Ελλήνων οικογένειες # 8

0

Σας παρουσιάζουμε τον αντι-δήμαρχο Ηλιούπολης Α. Στασινόπουλο, ο οποίος μισεί τον ελληνικό εθνικισμό, κάνει αντι-φασιστικούς εράνους & συναυλίες για να ξαναβάλει στην φυλακή το εθνικιστικό κόμμα, στηρίζει τους αρνητές στράτευσης, απαιτεί την κατάργηση των θρησκευτικών στα σχολεία, στηρίζει τον αμετανόητο Κουφοντίνα, κλπ. Ο ανεπάγγελτος δημοτικός σύμβουλος γράφει στις συριζαίϊκες εφημερίδες Αυγή και ΕφΣυν, στην αναρχική εφημερίδα Βαβυλωνία, αλλά ενίοτε γράφει και τους λόγους του δημάρχου Χατζηδάκη, όπως τον πανηγυρικό της 28ης Οκτωβρίου. Κύριος οίδε με τί προσόντα διορίστηκε αντι-δήμαρχος αφού η παράταξή του Συνεργοί (εκ του ακροαριστερού Συνεργείου που στεγαζόταν στην κεντρική πλατεία), κατέλαβαν μόλις μία έδρα! Φαίνεται το βιογραφικό του και ο ελεύθερος χρόνος που εξασφαλίζει η επαγγελματική του απραξία έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Τον περασμένο Νοέμβριο βρήκε αποκλειστική απασχόλησηΤο νέο του χόμπι είναι το παθιασμένο μίσος εναντίουν του ιερέα Στυλιανού Καρπαθίου. Το έγκλημά του ιερέος ήταν η αναστήλωση του προϋπάρχοντος παρεκκλησίου του προφήτη Ηλία στους πρόποδες του Υμηττού, αυξάνοντας την επιφάνειά του εις βάρος της δασικής περιοχής. Πράγματι η Πολεοδομία μετά την επερώτηση των εθνομηδενιστών ΣΥΡΙΖΑ & ΜΕΡΑ 25 στην βουλή και σε συννενόηση με τον λατρεμένο τους αντι-δήμαρχο, επέβαλε χρηματικό πρόστιμο στον ιερέα Στυλιανό για υπερβάσεις της αδείας εργασιών στο παρεκκλήσι. Όμως ο αντι-δήμαρχος δεν σταμάτησε εκεί: Συνέχισε να στοχοποιεί τον ιερέα με αφίσες στην πόλη, ενώ την Κυριακή 10/05 οργάνωσε αντι-συγκέντρωση στην "ανθυγιεινή" κυριακάτικη λειτουργία που ο πατήρ Στυλιανός ετέλεσε στον προφήτη Ηλία! Έφτασε στο σημείο να μαζέψει τραγικούς "δημότες" που έβριζαν τους πιστούς και λέρωσαν τον τοίχο του ναού με συνθήματα κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας. Τέλος μαζί με τον κατηγορούμενο για μαστροπία ηλιουπολίτη αστυνομικό  Μπουγιούκο, εισέβαλλε στον ναό για να συλλάβει τον ιερέα και τον γιο του για παράνομες οικοδομικές εργασίες! Δείξε μου τους φίλους σου για σου πω ποιος είσαι...

Στο δελτίο τύπου της παράταξής του Συνεργοί για την Ηλιούπολη, καταλήγει: 
"Παπά είσαι μια απειλή για την τοπική κοινωνία. Σου δίνουμε το λόγο μας, όπως και σε κάθε κάτοικο της Ηλιούπολης, ότι ο ναός που θέλεις να φτιάξεις δεν θα γίνει ποτέ. Παπά, η κλωστή έσπασε. Δεν ξέρουμε αν έχεις με το μέρος σου το Θεό, όμως είμαστε βέβαιοι ότι δεν έχεις κανέναν πλέον στην πόλη μας."
Ο πατήρ Στυλιανός είναι απειλή για την κοινωνία, ενώ ο πολυ-εκτελεστής αθώων ανθρώπων Δημήτρης Κουφοντίνας είναι προφανώς θύμα δικαστικής πλάνης!

Εμείς λοιπόν οι Ελλήνων Οικογένειες, ο "κανένας στην Ηλιούπολη" όπως γράφουν οι Συνεργοί, αντιλέγουμε στον αντι-δήμαρχο Στασινόπουλο:
"Αντι-φασίστα & Αντι-δήμαρχε, όπως με τον τίτλο σου "αντι-δήμαρχος" εκπροσωπείς τον δήμαρχο της Ηλιούπολης, έτσι και με τον άλλο σου τίτλο "αντι-φασίστας", εκπροσωπείς τον φασισμό στην Ηλιούπολη. Μήπως εσύ είσαι η απειλή για την τοπική κοινωνία; Μήπως ο ναός που θέλει να αναστηλώσει ο πατήρ Στυλιανός είναι απλώς το προκάλυμμα των μισαλλόδοξων ιδεοληψιών σου; Μήπως ο Στυλιανός Καρπαθίου είναι η αδούλωτη φωνή βοώντος εν τη πνευματική ερήμω, κατά των ζορο-εμβολίων, των εκτρώσεων και του εξισλαμισμού της Ελλάδος που ενοχλεί την αριστεροδεξιά νέα τάξη πραγμάτων που εκπροσωπείς; Αντι-φασίστα, αντι-δήμαρχε και "συνεργέ του Κουφοντίνα", ένας Θεός μόνον ξέρει εάν θα αναστηλωθεί το παρεκκλήσι και όχι εσύ όπως επαίρεσαι. Σταμάτα να διχάζεις την Ηλιούπολη εκμεταλλευόμενος το αξίωμά σου και τις πολιτικές σου γνωριμίες και δέσε την κλωστή που έσπασες με την αλαζονεία και την μνησικακία σου. " 

Και για να θυμίσουμε στους Ηλιουπολίτες - πολέμιους του ιερέος Στυλιανού τί εκπροσωπεί η αναρχοκομμουνιστική ιδεοληψία του αντι-φασίστα αντι-δημάρχου, ιδού κάποιες φωτογραφίες κατεδάφισης χριστιανικών ναών στον χρεωκοπημένο σοβιετικό κόσμο. Μάλλον θα τις λατρέψει ο αντι-δήμαρχος...













0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...