ψήγματα εθνικής και χριστιανικής αντίστασης

0
γράφει ο Νίκος Β. 









Αηδιάζετε από το ελληνικό κράτος και την υποτέλειά του στην Ευρωχούντα των μνημονίων και του κορωνοϊού; Εγώ να δεις!

Αηδιάζετε από το πολίτευμα του κοινοβουλευτισμού που από το 2009 και εντεύθεν έπαψε να κρατά τα προσχήματα σεβασμού της βούλησης των Ελλήνων ιθαγενών; Εγώ να δεις!


Όμως άλλο ελληνικό κράτος και πολίτευμα και άλλο ελληνικό έθνος. Διαχρονικώς το ξενόδουλο κράτος της μεταπολίτευσης αδιαφορούσε για τους υπηκόους του, εξυπηρετώντας τους σιωνιστές πάτρωνές του & τις εντεταλμένες σε αυτούς, στοές της μασονίας στην Ελλάδα.
Μετά από τις αλλεπάλληλες εθνικές προδοσίες της Κύπρου, της Βορείου Ηπείρου και της Μακεδονίας, την φτωχοποίηση από τα μνημόνια, την οικονομική μετανάστευση των Ελλήνων στο εξωτερικό, την εξαναγκαστική εθνολογική αλλοίωση (μπόλιασμα) με ισλαμιστές και αλλοεθνείς και πρόσφατα την "φυλάκιση" των Ελλήνων φορολογουμένων στα σπίτια τους με το φαιδρό πρόσχημα της πανδημίας γρίπης, πας σώφρων πολίτης αντιλαμβάνεται την υποκρισία και τον εμπαιγμό.
Η εκτελεστική εξουσία με τον μανδύα της διάκρισης των εξουσιών, ελέγχει ολοκληρωτικώς την νομοθετική εξουσία και ποδηγετεί στις πλείστες περιπτώσεις και την δικαστική εξουσία.  


Τί έχει μείνει λοιπόν υγιές στο πνευματικό οπλοστάσιο της Ελλάδας; Στο σημείο αυτό σχεδόν όλοι στρέφουμε το βλέμμα μας πρώτα στον Χριστό (ή σε οποιανδήποτε ανωτέρα δύναμη πιστεύει κανείς) και μετά στην Εκκλησία που νομοτελειακώς Την εκπροσωπεί στην Ελλάδα. Εδώ όμως έρχεται το αδιέξοδο και η απελπισία! 
Αηδιάζετε από την ιεραρχία της ελλαδικής εκκλησίας; Eγώ να δεις!

Όμως άλλο Θρησκεία και άλλο Εκκλησία. Πάντοτε η ιεραρχία της Εκκλησίας συνοδοιπορούσε με το εκάστοτε κράτος, με λαμπρή την εξαίρεση της Εθνεγερσίας του 1821 αλλά και τις φωνές αντίστασης φωτισμένων ιεραρχών όπως ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος που αντιστάθηκε με λόγια και έργα στην Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δεν αποτελεί ούτε καν κακέκτυπο του προκατόχου του, αφού δίχως αντίλογο υπάκουσε στα πρωτοφανή αντιχριστιανικά κελεύσματα της παγκοσμιοποίησης. Προσυπέγραψε την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στην Ιερά Οδό, τα αντιεπιστημονικά βιβλία των θρησκευτικών και τον πνευματικό διαχωρισμό Εκκλησίας Κράτους διατηρώντας ωστόσο τα κρατικά ωφελήματα. Σαν να μην έφθαναν αυτά, λίγες ημέρες πριν ο Ιερώνυμος υποτάχθηκε στην πρωτοφανή στα χρονικά φίμωση της θρησκευτικής λατρείας εν μέσω της Μεγάλης Εβδομάδος των Παθών και της Αναστάσεως του Δεσπότη Χριστού. Την αρχή φυσικά την έκανε το ελληνόφωνο Οικουμενικό Πατριαρχείο του "οικουμενιστή" Πατριάρχη Βαρθολομαίου, αγνοώντας επιδεικτικώς το γεγονός πως στην Ρωσία, Λευκορωσία, Βουλγαρία, Σερβία κλπ, λειτουργούν κανονικώς οι άλλες ορθόδοξες εκκλησίες καθ'όλη την περίοδο της καραντίνας του Κορωνοϊού. Εκεί βλέπετε "παίρνουν την Θεία Κοινωνία με πλαστικά κουτάλια μίας χρήσης και οι πιστοί συναθροίζονται στους ναούς φορώντας στολές βιολογικού πολέμου". Στην Ελλάδα βλέπετε "οι πιστοί δεν χρειάζονται την πνευματική στήριξη της Εκκλησίας, αφού η εκτελεστική εξουσία την υποκαθιστά και αυτήν"!

Τί μένει λοιπόν; Όπως και παλαιότερα με το κρυφό σχολειό και τις χριστιανικές κατακόμβες λατρείας, έτσι και σήμερα οι φωτεινές εξαιρέσεις θα εμπνεύσουν και θα σπείρουν τα ψήγματα εθνικής και χριστιανικής αντίστασης στην Νέα Τάξη Πραγμάτων του αντιχρίστου. 
Οι φωτογραφίες σήμερα Μεγάλη Πέμπτη το πρωί, έξω από Ναό στην Ηλιούπολη Αττικής!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...