λα λίστα τσίπρας, η Ελλάδα εξάγει ελπίδα

0
γράφει ο Νίκος Β.

λα λίστα τσίπρας, η χαρά της ανωμαλίας
Υπάρχει μία νέα σοβαρή ίωση στην Ευρώπη που μεταδίδεται με την τηλεόραση και τα ΜΜΕ: Είναι η συριζίαση, ή αλλιώς τσιπρίαση,, ή αλλιώς συνιστωσίαση ή αλλιώς (π)Σορίαση ή απλά νεοταξίαση.

Απαντάται σε όλες τις ηλικίες, σε τέκνα διαζευγμένων οικογενειών, σε άεργους και οκνηρούς νεαρούς, αστράτευτους φοιτητές σε αναβολή. Επίσης απαντάται σε ομοφυλόφιλους που μισούν τους ετεροφυλόφιλους, σε απάτριδες διεθνιστές, σε ελληνόφωνους τουρκόσπορους και αλβανόσπορους και γενικά σε λαθρομετανάστες που έμαθαν την γλώσσα μας δίχως όμως ποτέ να ενσωματωθούν με τον γηγενή πληθυσμό. Παρατηρείται όμως σε συντριπτικό βαθμό στους απελπισμένους μεσοαστούς πολίτες, που πιάστηκαν από τα μαλλιά τους και από το σλόγκαν "η ελπίδα έρχεται".

Η ίωση αυτή δημιουργήθηκε στα εργαστήρια της νέας τάξης πραγμάτων και είναι υβρίδιο των παρακάτω δογμάτων: φασισμού, κομμουνισμού, αναρχίας, δημοκρατίας, αθεϊσμού, υλισμού, διεθνισμού, αλλά και σιωνισμού. Η ίωση αυτή εξαπολύθηκε μαζικά σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, αφού οι εμπνευστές της θεώρησαν σωστά πως εκεί θα βρει πρόσφορο έδαφος. Εντυπωσιακή υποδοχή βρήκε η ίωση αυτή στην Ελλάδα με αρχ-ιο-γό τον χαρισματικό 40άρη Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος κατάφερε σε λίγα χρόνια να αυξήσει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ από 4 σε 40 τοις εκατό! Αλλά για τον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε ασχοληθεί αρκετά στο ιστολόγιο αυτό, δείτε και τις παλαιότερες αναρτήσεις σύριζα άνθεμς.

Η Ιταλία λόγω γειτνίασης με την χώρα μας δεν μπόρεσε να αποφύγει την ίωση, όμως την "άρπαξε" ευτυχώς ελαφρά. Η Ιταλία κρατά το σκήπτρο της της υπερδύναμης του ευρωπαϊκού νότου, έτσι το κίνημα των 5 αστέρων του ηθοποιού Γκρίλο απέτρεψε την μόλυνση από την τσιπρίαση και κράτησε ζωντανό το 22% του εκλογικού σώματος της Ιταλίας. Δυστυχώς όμως αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ένας Ιταλός Τσίπρας, το έκανε ο ίδιος ο Τσίπρας, ή ο υποβολέας του ο Σόρος, πείθοντας κάποιους Ιταλούς αριστεριστές να υποστηρίξουν την εξάπλωση της τσιπρίασης που έρχεται εξ' ανατολών. Φυσικά ο ιός στην Ιταλία έπρεπε να φέρει διαφορετικό όνομα από το ΣΥΡΙΖΑ, έτσι ώστε να εναρμονίζεται με τα ιταλική νοοτροπία και γλώσσα. Όμως η έλλειψη Ιταλού ηγέτη για να κατευθύνει τον ιό στην καρδιά της ιταλικής κοινωνίας (ο δείκτης σοβαρότητας είναι υψηλότερος), ανάγκασε τους Ιταλούς συντρόφους του Αλέξη να χρησιμοποιήσουν το όνομά του στην επωνυμία του κόμματος: LA LISTA TSIPRAS!!!

Σκόπιμα δεν αναρτήσαμε το άρθρο αυτό εχθές πρωταπριλιά, διότι θα δυσπιστούσατε στην εγκυρότητά του. Δεν είναι όμως ψέμα. Το κόμμα ΛΑ ΛΙΣΤΑ ΤΣΙΠΡΑΣ κατέβηκε στις περιφερειακές εκλογές της Ιταλίας πέρυσι και άδραξε το 2% του εκλογικού σώματος, ενώ εξέλεξε και 3 ευρωβουλευτές! H ελπίδα για τους Ιταλούς έρχεται εξ' ανατολών. Λέτε να γίνουν κυβέρνηση και αυτοί με τις ευλογίες του brookings institute, του levi institute και του london school of economics; Η εξαγωγή ελπίδας θα αποτελούσε πρωτοφανή επιτυχία της Ελλάδας και πρώτο εξαγωγικό προϊόν, περισσότερο και από τον τουρισμό, το λάδι, τα πορτοκάλια και τα καπνά. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα στα ελληνικά παρακαλώ.
Όταν η γλώσσα μας απαγορευτεί ή γίνει δευτερεύουσα ελέω τρόϊκας, το συζητάμε πάλι...