σκάσε Κωστάκη

0
γράφει ο Νίκος Β. 

Συνταρακτικό: Μετά από 2000 χρόνια σχεδόν έχουμε την επόμενη ανάσταση νεκρού. Ο Κωστάκης Καραμανλής μίλησε! Και τί είπε;

Πως πρέπει να ψηφίσουμε ναι στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, για να μην φύγουμε από την προστατευτική αγκάλη της Ευρώπης!


Αυτή ακριβώς η νεκροφάνεια με εξοργίζει περισσότερο και από το ίδιο το παραπλανητικό δημοψήφισμα της αποτυχημένης κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ. Αυτό που με κάνει έξαλλο, είναι να βγαίνει μόλις τώρα από το πολιτικό του μνήμα ο Κωστάκης ο οποίος σίγησε επί τόσα χρόνια μνημονίων και εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας, αρμέγοντας συστηματικά τις βουλευτικές αποζημιώσεις, προσφέροντας το απολύτο τίποτα στην Ελλάδα μας!

Σκάσε Κωστάκη και γύρνα στον τάφο σου με τις υπόλοιπες πολιτικές μούμιες τύπου Σημίτη! Δεν έχεις θέση ανάμεσα στους ζωντανούς Έλληνες. Αυτούς που υπέμειναν τόσα χρόνια τα κατορθώματα των υποτελών κυβερνήσεών της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, αλλά και των 2 παρέα, καθώςι τώρα και των μεταλλάξεων τους ΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑ.

Πρώτα απ'όλα η ίδια η ΕΕ θα έπρεπε να αποβάλλει την Ελλάδα ως αντιδημοκρατική και σταλινικό κρατίδιο που ντροπιάζει την ευρωπαϊκή οικογένεια, εξ'αιτίας των παραδικαστικών και αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων του αρχηγού σου Σαμαρά και της κλίκας του. Δεν τρομάζει κανείς Κωστάκη από τις απειλές σου για αποπομπή της Ελλάδας από το κέλυφος έναντι του Τουρκικού κινδύνου... Μόνο γέλιο προκαλεί η ετεροχρονισμένη τρομοκρατία σου Κωστάκη. Γύρνα πλευρό λοιπόν και συνέχισε τον βαθύ σου ύπνο. Μόνο κάποιους νοσταλγούς του θείου σου ψευτοεθνάρχη μπορεί να συγκινήσεις... Αυτούς και τους λοβοτομημένους συνταξιούχους του ΚΑΠΗ Ραφήνας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...