Βενιζέλος, όνομα διαχρονικού πράκτορα και ολετήρα της Ελλάδος

1
γράφει ο Νίκος Β.

Ποιοί είναι επιτέλους οι "πράκτορες" πολιτικοί; Μα αυτοί που μας κυβερνούν ή αλλιώς αυτοί που επελέχθηκαν από τους παγκόσμιους αφέντες για να μας κυβερνήσουν. Λέγοντας παγκόσμιους αφέντες αναφέρομαι ξεκάθαρα στο παγκόσμιο δίκτυο σιωνιστών και διαπλεκόμενων υφιστάμενών τους. Δίκτυο με πλοκάμια σε όλες τις χώρες του κόσμου, χωρίς εθνότητα, χωρίς ιδεολογία και σίγουρα χωρίς οίκτο, αφού το οικονομικό όφελος είναι ο πλοηγός των στρατηγικών κινήσεων του ιερατείου αυτού στην παγκόσμια σκακιέρα!


Το όνομα Βενιζέλος είναι εγγύηση και αν συναντήσεις πολιτικό Βενιζέλο (ή στα εβραϊκά μπένυ - σελόν, τον υιό του Σελόν) δεν πέφτεις ποτέ έξω. Ελευθέριος Βενιζέλος λεγόταν αυτός που επελέχθη από τους Άγγλους για να κυβερνήσει την Ελλάδα με απώτερο σκοπό να ανακόψει την επέκτασή της προς ανατολάς.
Μπορεί αυτό να το πέτυχε ο εβραίος "Έλλην εθνάρχης" στέλνοντας ως πρόβατα επί σφαγή τα ελληνικά στρατεύματα στην Μικρά Ασία, υπογράφοντας την επαίσχυντη ανταλλαγή πληθυσμών που ξερίζωσε από τις πατρογονικές τους εστίες χιλιάδες χιλιάδων Ελλήνων της Μικράς Ασίας και του Πόντου. Ευτυχώς ο Βενιζέλος δεν μπόρεσε να εμποδίσει την Κρήτη να ενωθεί, όπως και να προσαρτηθεί η Μακεδονία και η Θράκη στον εθνικό κορμό, σύμφωνα με της επιδιώξεις των μεγάλων δυνάμεων Αγγλίας και Γαλλίας. Το αποκορύφωμα του ξεδιάντροπου αυτού λαοπλάνου ήταν η πρότασή του Κεμάλ για το νόμπελ ειρήνης (!) το 1932 παρά την καταστροφή και τον ξεριζωμό του μικρασιατικού ελληνισμού 10 χρόνια πριν. Δεν είναι τυχαία η συμπάθεια μεταξύ τους αφού και ο Κεμάλ ήταν έτερος εβραίος της αίρεσης των ντονμέδων.


Ευάγγελος Βενιζέλος λέγεται και σήμερα ο δυνάστης της πατρίδας μας που ξεδιάντροπα ξεπουλά τα εθνικά μας εδάφη, την ιστορία και τον εθνικό μας πλούτο, υποκλινόμενος στο Ισραήλ, την Τουρκία, ακόμα και την ανύπαρκτη Βαρδαρία των γυφτοσκοπιανών.
Αυτός που παρέα με τον Αναστασιάδη ξεπουλά την Κύπρο νομιμοποιώντας την τουρκική εισβολή του 1974.  
Ας μην αναφερθούμε στην εξωτερική πολιτική Βενιζέλου που πάντοτε εναρμονίζεται με τα αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα, εις βάρος των χριστιανών της Συρίας και πρόσφατα εναντίον του Πούτιν στην Ουκρανία.

Και μία καλά αποσιωπημένη λεπτομέρεια από τον ελληνικό λαό: 
Ο Κεμάλ έκανε εμπόριο 400 τόνων οστών των σφαγμένων Ελλήνων και Αρμενίων το 1924, δύο χρόνια μετά την μικρασιατική καταστροφή! Το εμπόριο αυτό έγινε με αγγλικό πλοίο που στάθμευσε στην Θεσσαλονίκη εν γνώσει και του Ελευθέριου Βενιζέλου! Ο προορισμός του φορτίου ήταν η Μασαλία και οι παραλήπτες ήταν Γάλλοι βιομηχάνοι, προφανώς του κλάδου της κοσμετολογίας... Αναζητήστε τις λεπτομέρειες στα βιβλία του Χρ. Αγγελομάτη "Χρονικόν Μεγάλης Τραγωδίας" και του Ηλία Βενέζη "Το νούμερο 31328. Το βιβλίο της σκλαβιάς". Από το τελευταίο βιβλίο ακολουθεί το παρακάτω συγκλονιστικό απόσπασμα:


