Γρηγόρη, η ομοφυλοφιλία δεν είναι ακτιβισμός...

0
γράφει ο Νίκος Β. 
                                                   
μία ιστορική αφίσα
Αντιθέτως ο ακτιβισμός με επίκεντρο την ομοφυλοφιλία μπορεί να είναι business... 
Αυτό αποδυκνείει το λαμπρό παράδειγμα του 57χρονου Γρηγόρη Βαλιανάτου, του πρώτου διδάξαντα στο προσοδοφόρο αυτό επάγγελμα. Κάποιες από τις δραστηριότητές του: δημοσιογράφος, νυχτερινός επιχειρηματίας, συνοδός ανδρών, αθλητής, αρχαιολάτρης και εσχάτως πολιτικός. Υπήρξε σύμβουλος επικοινωνίας πολιτικών και επιχειρηματιών. Πριν ιδρύσει το πολιτικό του κόμμα ο Γρηγόρης υπήρξε σύμβουλος επικοινωνίας του ΓΑΠ και μάλιστα δηλώνει υπερήφανος για αυτό.


Κάποιες από τις φιλίες του Γρηγόρη: Εκτός από τον ΓΑΠ, έχει άριστες σχέσεις με τον Γ. Καμίνη αφού και οι δύο υπήρξαν σύμβουλοι του Τζέφρι. Ο Γρηγόρης έχει επίσης ισχυρούς δεσμούς με τους Π.Δημητρά, Ν.Δήμου και την αμερικανο-εβραία Αντρέα Γκίλμπερτ του νεοταξικού "παρατηρητηρίου συμφωνιών Ελσίνκι" στους οποίους μάλιστα αφιερώνει και το πρόσφατο βιβλίο του. Μάλιστα η  Γκίλμπερτ εμφανίζεται ως η διοργανώτρια των gay parade που εκφυλίζουν στην κυριολεξία την αττική γή, προσφάτως και την Θεσσαλονίκη της Μακεδονίας μας. Αυτής της νεοταξικής ξεφτίλας που αδειοδοτείται με "υπερηφάνεια" από τους δημάρχους Καμίνη, Μπουτάρη και Κακλαμάνη παλαιότερα, για να μην ξεχνιόμαστε.


Εντύπωση μου προκάλεσε το ποιόν της οικογένειας του Γρηγόρη, αφού κατά δήλωσή του έχει τρία αδέλφια: ο αδελφός του είναι θεολόγος, η μία αδελφή του είναι δασκάλα και η άλλη αδελφή του μοναχή! Μάλιστα η καλόγρια αδελφή του αρνείται επίμονα πως ο Γρηγόρης είναι κίναιδος, ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει πως προσποιείται! Εάν αληθεύει αυτό γιατί άραγε προσποιείται ο πολυπράγμων Γρηγόρης, δεν φοβήθηκε την δημόσια κατακραυγή ιδιαίτερα τις περασμένες δεκαετίες; Mήπως στας Ευρώπας όπου σπούδασε, το επάγγελμα του ακτιβιστή κίναιδου ήταν ήδη προσοδοφόρο και αποφάσισε να το εισαγάγει και στην "οπισθοδρομική" Ελλάδα; Mήπως τον πλησίασαν οι κατάλληλοι άνθρωποι στο Λονδίνο και τον μύησαν στον "νεοταξισμό" και συγκεκριμένα στον κιναιδικό ακτιβισμό, αναθέτοντάς του την αρμοδιότητα που έλειπε από την Ελλάδα;

Κάτι που ασφαλώς αναγνωρίζω στον Γρηγόρη είναι η ευφυία του. Αυτό σίγουρα αναγνώρισαν και οι εκπαιδευτές του στο Λονδίνο! Σταχυολογώ λίγες απαντήσεις από μία συνέντευξή του που διάβασα στο διαδίκτυο, αν και οι περισσότερες είναι λογοπαίγνια και ευφυολογήματα που όμως διαστρεβλώνουν την φυσική πραγματικότητα:

 ...οι φυλακές είναι γεμάτες από straight...οι περισσότεροι gay είναι παντρεμένοι με παιδιά...ένας gay δεν μπορεί να γίνει straight όπως και το αντίστροφο...η εκκλησία είναι ακόμα μία ΔΕΚΟ...δεν θα ήθελα ποτέ να ασχοληθώ με το κοινοβούλιο (!)...αποκαλώ τα Σκόπια Μακεδονία επειδή ως δημοσιογράφος οφείλω να πληροφορήσω τους αναγνώστες μου για την αλήθεια των γεγονότων...ο ΓΑΠ είναι ότι καλύτερο έχει να δείξει ο πολιτικός πάγκος της χώρας...


