Κυριακάτικη υπόθεση εργασίας

1
γράφει ο Νίκος Β. 

Αργία μήτηρ πάσης κακίας, αλλά και καχυποψίας. Μου ήρθε λοιπόν εχθές η όρεξη να επεξεργαστώ την καταγωγή του νέου προέδρου της ΝΔ και μέλλοντα πρωθυπουργού κατά πολλούς. Ας δεχθούμε αρχικώς πως ο Κυριάκος είναι πράγματι ο νόθος υιός του Τέρη Χρυσού και της Ντόρας Μπακογιάννη, όπως πρώτος διέδωσε ο Τζίμης Πανούσης. Συμπεραίνω τα εξής:


-Ο Κυριάκος ασφαλώς γνωρίζει την αλήθεια και υποκρίνεται επειδή κάποιοι τον εκβιάζουν για να μην την αποκαλύψει. Εκμεταλλεύεται τον υποτιθέμενο πρώτο βαθμό συγγένειας με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για να διατηρεί το βαρύ επώνυμο που θα του εξασφαλίσει την πολιτική ανέλιξη. Αυτό σημαίνει πως η αποστολή του στην πολιτική σκηνή είναι προδιαγεγραμμένη και προορίζεται για υψηλά αξιώματα. Στην περίπτωση που δεν υπακούσει τους εντολοδόχους του αυτομάτως εκείνοι θα αποκαλύψουν με αποδείξεις την καταγωγή του, κάτι που θα σημάνει αυτομάτως και το πέρας της καριέρας του. 

-Εξηγείται έτσι πως ο Κυριάκος δεν έδωσε το όνομα της μητρός του Μαρίκας και γιαγιάς των παιδιών του, σε κανένα από τα δύο κορίτσια του. 

-Ο Παύλος Μπακογιάννης έμαθε το μυστικό της Ντόρας και προκειμένου να μην το αποκαλύψει δολοφονήθηκε το 1989 από την 17Ν, το αριστερό χέρι του καθεστώτος. 

-Η οικογένεια Κωνσταντίνου Μητσοτάκη μαζί με την κόρη τους Ντόρα συγκάλυψε το ένοχο μυστικό της Ντόρας με θρησκευτική ευλάβεια, αλλά και με διαβολική επιμέλεια. Η στάση αυτή συνάδει με τον αδίστακτο χαρακτήρα του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, γνωστό με το προσωνύμιο Δρακουμέλ.

Πάντως είναι κομματάκι δύσκολο να γέννησε η Ντόρα τον Κυριάκο μόλις στα 14 χρόνια της, εάν δεχθούμε πως γεννήθηκε το 1954 και εκείνος το 1968. Συνεπώς η Κυριακάτικη υπόθεση εργασίας δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις. Στην περίπτωση αυτή δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να περιμένουμε την πρώτη σοβαρή ανυπακοή του Κυριάκου στους εντολοδόχους του για να αποκαλυφθεί η αλήθεια. 

Όπως και να έχει όμως το σωστό να λέγεται, Χρυσό παιδί ο Κυριάκος με πλούσιο παρελθόν και λαμπρό μέλλον! 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα τολμήσω να προτείνω ένα κοινωνικό πείραμα. Να μαζευτούν γύρω στους 20 νοματέους για να χαιρετήσουν τον νέο πρόεδρο και αντύ χαιρετισμου να τον ρωτούν ένας-ένας..." Who's your daddy? "

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...