«Ενα πρωί μάς παίρνουν καμιά εξηνταριά σκλάβους για μικρή αγγαρειά. Είναι λίγο όξω απ' τη Μαγνησά. Δίπλα στις ράγες του σιδηρόδρομου τελειώνει μια μεγάλη χαράδρα, ανάμεσα στο Σίπυλο. Τη λέν «Κηρτίκ-ντερέ». Μες σ' αυτήν τη χαράδρα λογαριάζαν πως θα σκοτωθήκαν ίσαμε σαράντα χιλιάδες χριστιανοί απ' τη Σμύρνη και τη Μαγνησά, αρσενικοί και θηλυκοί.
Τις πρώτες μέρες της καταστροφής. Τα κορμιά λιώσανε το χειμώνα, και το νερό της χαράδρας που κατέβαινε από ψηλά έσπρωξε τα κουφάρια προς τα κάτω... Λοιπόν η δουλειά όλη τη μέρα ήταν να σπρώξουμε τα κουφάρια, που ατάχτησαν, προς τη μέσα. Να μη φαίνουνται.
Στην αρχή μάς έκανε κακό να τα πιάνουμε με τα χέρια μας, αγκαλιές αγκαλιές, και να τα κουβαλούμε. Μα σε λίγες ώρες οι πρώτες εντυπώσεις είχαν περάσει. Οι σκλάβοι κάναν και αστεία... Σε κάμποσα καλάμια χεριών, βρίσκαμε διατηρημένο ένα ψιλό σύρμα. Ο χριστιανός θα 'ταν δέμενος με κάποιον άλλο μα, με το κατρακύλισμα στη χαράδρα, αυτός ο σύντροφος σκελετός είχε ξεκόψει. Ενας από μας στάθηκε τυχερός. Βρήκε τέσσερα κόκαλα χεριών δεμένα μαζί μαζί. Ετσι μαζί μαζί τα σήκωσε και τα κουβάλησε παραμέσα.
Μεσημέρι. Βαρεμένοι απ' αυτό το πάνε-έλα. Περπατούμε αργά, ναρκωμένοι από τον φρέσκο ήλιο. Κ' οι κουβέντες, τ' άγαρμπα αστεία έχουν σταματήσει. Κανένας δε βγάζει μιλιά. Μοναχά όταν ένας βρήκε ένα μικρό κρανίο το έδειξε στους αλλουνούς.
- Για δέστε, είπε. Ηταν παιδάκι.
- Αλλάχ!... Αλλάχ!... μουρμουρίζει ταραγμένος ο μαφαζάς.
Καθίσαμε να φάμε ψωμί. Κανείς δεν έχει όρεξη. Ενας λέει:
- Πόσω χρονώ να 'ταν;
- Για το παιδάκι λες;
- Ναι.
- Τι θα 'ταν; Κάνα-δυο χρονώ....
Σαν πέσαμε στο δρόμο να γυρίσουμε στο στρατόπεδο ο νους μας δεν μπορούσε να φύγη απ' τον τόπο που αφήσαμε. Η χαράδρα με τους σκελετούς βάραινε κυριαρχικά, κάτι κουνιόταν μας παρακολουθούσε βήμα με βήμα.
Σε μια πηγή σταθήκαμε. Πλύναμε τα χέρια μας, τα πρόσωπά μας. Σα ν' αλαφρώσαμε.
- Τι θα γίνουν τόσα κόκαλα; Αναρωτιέται μια στιγμή ένας.
Ο Μίλτος τον κοιτάζει ήρεμα.
- Δεν ξέρεις τι γίνεται με τα κόκαλα;
- Οχι.
- Κοπριά, σύντροφε.
- Τι έκανε, λέει;
- Κοπριά, σύντροφε. Θα δεις μια μέρα που θα μοσκοπουληθούν. Θα δης...
Ηταν ταξιδεμένος ο Μίλτος. Ηξερε». 


Ευχαριστώ τον φίλο Γιάννη Ν. για την αποκάλυψη της θαμμένης τραγωδίας που οι Έλληνες δεν έπρεπε να μάθουν ποτέ... Αντιθέτως ξέρουμε όλοι τον μύθο των εβραίων που έγιναν σαπούνι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Β' παγκοσμίου πολέμου. Πρόσφατα ένας Εβραίος σκηνοθέτης, ο Eyal Ballas, ήρθε με την ταινία του "Soaps" να αποδείξει ότι όντως αυτή ήταν απλώς μια φήμη. Οι ναζί χρησιμοποιούσαν το ανθρώπινο λίπος για να επιταχύνουν τη διαδικασία της καύσης των θυμάτων...
Συνεπώς οι Τούρκοι κεμαλιστές διατηρούν το προνόμιο να είναι οι μόνοι που κατάφεραν να αξιοποιήσουν οικονομικά τα υπολείμματα των θυμάτων τους πουλώντας τα οστά τους για "βιομηχανική χρήση" στους δυτικούς τους φίλους!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι χαρουμενος που εστω καποιοι συνελληνες, θα μπουν στον κοπο να διαβασουν αυτες τις εντεχνως και επιμελως αποσοβημενες φρικαλεοτητες...Ποτε και πως αραγε θα δικαιωθουν αυτες οι ψυχες??

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...