Οι βασικές αρχές του πολιτικού κόμματος "φιλελεύθερη συμμαχία" που ίδρυσε ο Βαλιανάτος, τις οποίες έχει επανειλλημένα διακυρήξει και πριν την ίδρυσή της, είναι η αποποινικοποίηση της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών, ο πλήρης διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας, η κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, η στήριξη των δικαιωμάτων των "ειδικών" συνανθρώπων μας αλλιώς Λεσβο-Ομοφυλοφιλο-Αμφισεξουαλο-Τραβεστί. Εντύπωση μου προκάλεσε η απουσία υποψηφίων του κόμματός του ειδικά στο νομό Πιερίας. Στενός μου φίλος που επισκεπτόταν τακτικά τα Προμήθεια στον Όλυμπο, μου είχε πει πως ο Γρηγόρης παρευρισκόταν τακτικά στην γιορτή αυτή της αναβίωσης της αρχαίας λατρείας. Ομηρικοί όμως ήταν και οι διαξιφισμοί για κάποιες "προοδευτικές" ερμηνείες που έδινε σχετικά με την σεξουαλική ζωή στην αρχαιότητα, ως εκ τούτου γρήγορα εξαπλώθηκε η "φήμη" του Γρηγόρη στο νομό Πιερίας. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν πως ο Γρηγόρης είναι persona non grata στα πέριξ του Ολύμπου.

Στην πολιτική του δράση τώρα, δείτε το εξής παράδοξο: ο Γρηγόρης Βαλιανάτος συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του 2010 στον δημοτικό συνδυασμό "δικαίωμα στην πόλη" του Καμίνη! Αναρωτιέμαι τί άλλαξε από τότε όταν ο Γρηγόρης συνέπραττε στον δημοτικό συνδυασμό του Καμίνη, έως σήμερα που κατεβαίνει με δικό του συνδυασμό ενάντια στον παλιό του σύντροφο και συνάδελφο στο γραφείο του ΓΑΠ, Γιώργο Καμίνη...Μήπως επειδή φέτος δεν θα ψηφίσουν ανεξέλεγκτα οι λαθρομετανάστες οι οποίοι εξέλεξαν τον Καμίνη το 2010, ο χορηγός τους Τζόρτζ Σόρος διέταξε τον Γρηγόρη να ανεξαρτητοποιηθεί προκειμένου να προσελκύσει τους Έλληνες "φιλελεύθερους" ψηφοφόρους έχουν σιχαθεί τον Καμίνη; Mήπως έτσι τους μαντρώσει στο δικό του ψηφοδέλτιο και στην απίθανη περίπτωση που ο Καμίνης περάσει στον δεύτερο γύρο, ο Γρηγόρης πραγματοποιήσει την ολική επαναφορά και στείλει τους ψηφοφόρους του πάλι πίσω στο μαντρί του χειρότερου δήμαρχου που έλαχε ποτέ στην Αθήνα; 



από το εβραϊκό gay parade (περιοδικό της Easy Jet)
Και ένας συνειρμός για το τέλος:
Στο Γκάζι (Κεραμεικό) δημιουργήθηκε το κιναιδικό χωριό, κατά τα πρότυπα του club Factory του Βαλιανάτου. 
Στον Κεραμεικό επίσης βρίσκεται η εβραϊκή συναγωγή καθώς και το μνημείο εβραϊκού ολοκαυτώματος που εγκαινίασε ο δήμαρχος Κακλαμάνης. 

Σίγουρα ένας ισχυρός συμβολισμός με ιστορική στόχευση!






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...