ο δήμος Ηλιούπολης σε νέες κόκκινες περιπέτειες

1
γράφει ο Νίκος Β.


Θα δούμε άραγε και την ελληνική σημαία να κυματίζει;
Σήμερα 01/12 παραχωρείται το δημαρχείο της Ηλιούπολης για ακόμη μία ομιλία του ΚΚΕ με θέμα "η Οκτωβριανή επανάσταση"!
Σαν να μην έφθαναν οι μηνιαίες διαλέξεις του ΚΚΕ εντός του χώρου του δημαρχείου, πρόσφατα οι κόκκινοι συνδικαλιστές του δήμου εξασφάλισαν και δημοτικό οικόπεδο για να χτίσουν το "σπίτι του συνδικαλιστή"!

Εκτός από την έκταση του οικοπέδου στην οδό Γκάλι, οι κόκκινοι συνδικαλιστές της Ηλιούπολης εκμεταλλεύονται παράτυπα και δημοτικά οχήματα καθώς και υλικά για να διαμορφώσουν το οικόπεδο και να αναγείρουν το "ξύλινο σπίτι του λαού"...
Ο "πράσινος" δήμαρχος Βαλασόπουλος όπως και ο προηγούμενος "πράσινος" Γεωργάκης υποκύπτουν στους εκβιασμούς των εργατοπατέρων του ΚΚΕ, την εβδομάδα που συμπτωματικά έχει παγώσει η αποκομιδή των σκουπιδιών για άγνωστο λόγο... Οι κόκκινοι καλομαθημένοι συνδικαλιστές εκβιάζοντας κατά πάγια πρακτική τους εκάστοτε δημάρχους της Ηλιούπολης, αξιώνουν νέα εργασιακά προνόμια πάντοτε υπέρ του δίκιου του (κόκκινου) εργάτη, αυτών δηλαδή των ιδίων. Ας τους καμαρώσουμε λοιπόν απέναντι από το γήπεδο του Χαραυγιακού. Οι κόκκινοι συνδικαλιστές του δήμου Ηλιούπολης σε νέες αθλητικές περιπέτειες!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω το ΚΚΕ, ζήτω ο μεγάλος τιμονιέρης!

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...