ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων # 1

0
γράφει ο Γιώργος Χ.

Άλλη μια εβδομάδα φρίκης και πλιάτσικου κατά της Ελλάδος στα χέρια των λαθροεισβολέων και των γύφτων. Κι επειδή τα ΜΜΕ υποβαθμίζουν την πραγματικότητα, ας ενημερώνουμε εμείς τους αποχαυνωμένους Ελληνάρες ποιος είναι ο εχθρός και ποια τα "έργα και ημέρες" των "ταλαίπωρων μεταναστών" και των "ευπαθών". Από Αλλοδαπούς, «Ευπαθείς» και «Δανειστές» εξολοθρεύεται ο ελληνικός λαός με άμεσες δολοφονίες, με εξώθηση στην αυτοκτονία, με κλοπές-στέρηση κόπων μιας ζωής, με πλιατσικολόγηση υποδομών, με λαθρεμπόριο ναρκωτικών, με στέρηση εργασιών, με μετάδοση ασθενειών, με κατάληψη θέσεων στα νοσοκομεία.

15/07/2014: ΝΕΓΡΟΙ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΠΕΖΟΥΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΥΠΟ ΑΠΕΙΛΗ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ

Οι συλληφθέντες, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους, από τις αρχές του έτους 2013 είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με διαρκή και δομημένη δράση και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέπρατταν ληστείες σε βάρος πεζών.

16/07/2014: ΓΥΦΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΦΥΡΙ ΕΞΟΡΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Στα διόδια της Βελιγοστής περίμεναν την περασμένη Παρασκευή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας έναν 28χρονο τσιγγάνο από το Ζεφύρι, την 22χρονη γυναίκα του και την 35χρονη αδερφή του, που επέστρεφαν στην Αθήνα μετά από μια... εξόρμηση στους Γαργαλιάνους και τη Βέργα για κλοπές.

16/07/2014: ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ
Αλλοδαπός, ο οποίος διαμένει στο Άστρος, ταξίδεψε στην πατρίδα του, όπου κόλλησε το νόσημα και νόσησε με την επιστροφή του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα την Αθήνα.

17/07/2014: ΠΟΛΩΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
57χρονος Πολωνός (για να μη νομίζετε ότι είναι καλύτεροι...) μαχαίρωσε ομοεθνή του (πάλι καλά, τους τελείωσαν οι Έλληνες φαίνεται) στο Κέντρο της Αθήνας και συνελήφθη.

17/07/2014: ΜΑΧΕΣ ΓΥΦΤΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ρομά εκτυλίχθηκε στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου στο ύψος του “Μητέρα”. Φαίνεται μάλιστα να κατέληξε σε μικροτραυματισμούς.

17/07/2014: ΑΛΒΑΝΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 45 και 41 ετών..


17/07/2014: ΠΟΛΥΜΕΛΗΣ ΑΓΕΛΗ ΡΟΜΑ ΡΗΜΑΖΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗ ΘΗΒΑ
Τα 7 μέλη της εγκληματικής ομάδας ενέχονται, με την ίδια ή διαφορετική σύνθεση και ρόλους ανά περίπτωση, στη διάπραξη:Δεκατεσσάρων (14) κλοπών και οκτώ (8) αποπειρών κλοπών Ι.Χ.Ε. και Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτων.Δεκαεπτά (17) κλοπών ποσοτήτων πετρελαίου, από φορτηγά αυτοκίνητα και γεωργικούς ελκυστήρες. Η συνολική ποσότητα πετρελαίου που αφαίρεσαν, ανέρχεται τουλάχιστον στους 3 τόνους και 200 λίτρα.

17/07/2014: ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ (ΜΕΣΩ ΣΚΟΠΙΩΝ) ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ
Τα όπλα, το περίφημο φορτίο των όπλων του «Επαναστατικού Αγώνα» τα αντιαρματικά RPG αλλά και πιστόλια για αντάρτικο πόλεων, προέρχονταν απο το Αλβανόφωνο τμήμα των Σκοπίων.

