληρωτικό αφανισμό του ελληνισμού. Τα καταφερε ο γερο-Κισινγκερ. Απο το '70 το ειχε βαλει πλανο

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...