BUMS 90's party 100% χορευτική δεκαετία

0

ΤΟ party ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΟΞΕΙΑΣ ΜΜΕδίτιδας. 
ΕΩΣ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΝΟΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΑΚΟΥΜΕ MONO CORONA !

Σας λείπουν τα party της δεκαετίας του 1990; Το ίδιο και σε εμάς! Έτσι μαζέψαμε τις παλιοπαρέες & τις μουσικές μας και με ενθουσιασμό σας προσκαλούμε στο καλύτερο 90s party της Αθήνας! 

Aν το γούστο σας ξεκινούσε από Technotronic, 2 Unlimited, KLF και έφτανε έως Mr Vain, Corona, Haddaway και Masterboy ή αν περάσατε την club / rave φάση σας, με ήχους από Quadrophonia, Prodigy, Chimo Bayo,  Westbam και νιώθατε Members of Mayday, τότε είστε ο άνθρωπός μας! 



Αλλά και Dr Alban, Scatman John, Ace of Base και Dj Bobo να ακούγατε, πάλι το ίδιο είναι, γιατί – πρέπει να το παραδεχτούμε –  αυτά τα τραγούδια ακούγαμε και εμείς! Όπως ακούγαμε και Venga Boys, Paula Abdul αλλά και MC Hammer, Vanilla Ice, Informer & Snap! Και φυσικά δεν ξεχνάμε τα αγαπημένα ελληνικά 90's χορευτικά κομμάτια που ακόμη και σήμερα σιγοτραγουδάμε...

Το 90's party διοργανώνεται στο B.U.M.S. που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, εντός της Στοάς Hollywood, στην οδό Ακαδημίας 98. Το B.U.M.S. είναι ένας άνετος συναυλιακός χώρος που μπορεί να χωρέσει μέχρι και 300 άτομα. Στις 24 Μαρτίου μετατρέπεται για τις ανάγκες μας σε Discoteque - Club και μας περιμένει να ξεσαλώσουμε!  Διαθέτει full club ηχοσύστημα με πεντακάθαρη ακουστική, φωτορυθμικά με old school laser και καπνό, ένα προαύλιο χώρο εντός της Στοάς στο οποίο επιτρέπεται το κάπνισμα και καθαρά ποτά σε προσιτές τιμές.
Επίσης διαθέτει πίστα για χορό αλλά και video-προβολέα, τον οποίο ο ανεπανάληπτος dj Λαμπροκράτης, θα αξιοποιήσει πλήρως με το μοναδικό στο είδος του music & video mix!
[[ Σε όλα τα βίντεο ο ήχος έχει αντικατασταθεί από τους αυθεντικούς μουσικούς δίσκους CD και Βινύλιαυ, ενώ η εικόνα έχει μονταριστεί αντίστοιχα, ώστε να ακούγονται και να βλέπονται με τον ποιοτικότερο τρόπο ]]

Στο B.U.M.S μπορείτε να έρθετε με Μετρό & ΗΣΑΠ (σταθμοί  Πανεπιστήμιο & Ομόνοια), ενώ πολύ κοντά έχει και πιάτσες Ταξί. Σε 50 μέτρα απόσταση βρίσκεται η πλατεία Κάνιγγος, που διαθέτει το γνωστό parking Polispark με κόστος 2 € / ώρα και η δυνατότητα online νυκτερινής κράτησης με 1 € / ώρα.

Το party διοργανώνεται στις 24 Μαρτίου (παραμονή της εθνικής μας εορτής) και ξεκινά στις 22.00. Στην είσοδο των 5 ευρώ παίρνεις χυμό, μπύρα, κρασί, ενώ συμπληρώνεις 1 € για το ενεργειακό ποτό ή 2 € για το αλκοολούχο ποτό, το οποίο σερβίρεται σε βαρύ πλαστικό ποτήρι μίας χρήσεως. Το δεύτερο ποτό (χυμός, μπύρα, κρασί) κοστίζει 4 € και το δεύτερο αλκοολούχο ποτό κοστίζει 6 € (7 - 8 € το special). Για τις παρέες που  επιθυμούν να κάνουν κράτηση, η φιάλη πέντε ατόμων κοστίζει 70 €. Επίσης η μισή φιάλη των δύο ατόμων κοστίζει 35 € (με όλα τα συνοδευτικά πάντοτε).

Την Τρίτη 24 Μαρτίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο καλύτερο 90's party στο Β.U.M.S. Ελάτε όλοι να ξανανιώσουμε νέοι, το χρειαζόμαστε και το δικαιούμαστε. Σας λείπουν τα party της δεκαετίας του 1990; Το ίδιο και σε εμάς... Pump up the volume!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...