17/07/2014: ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΕΣ ΡΗΜΑΖΑΝ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ-ΤΟ ΜΕΤΡΟ
Συνελήφθη στον σταθμό του ΗΣΑΠ «Αττική», 44χρονος υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος λίγο νωρίτερα αφαίρεσε χρηματικό ποσό από επιβάτη του συρμού του μετρό, αλλά έγινε αντιληπτός και ακινητοποιήθηκε. Από κοινού με δύο άγνωστους συνεργούς του, το τελευταίο τρίμηνο είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με διακριτούς ρόλους και δημιουργώντας τεχνηέντως συνωστισμό εντός των συρμών και σε σταθμούς αφαιρούσαν από επιβάτες πορτοφόλια, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα. Μέχρι στιγμής εξακριβώθηκε ότι είχαν διαπράξει οκτώ κλοπές από πολίτες σε σταθμούς και εντός των συρμών του μετρό και του ΗΣΑΠ..

18/07/2014: ΓΥΦΤΟΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
Επίθεση δέχθηκε ηλικιωμένος στην Κανδήλα από ζευγάρι Ρομά. Του άρπαξαν τα χρήματα …και πήγαν εκδρομή μέχρι την Πρέβεζα! Τους συνέλαβαν στο Άκτιο.

18/07/2014: ΓΥΦΤΟΣ ΠΥΡΠΟΛΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ – ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ!
Οι πυροσβέστες που έφθασαν στο σημείο βρήκαν έναν 35χρονο Ρομά, που είχε βάλει τη φωτιά και άρχισε να τους απειλεί όταν αυτοί πήγαν να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες.Τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν μετά από πολύ προσπάθεια, γιατί αντιστάθηκε σθεναρά, και να τον συλλάβουν με τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ.

18/07/2014: 7ΜΕΛΗΣ ΑΓΕΛΗ ΓΥΦΤΩΝ ΡΗΜΑΖΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Έβρισκαν αγγελίες για επιπλωμένα διαμερίσματα, πήγαιναν ως ενδιαφερόμενοι ενοικιαστές, έβλεπαν όσα τους ενδιέφεραν και όταν απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες , μπούκαραν και δεν άφηναν τίποτα...όρθιο!.

19/07/2014: ΟΡΔΕΣ ΓΥΦΤΩΝ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ
Οι συλλήψεις της αστυνομίας είναι καθημερινές. Καθημερινά επίσης εξαρθρώνονται σπείρες όμως πρόκειται για φαινόμενο που δεν έχει τέλος. Άλλοτε παριστάνοντας τους πωλητές εποχικών ειδών, άλλοτε αναζητώντας δήθεν υλικά προς αγορά, οι ομάδες των αθίγγανων καταφέρνουν να φτάσουν μέχρι τις αυλές των σπιτιών και στη συνέχεια όλα είναι εύκολα γι' αυτούς.

20/07/2014: ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΙΕΡΡΗΞΕ ΖΑΧ/ΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΚΛΟΠΗ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ο 18χρονος (ως δια μαγείας όόόόλοι οι πακιστανοί είναι νέοι σε ηλικία...) αφού παραβίασε παράθυρο ζαχαροπλαστείου, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (83) ευρώ και αναψυκτικά.

20/07/2014: ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΓΥΦΤΩΝ – ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Ένα επεισόδιο μεταξύ Ρομά κατέληξε σε… πιστολίδι στην περιοχή του Ασπροχώματος.Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στην είσοδο της Καλαμάτας και στη συνέχεια ο οδηγός του οχήματος έστρεψε το «9άρι» του στο άλλο αυτοκίνητο.

21/07/2014: ΑΛΒΑΝΑ ΧΤΗΝΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ – ΣΤΥΡΑ ΕΥΒΟΙΑΣ
Φαίνεται πώς ο ΑΠΟΧΤΗΝΩΜΕΝΟΣ φονιάς της αδέσποτης σκυλίτσας ταβερνιάρης στα Στύρα ήταν ΚΑΙ Αλβανόφιλος... Αλλιώς πώς να εξηγήσουμε τη ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ από τα αλβανά που ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ τους ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ διαδηλωτές;;;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...